50

Анонимен

преди 5 месеца

Русоро.би.те защо не започната да правят торти. Много ще се лапат.

49

Шоу

преди 5 месеца

Е,й какво толкова?!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки рузофил като питам защо слави врагушките които са ни обявили за вражеска държава блокира и не знаят какво да кажат

47

#53

преди 5 месеца

До Анонимен 53 От ЛГБТ-то ли ми пишете? Как е там посрещането на новата 2024 година. Ще ни докарате ли до ядрена война или да?

46

Браво

преди 5 месеца

Ашколсун, днеса, еваларка! Че им направихте реклама - направихте. Питам се само, взехте ли вие поне десетачка за това или просто така - за каузата:)))

45

Българин

преди 5 месеца

До Тоалетна хартияСтрахотна идея - ако пуснат такава тоалетна хартия (с ***, гальоша, ***) ще си купя веднага... и ежедневно ще се бърша с нея!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Хе,вероятно са продали един милион календари )

43

Анонимен

преди 5 месеца

До 1 - ето това ви нарежда вас - путинофилите - до онези досадни насекоми дето тичат по канализацията! Света посреща Новата 2024 година с надежда и празненства! А вие - с радост от престъпленията на Олигарха Путин в Украйна. Дали е много чудно защо в края на крайщата и българина се дистанцира от Вас и предпочете Европа? За мен - не! О, и един съвет - злобата и радостта от чуждото нещастие разяждат отвътре. Всичко е за твоя сметка.

42

До 30

преди 5 месеца

Първо превеждаш от Гугъл Транслейтър, където има грешки! И второ, освен че с това доказваш, че Русия е държава-терорист, какво друго откриваш?

41

doctor.no

преди 5 месеца

Голям смях, да побързат и с Альоша да си направят, докато е още цял.- Ние вече сме подготвили торта "Альоша"

40

Троян

преди 5 месеца

Талибаните взривиха статуя на Буда във Афганистан.

39

АнонимеН

преди 5 месеца

КАКТО КОМЕНТАР 29 ПИШЕ ! ОЧАКВА СЕ КАЛЕНДАР С АЛЬОША ЗА 2025-ТА, ЧЕ КМЕТА НА ПЛОВДИВ ОТ ГЕРБ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ГО ЛИКВИДИРА ЗА ДА НЕ ОСТАВАЛИ ПО-НАЗАД ОТ СОФИЯ!

38

#33

преди 5 месеца

До Анонимен 33 Европа ще бъде в руини. Европа ще бъде ислямизирана. Това никога не го забравяй и когато казваш бъдещето на младите е там, пак си помисли какъв си християнин или мюсюлманин. А събарянето на паметници не определя бъдещето на никого, то показва примитивизма на вандалите!

37

I

преди 5 месеца

На мен ми даваха 50 лв за жива верига пред ***, не успяха да намерят хора и караха с баничарки хорица дори и от Ямбол. Ивелин от Възраждане София ми плати само 40.

36

супер

преди 5 месеца

Доколкото знам Всички постъпления от календарите се изпращат като помощ за пострадалите от войната украинци.

35

ДО 35

преди 5 месеца

ПРИРОДАТА НИКАК НЕ Е БИЛА БЛАГОСКЛОННА С ТЕБ!

34

Сът

преди 5 месеца

Какви 10 леа. Те кълват на копейки. Те 10лв нямат в джоба. Да го пускат за 10 копейки и 3 спам коментара по групи и сайтове. Хахсхсхахахаххахахах

33

Психология

преди 5 месеца

Във всеки комунист дреме поне един капиталист

32

Анонимен

преди 5 месеца

Българофили има ли въоще ?

31

Анонимен

преди 5 месеца

Тези, които рушаха църкви и убиваха свещеници ... пишат "С нами Бог"??? Това е гавра с вярата на милиони хора, които дълги години са били подлагани на терор, убийства, изселвания, въдворяване в лагери на смъртта заради вярата им. Но, от путинофили и *** всичко може да се очаква. Още помня след 10.10.1989 г. как *** и ДС агентите нахлуха в храмовете по Великден с бутилки и касетофони, но не знаеха с коя ръка и как да се прекръстят. Ама за пари и власт на всичко са готови....