43

До 47

преди 6 месеца

Ти знаеш ли какво е окупация? :))) Затворени граници и никаква свобода на словото. Я се огледай - българинът хвърчи по целия свят, а ти съвсем свободно плюеш по окупатора в интернет. Ако бяхме под окупация, сега щеше да си в лагер и да се водиш безследно изчезнал...

42

Анонимен

преди 6 месеца

Съветската армия и антифашистката съпротива ни освободиха от още 30 години фашистка власт в България, както фашистката власт се запази в неосвободените Испания, Португалия. Още 30 години фашизъм ни спести.

41

Анонимен

преди 6 месеца

До 36:Било е окупация за фашистите.Значи си фашист.Обикновените хора,които са били бедни заради фашистите са посрещнали с цветя руснаците.Знаеш ли,че не е имало какво да ядат,защото всичко са изнасяли за нацистите?Даже и лекарства не е имало.

40

Анонимен

преди 6 месеца

А сега не сме под окупация, нали? И живеем над средния стандарт в света, нали?

39

До 42

преди 6 месеца

Със сигурност съм прочел доста повече книги от теб, та затова те питам, недоумявайки как може да свържеш в едно изречение Паисий Хилендарски с червената армия???

38

Чуденка

преди 6 месеца

"... единственото място, което виждам като възможност, за да приютим паметника в музея, е от северната страна на сградата - оградата, която гледа към улицата на КАТ" -- Разбрахте ли нещо от това изречение? Оградата ли ще местят, за да разширят територията на музея с още 1 декар или все пак има някакво кьоше, където могат да наместят тези скулптури? Ако е второто, тогава защо в заглавието се казва, че паметникът няма да се побере в този музей?

37

До 39

преди 6 месеца

Тъжно е, наистина, но ти си един от проводниците на тази простотия. По твоята логика утре турците нека си вдигнат паметник на Баязид Светкавицата. И той е част от историята...

36

До 38

преди 6 месеца

Като прочетеш поне една книга ще разбереш. Предлагам ти да е най-известната българска книга.

35

абе

преди 6 месеца

а нарязан дали ше се побере ?

34

Анонимен

преди 6 месеца

Тъжно е, че цари такава простотия. Паметници премахват само душевно бедни хора с ниско ниво на интелигентност. Миналото не може да се заличи, то е минало. Валяка като махна мавзолея, какво построи, нищо, а тази здрава сграда можеше да се ползва и да е полезна.

33

До 37

преди 6 месеца

Можеш ли да обясниш какво общо има дядо ти Паисий с паметника на червените окупатори???

32

Анонимен

преди 6 месеца

Виждайки как гласуват хората на коментарите по-долу, искам да кажа, че ме е СРАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН! Срам ме е до дъното на душата ми и дано дядо Паисий го разбере най-накрая.

31

МО Ч А или П С О

преди 6 месеца

31 Символът на окупацията на България

30

Жалко

преди 6 месеца

Тогава в екарисажа

29

Анонимен

преди 6 месеца

29 поне да знаеше на какво е символ паметника и после да дращиш тука?

28

Анонимен

преди 6 месеца

Бряяя, много минуси на номер 18 бре. Ако наистина бУгарите смятат, че паметникът е за ***, а не е заради заповеди от посолството, значи наистина духовността на умрелия бУгарин е за ***! Срам и позор на бУгарската нация!!! Прочетете отново Под игото и му слагайте плюсове до безкрай...

27

Анонимен

преди 6 месеца

Хи, хи, хи ама социализма имал и изкуство!? Възхваляването на Партията любима и СССРто не е изкуство.

26

Чобан Ходжа PhD

преди 6 месеца

Да го монтират на дъното на язовир Искър и само шмайзера да стърчи над водата

25

Анонимен

преди 6 месеца

За скраб не става ли ?

24

Капут

преди 6 месеца

На скрапец начи :-)