17

Анонимен

преди 9 месеца

По време на сглобката с ИТН, се радвахме на благосъстояние!

16

Itso

преди 9 месеца

Епа всички знаеме че правителството е най-висша форма на организирана престъпност у т.н. дуржава, но Бог високо, цар далеко. Освен да гледаме и някоя и друга заблудена уфца да гласува друго не можем да направиме. Има и алтернатива за по-смелите - грабват домочадието и се преселват в цивилизования свят.

15

7/8

преди 9 месеца

Направете една смешка и готово! Народа ще е доволен!

14

Източен вятър

преди 9 месеца

Точно заглавие, но причината не е в евроатлантизма, а в хората, които го демонстрират. Това са същите червени синчета, които ограбиха и продължават да ограбват всичко. Това е и основната причина да сме бедни. Другите са корупцията и свързаната с нея липса на реална правосъдна система. Това е мили сънародници (ако някои от вас не са го осъзнали още).

13

вижте

преди 9 месеца

Понеже Тошко не е на софрата, му побеля косата.

12

Анонимен

преди 9 месеца

При стилист Капанов ли ходиш?

11

Анонимен

преди 9 месеца

Тошко , така е от 34 години ! Какво очкваш? Кое се подобри за тези години ? Едни хора си крадат и се правят на голяма работа и цял народ мълчи и страда .Толкоз по въпроса !

10

Анонимен

преди 9 месеца

Ролята на опозицията е да следи и пречи на разграбването! Ако не ставате, аут!

9

Христо Христов

преди 9 месеца

Много добре! Про'с'таците дето на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО друго и не заслужават.

8

бг смешки 2

преди 9 месеца

Тошко Африкански - ама те вече я разграбиха държавата бе приятел ! отдавна ! закъснял си ...иначе евроаталнтизма донесе само обреченост на БЪЛГАРИЯ . последният пирон в ковчега ще е приемането на Еврото като валутна единица ...

7

Тодор Живков

преди 9 месеца

Здравейте бананаджии. Нали се сещата, че от сглобката много яко ще ви спукат гьонa, и нищо не можете да направите, вие си ги избрахте.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Чалгаря от диванчето ли ти каза да се появиш да издрънкаш някоя глупост

5

Анонимен

преди 9 месеца

В неделя Тошко ли е дежурен? Нинова почива!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин: "Няма да позволим Хамас или Путин да победят. И няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или отслабят. Ето защо, докато оказваме подкрепа на Израел, ние оставаме фокусирани върху Украйна. И оставаме напълно способни да разположим сили, за да изпълним ангажиментите си в множество театри на военни действия. САЩ е най-могъщата държава в света. Можем да ходим и да дъвчем дъвка едновременно".

3

Анонимен

преди 9 месеца

Под формата на евроатлантизъм се оформя едно голямо разграбване на държавата - това е истината, подчерта той./Истината е че бяхте първа политическа сила ,провалихте 3 парламента.Платихме милиони за избори и направихте едно нищо.Референдумите ви се оказаха пълен цирк като партията ви.Как по дяволите сте в парламента .

2

Като по Айнщайн

преди 9 месеца

Теория за черната дупка!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Хаха според Тошковеца всичко е измама, но не казва нищо за неговите измами и клоунади