45

Анонимен

преди 6 месеца

До19. Както и ти си объркан . Така и Захарова няма представа от характера на българския народ . Българите са се делили на европейци и източни . Но когато е трябвало да се обединявали . Показвали са си силата. Срещу руснаците са воювали в Добрич , Съединението на България ги е обединили против разделението на Царство България и Румелия. В Царство България 1923г. Всеки които не желал да си смени гражданството от руско на българско му е дадена възможност да напусне Царството с еднопосочен билет

44

Русия

преди 6 месеца

потъва в небитието и нищо не може да я спаси,по-умните вече започнаха да се дистанцират.По-тъпичките тепърва ще обират негативи

43

Анонимен

преди 6 месеца

До 51, само кон с капаци не вижда какво е построено през последните 30 години! Но така искат от русия. Да сте невежи, а вие се продавате за стотинки. Жалко е да ви гледаме как се гърчите, но това е оздравителен процес! Време беше да се случи! Днес живеем по-добре от когато и да е било! Днес е по-хубаво!

42

Хм

преди 6 месеца

Е, те американците си изпонасъбаряха почти всичките паметници. Ние пак се напъваме да "ги стигнем". На либералглобалистите паметници не им трябват.

41

Анонимен

преди 6 месеца

На кой му пука кво била казала външната министърка на някаква си китайска колония?!

40

до 43

преди 6 месеца

За 34 години никой не възстанови Войнишкия мемориал. Никой от вас, демократи дори не посегна да го направи. Колко паметника на българи вдигнахте за тези 34 години? Един Самуил и го направихте така, че да ни се смеят и кокошките.

39

До 35-тия разбирач

преди 6 месеца

Чети история, босичък си. С този промит мозък за нищо не ставаш! Скоро няма за знаеш къде се намираш.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо паметника на съветския поробител, да сложат голям паметник на цар Александър Освободител, за него има много малки паметници, а за съветската войска некакви огромни и незаслужаващи...:)

37

Божидар Ангелов

преди 6 месеца

Тая па чишла без бозки ногу била чувствителна. Да го преропяват и да оградят пасоля с бронзова орада

36

Анонимен

преди 6 месеца

герб - дпс победа . Времето е нашу . Само членството ши ва опрай . Усвояване на обществени пари без конкурси до дупка . Тез дават и заеми да зимаме и без тва България няма да я има скоро . Гласувайте за нас . Само ни ши ва опрайми .

35

Анонимен

преди 6 месеца

Важното е, че паметникът си замина, пък бабите, простаците и Захарова нека си реват.

34

Бенковски

преди 6 месеца

Аз...никой път няма да се съглася и предателство ще бъде от наша страна, ако допуснем да се развее пряпорецът на някоя от гореспоменатите народности (русите, сърбите и пр.) над историческото Търново или по върховете на стария Балкан.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Факт. Тъжното е, че не го виждаме. Не виждаме в какво се превръща държавата и как политиците разединиха народа с такова варварско деяние. Паметника на никого не пречеше освен 100-тина кресливи либераста.-------------------------------------------------------------------------Напротив, пречеше на много от нас. Но я кажи друго ти - с какво ви пречеха на вас българските паметници, например прекрасният Войнишки мемориал, издигнат в чест на герои, загинали за България?

32

Анонимен

преди 6 месеца

От 35 години разрухата е повсеместна, всичко е леш, селата та и цели градове се обезлюдиха, трагедия се случва с България, трагедия.

31

А не, спокойно

преди 6 месеца

много сме си добре! Дори подготвяме същото разчленяване за грозотиите и в другите градове. Пловдив, Варна, Бургас и всички останали! Време е да скъсаме с манипулацията и пропагандата на русия! Това е краят на прехода! И за това врещенето е толкова голямо :) И е като музика за нормалните хора! Червените бабички и дядовци намаляват по естествен път.

30

Анонимен

преди 6 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския"

29

Анонимен

преди 6 месеца

К'во ги хвалите тез рашки не знам, така и не искат да научат българския, въпреки, че си живеят години наред в БГ :))

28

аха

преди 6 месеца

Стореното е сторено. Последиците ще се носят и от тези които го направиха, и от тези, които позволихме това да се случи. Но мен повече ме притесняват причините за събарянето - загуба на памет, загуба на доблест, загуба на живец, ако щете. Това е страшното и мисля, че за БГ вече няма спасение.

27

Анонимен

преди 6 месеца

И слепите видяха че правителството не е българско правителство, а марионетен режим враждебен на България и българите.От тук нататък мога само да цитирам Бенковски:А Русия нека заповяда!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Сегашните управляващи са внуци на ултракомунисти, и сега са по католици от папата, дедите им се въртят като крокодили в гробищата.