93

Териториален

преди 6 месеца

ДПС са най голямата заплаха за България в момента, вие ни занимавате с глупости.....

92

Хахаха

преди 6 месеца

Запада напълни га щите!

91

Укрофашизъм

преди 6 месеца

Укройнец човек няма! Укрофашиста изглежда добре като му изкарат червата!!

90

Хабибито

преди 6 месеца

Га бай ви *** искаш да е в НАТО ни ривахте, ся ривете......

89

Анонимен

преди 6 месеца

На шах са 5 рускини и 3 китайки са в топ 10. Само индийка и Салимова успяха да се вредят. Китайка на 12 г. разгроми Стефанова и я матира с топ.

88

Крив макарон

преди 6 месеца

Абе да питам кво става със Шенген(сухопътния)!! Хахаха преди малко съобщиха че от линия съюз им е станало свидно и ни приемат без препоръки

87

Дановски

преди 6 месеца

Руско-китайското всеобхватно стратегическо партньорство за координация към нова постпиндостанска ера, никога до сега не е клонило към военен съюз. На Русия и на Китай не е нужен военен съюз, за да бият Пиндостан. Те съвместно работят и развиват по-високите приоритети - исторически, идеологически, методологически, концептуален.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Стискаме палци на Русия, нека става все по-силна и могъща!

85

Хахаха

преди 6 месеца

Военната мощ на фащ била неоспорима!! Хахаха Тея са като онея от Столипиново със кредити към по добър живот!да вземат да си върнат парите на китайците и е много грозно български(европейски) журналист да се кланя на хора от фащ(Столипиново(

84

Анонимен

преди 6 месеца

Това е една от руските пропагандни стратегии, да цитират ,,западни медии", да но това са медии свързани с частни интереси свързани или финансирани от Русия! Преди за западни медии цитираха вестник Фигаро и Шпигел, които бяха на френската и германската комунистически партии! Но се водеха,,западни"! Помагачи за пари, колкото искаш!

83

Имало едно време

преди 6 месеца

Преди 9 септември 1944 в демократична ЦБ рязали глави на партизани, млади момчета от селата. Жандармеристите карали съседите им да играят хоро около труповете. После идва 9 септември 1944 и .... Живите партизани хващат жандармеристите и ги водят до по гъсти гори, далеч от хората. Връзват ги за здраво дърво, шсшка тротил в устата и толкоз. Историята ще се повтори.

82

Алекс

преди 6 месеца

Какъв военен съюз? Драконът само чака Мечката да полегне още малко и я отпочва,както си требе.

81

Анализатор

преди 6 месеца

Китай и Русия ще направят военен съюз,когато БРИКС направят обща валута,тоест НИКОГА!

80

Анонимен

преди 6 месеца

До вчера Българите не знаеха Къде се намира Украйна днес всеки ден всеки час засипан с думата Украйна украинци помощи пари заеми Война и тем подобни глупости които са надробени от американците

79

До 103

преди 6 месеца

Е ти не разбра че паметника е български ,с български пари ,но по поръчка на КГБ да се знае кой е шефа ,и кой ще изпълнява заповеди ( по времето на Сталин и Червенков )

78

Анонимен

преди 6 месеца

Голем съюз между *** и крадец на технологии.Скоро тия двамцата ще се сгромолясат тотално по всички направления.

77

Анализатор

преди 6 месеца

Руснаците са бита карта,китайците го знаят и понеже ги виждат в надупено положение ги клатят както си поискат.Икономически Русия е окупирана от Китай,Сибир,находищата вече са китайска собственост,на Китай им трябват само руските ресурси,но да са евтини,тоест не на пазарни цени.Китайците презират губещите,а Путин отдавна е губещ.След 10-15г Русия ще бъде обран бостан,а китайците ше си тръгнат.При тях няма приятели,те имат само интереси.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Това са пропагандни дискурси за таргет аудитория без образование и никаква обща култура! САЩ е Запада, това е гейове, ***, мигранги,мултикутурализъм, упадък на Европа! Протагонист на това и Русия, която спасява Европа от всичко това, какво е Русия не се коментира! Това са пропагандни руски наративи ползвани в над 300 онлайн медии, 10 печатни издания и няколко партии и Президент,ЕЖЕДНЕВНО по стотици пъти, до ЗАТЪПЯВАНЕ!

75

Русия няма да победи

преди 6 месеца

Просто защото държава Украйна не съществува. Точно, ясно, делово. Унищожена, една територия.

74

Анонимен

преди 6 месеца

Откачалката Христов пак е избягал от " заведението" .