35

анонимен келеш

преди 6 месеца

Скоро и Сърбите след като обесят Вучич ше го подадат дедовия в ръцете на Вовата да си поиграйка:):):)

34

Анонимен

преди 6 месеца

Орбан обяви готовност за среща с Путин. Унгарският премиер е готов да се срещне с руския президент Владимир Путин, ако това е в интерес на Унгария. Това заяви унгарският политик в интервю за Mandiner.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилията е в упадък из целия свят. И как няма да е, Русия се превърна просто в една китайска колония.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Програмата за обновяване на американския ЯО е изправена пред закриване. Закриването заплашва програмата за обновяване на американското ядрено оръжие с шахтно базиране, съобщи изданието Military Watch Magazine. Причината е, че увеличението на цената за разработване и производство на нови ракети е надвишило законово предписаните норми.

31

Анонимен

преди 6 месеца

В Украйна режеха паметници. Сега режат територии от Украйна.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Финансовата година за САЩ започна октомври. В първите 2 месеца военните разходи са 150 милиарда $. Плащанията по дълга на САЩ - 154 милирда $. За първи път в историята на САЩ плащанията по дълговете превишават военните разходи. Скоро по-голямата част от бюджета на САЩ ще се харчи за плащане на дълговете.

29

Жорко

преди 6 месеца

Паментникът на Шипка трябва да бъде срутен.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Стотици предприятия се закриват в Германия. Химическата промишленост се закрива, фермерите се бунтуват защото им спряха субсидиите, 40% спад в продажбите на plug-in хибридни автомобили след като спряха данъчните преференции, катастрофа в автомобилната промишленост.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Унгария ще си върне земите от Закарпатието в Украйна вече няма да иска да стои в ЕС. Унгария тогава ще има всичко от Китай, и евтини ресурси и енергии от Русия защото ще имат обща граница, а така и Русия ще има сухопътен достъп до Сърбия.

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 23 А Русия влезе в гроба с единия крак.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Както каза един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакат Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Днес страните от ЕАИС подписаха пълноформатно споразумение за свободна търговия с Иран. Той ще замени временния договор, който е в сила от 2019 г.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Eврозоната официално влезе в рецесия.

22

Алекс

преди 6 месеца

Тежко бъдеще се очертава за Сърбия,ако прогнозата е точна.Досега Вучич и дружбата с Русия осигуриха на Сърбия изконните руски "ценности":бедност и корупция.Ако Вучич остане начело бъдещето няма да е по-различно от настоящето.Обаче сърбите се събудиха и предстоят промени.Още един московски бастион в Европа ще рухне.

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 15 То и тукашните русофили ги бълнуват тия 80%

20

Анонимен

преди 6 месеца

Той Вучич е от миналото... как така сега е от бъдещето? Очаква да управлява колкото Лукашенко ли?

19

анонимен келеш

преди 6 месеца

Честита Коледа колеги!Разкарахме руснаците от Росенец,демонтирахме ПСА сега следва Камчия и разкарване на руснаците оттам:):):)ЩЕ:):):)

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ха да видим..... До 1 седмица е паднал!

17

Хахаха

преди 6 месеца

В Украйна беше лесно изпратиха 2 самолета убийци от Москва да разстрелват протестиращите на майдана в Киев. Сега убийците няма от къде да минат, трябва да искат разрешение от академик Денков.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Сръбският диктатор може да не падне сега, обаче Сърбия се намира в Европа, а не в Евразия! Ще го свали народа, който гледа Европа! Освен това, съветското влияние в Сърбия е било по малко от това в България! Който 70те е пътувал там, го знае! Най силно комунизма се усещаше в България, Чехословакия, ГДР и Полша! Лошите деца и верните поданици! Конференцията в Потсдам разделя не само плячката, а и сферите на влияние! Сърбия не е Украйна или Беларус! ПутиПут има сложна задача!