225

Анонимен

преди 6 месеца

Нека да останат в историята като хората разрушили паметник. Ще мине време и историята ще отсъди. Тя е най-добрият съдник. По-добре е да изграждаш, а не да рушиш.

224

Хахаха

преди 6 месеца

Ох какво жално комунистическо виене се чува, оххх. Музика за ушите ми!

223

до 246

преди 6 месеца

Копейко, в България никога не е имало 'фашисти'. Запознай се пъвро с какво означава термина, а след това пробвай пак с опорките от Мадър Раша.

222

Позор

преди 6 месеца

През това време паметника на истинските убийци,на българи американци и англичани пилоти си стой и всички гузно мълчат?!

221

Малко за политика

преди 6 месеца

Да събарят. Историята ще отдаде всекиму заслуженото. А продажниците си остават продажници.

220

Анонимен

преди 6 месеца

Паметникът се казва ПСА. Това *** го измислиха герберастите. Пребоядисаните комунисти Борисови Фандъкова. За да се харесат на Меркел.

219

Анонимен

преди 6 месеца

ти си яко промит

218

до 244

преди 6 месеца

Понеже след 1944г. България не изпълняваше поръчките на съвествкото посолство половин век, така ли да разбираме, копейка

217

Анонимен

преди 6 месеца

Комунистите се оказаха толкова силни, че фашистите се страхуват даже и от паметниците им.

216

Анонимен

преди 6 месеца

Крайно време този анти-български паметник на мракобесният окупатор да бъде сринат!

215

Pen

преди 6 месеца

Цялата държава е потънала в лaйна ама най-големият проблем е някакъв паметник ! Ама няма как , поръчките от посолството трябва да се изпълняват ...

214

Хахаха

преди 6 месеца

Копейките в потрес. Съберете скрапа, палете Москвича и я бутайте задружно обратно в Мурманск.

213

Ужас

преди 6 месеца

Група извратени лица водят война с паметник...

212

Стига глупости

преди 6 месеца

До Анонимен 224: Пак за външните тоалетни? Стара ти е опорната точка. Хиляди ходиха на Световното първенство по футбол в Русия през 2018г. Срещите се проведоха в Волгоград, Екатеринбург, Казан, Калининград, Краснодар, Москва, Нижни Новгород, Ростов на Дон, Самара, Санкт Петербург, Саранск и Сочи, и (представи си) не видяха там външни тоалетни. По селата сигурно има, но и в нашите също.

211

МОЧА

преди 6 месеца

Довиждане!

210

Анонимен

преди 6 месеца

Тия пак ще докарат пак комунизма в България. С махане на паметници това се постига. Историята трябва да се помни, а не да се заличава и унищожава.

209

Анонимен

преди 6 месеца

Бъдещето на България е Европа. Добре, че първобитните русофили вече никой не ги слуша. Заличете всичко руско и ще се оправим

208

Анонимен

преди 6 месеца

Държавата се тресе от протести и бедност, а тези махат паметник. И като махнеш паметника, какво ще стане, освен че ще си навлекат проклятието до девето коляно на сили, които не познават? С махането на паметник няма да оправят България.

207

Анонимен

преди 6 месеца

Некъв смотан русофил не е излизал от квартала си в продължение на 30 години но е наясно кой слагал тухла върху тухла и кой не. Ей палячета, такива сладури като вас са ми любими. А относно тухлите, вие не сте сложили нито една. Комунизма превърна България в абсолютно гето с тия панели тип затворническо общежитие. Качеството е толкова ниско, че трябва да се рушат цели квартали и градове.

206

Анонимен

преди 6 месеца

Недейте да махате паметник. Унищожавайки паметник, засягате сили, които не познавате и които са много по-силни. Бъки Бомбата взриви мавзолея и си отиде рано. Навличате си много голям грях на душата. В паметника са вградени душите на милиони хора, в това число и българи, които са се борили срещу най-голямото зло в историята на човечеството - нацизма и монархофашизма.