35

За ЕС и НАТО

преди 9 месеца

Всички трябва да проумеят, че падне ли Украйна - пада цяла Европа! Русия няма да спре само с Украйна те искат да превземат цяла Европа. Медведев го каза това. Че Украйна е само трамплин по пътя на Русия към нахлуване в Европа!

34

Анонимен

преди 9 месеца

"И Докога така да умират хора" - За Сектора Газа ли питаш? В Сектора Газа Израел уби близо 20 000 цивилни палестинци, почти половината от които деца, уби десетки журналисти, уби френски дипломат.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Оз полковник Дълас Магрегър посочи подобна цифра загинали и осакатени в анализите си, излъчвани в тубата. Скот Ритър говореше за около 300 000 преди месеци. Има и източници на информация извън мейнстрийм медиите, които предоставят достоверна информация и правят адекватни анализи. Има и журналисти от бившите опозиционни медии, избягали от Райха, които също предоставят цензурирана в Украйна информация. Райхът постепенно губи информационната война, истинската отдавна я загуби.

32

селянин

преди 9 месеца

и ще ги намери от натовските дръжави полша и балтийските страни имат готови формирования въпроса е какво мисли Путин по въпроса щот работата става дебела

31

Нострадамус

преди 9 месеца

Да живее Русия и Путин. Тя ще освободи Европа от шиб_аната мръ_сна лгпт сг_ан.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Всичкото българско гей на фронта с маршова стъпка след Тагаренко!

29

До Дановски

преди 9 месеца

Ще бъдат въвлечени поляците, ако не запазят разсъдак. Лавров преди време когато предлагаха да изпратят миротоврчески войски в западна украйна им каза "не си играйте с огъня момчета". Не малко поляци са загинали в украйна и до сега.

28

До Илко

преди 9 месеца

от тия дето изреди, освен поляците (които са нагли колко укрите и ще бъдат изтрити като укрите) другите ще посрещнат ПАК с хляб и сол армията. говорим за народа де. политиците са друга бира... :)

27

Анонимен

преди 9 месеца

Това резултат от успешната офанзива през 2023 г. ли е?

26

анонимен

преди 9 месеца

Всеки който имаше малко акъл в гловата се изнесе от Украйна още в началото на войната... сега да ги търсят

25

Анонимен

преди 9 месеца

Беше ясно какво ще стане. Като и СССР, после Русия, винаги са били врагове с Нато. За разлика от Полша обаче, Украйна е с 160 етноса, руснаците са около 20%, а рускоговорящите са 95%. В Крим също 95% руснаци. Няма как зорлем да вкараш 8 млн човека в алианс, който иска да избие собствения им народ, защото те бяха наясно, че при война, ще трябва да убиват майките и бащите си от другата страна на границата. Реално, тази гражданска война започна през 2013г., другото са поредица от следствия..

24

Зеленый попугай

преди 9 месеца

Зеленски да се самомобилизира и да заминава за фронта! Да вземе със себе си и Тагарчук от тук!

23

Илко

преди 9 месеца

Имаш ги зелени вожде.Налични в Чехия,Унгария, Полша,,Словения,Словакия,България.. и Западна Европа са готови за мелене!

22

мнение

преди 9 месеца

И Хитлер преди да се гръмне беше обявил тотална мобилизация.....

21

ИНТЕНДАНТСТВО

преди 9 месеца

Ама в България има много смели ***, които с радост ще постъпят в редиците на украинската армия: Асен Генов, Иво Инджев, Соломон Паси, Делян Пеевски, Росен Плевнелиев, Йордан Цонев, Николай Денков, Стефан Попов - Чефо, Виктор Николаев и още много други смелчаци!

20

бай Гошо

преди 9 месеца

да де, ама има да ги търсят доста теа 500 хилки...:)

19

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна загуби войната. Путин има цяла зима да се окопае в терена източно от Днепър. Освен 20млн армия или ядрено оръжие нищо не може да извади рашките от тези земи. Време е да се преговаря за мир и да се приключи тая сага.

18

Ххс

преди 9 месеца

Че нали имат само 20 25 хил загуби, защо търсят половин милион души тогава, ей урки майка ви ще е.ба

17

Анонимен

преди 9 месеца

Да събират тези с джиповете, дето се мотаят из Европа.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Търси ама няма избегаха на запад :)))