368

Добър човек съм

преди 6 месеца

но това нещо само бой и еван заслужава

367

БГ рашисти

преди 6 месеца

Българските червени кхмери да го духааат !!!

366

Анонимен

преди 6 месеца

Интересът ви е краткосрочен!

365

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв е интересът за България Украйна да победи? Какво ще получи България от това? Интересът на България е руснаците да идват през лятото и да си оставят парите по морето. За целта Русия трябва да спечели, а България да спре да се прави на интересна и да възстанови добрите отношения с Русия, а не да я предизвиква още повече.

364

Анонимен

преди 6 месеца

Човек, който не си мери думите и се отъждествява с България. Не може или не иска да разбере, че с невчесаните си изказвания, в които само Украйна е обект на мислите му, става досаден и много неприятен със своята преданост към тая държава. Освен да взема комисиона от изкрънканите от България помощи за любимите украинци. Ще се радвам ако през март 2024 го махнат от поста и отиде да се учи на кибернетика и информатика. Нали се води професор в тези две области?

363

Лалугеров

преди 6 месеца

Къде точно ни е интереса Украйна да победи ? Защо ? Влечуго мръсно, само бой за теб !!!

362

КПСС БКП

преди 6 месеца

Украйна няма да победи, *** долен ! За съжаление ние пак сме на грешната страна и ще страдаме от това, така както сме страдали от грешните решения на политиците ни през първата и втората световни войни !

361

Анонимен

преди 6 месеца

Из**тривалката Тагаришвили да не намесва България, а да си го каже както си е :" Заплахата за мен остава, интересът ми е Украйна да победи". Ще гние в затвора като Саакашвили. Ще се наакашвили, цвили и т.н. в затвора, ако има късмета да не бъде освиткан.

360

Вълчан

преди 6 месеца

Интересът ти, ме-кере, е да те засиля към Анадола, теб и уродливото ти племе.

359

българин

преди 6 месеца

Българите сме за Русия да победи, продажна отpепко украинска!

358

Анонимен

преди 6 месеца

До 5. Какви руски окупатори бе? Не чу ли Буданов , каза че повечето украинците не чувствали руската армия като окупатор.

357

Анонимен

преди 6 месеца

До 403. Ти от къде знаеш къде са децата им? Онзи вечно просещия Зеленски ли ти каза .

356

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев, спри с пожелателното мислене! Ти си министър за да предвидиш наистина какво ще стане.

355

Сабри

преди 6 месеца

*** , НАЛИ НИ ОБЯВИХА ЗА ВРАГ !

354

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев продължава да плаши. Ние да не сме *** ? Гледаме как украинците си говорят на руски помежду си, следим какво става в Украйна и какво става в Газа. И гледаме коя е единствената страна в ООН която подкрепи геноцида в Газа.

353

Куку

преди 6 месеца

След невероятните успехи на втарая армия мира, трета година се въргалят в некакви села и дотук!Децата на ***,Шойгу,Патрушев,Сечин,Ротенберг,Медведев пекат кълки на яхтите в Турция и Дубай и гледат сеир!Да питам къде са танковите дивизии,ВДВ-та,Спецнази,супер-дупер ракети,Армати???Всьо прапало?

352

Сата НАТО

преди 6 месеца

До мдааЙорданка Георгиева поиска разрешение от министъра на отбраната да свири, както винаги досега, гвардейският оркестър на Шуменското военно училище -----///----- Военен оркестър да свири по случай убийство на деца? Това от какъв зор?

351

Сата НАТО

преди 6 месеца

...руската попова лъжичка е намерила подслон и тук, в България ----////----- Не дрънкай глупости, основната маса полурузки е с майки рузкини, довлечени тука от заблудени полу иддийоти. Сега тия разногледи в национално отношение елементи искат да са нещо повече от простата маса чушкопеци, но...това няма как да се случи. Просто рузкият ген води след себе си само ирационалност и емоционална неинтелигентност.

350

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев е фашист!

349

мдаа

преди 6 месеца

Тагарев отказа почит за застреляните ястребинчетасвидетели сме на пълзящи прояви, водещи към фашизъм. На 20 декември отбелязваме 80 години от убийството на Шестте ястребинчета. И понеже сме хора, които спазваме закона колегата, народен представител на БСП за България от Търговище, Йорданка Георгиева поиска разрешение от министъра на отбраната да свири, както винаги досега, гвардейският оркестър на Шуменското военно училище. Никога досега военен министър не е отказвал. Тагарев сега отказа.