22

Всички РУСОФИЛИ

преди 6 месеца

В РУСКАТА АРМИЯ- бащицата ви зове- давайте Русофили- покажете колко много обичате Раша- там в Руската армия няма ранени.

21

РАЗБИРАМ ВИ ЕВРОАТЛА

преди 6 месеца

Сега разбирам,защо някои хора толкова мразят Русия.Вчера Путин е признал ЛГБТ обществото за екстремиско. Представете си да дойде тука и ги забрани,което напълно подкрепям,как ще си бъркат по дупките? зА ТОВА ТОЗИ дето се пени от 5 часа тука и драска глупости иска Путин да иде на онзи свят1 Не,няма и мисията му е да ни отърве от вас и това ще стане! А като толкова искате да сте феде рази,пардон обратни,заминавайте за Турция,там няма да ви пропуснат хахахахахааааааа............

20

Христо Христов

преди 6 месеца

Може и да е отчаян. Но е факт, че Русия мачка Украйна на фронта, докато икономиката и расте за разлика от европейските.

19

до 17

преди 6 месеца

Разбирам обърканата ти душа,туй да ти бъркат в дупката отзад те прави някак по атлантик! Господ да те пази и докажи на всички ,,Путинисти,,че мъжът може да стане майка,продължавай....

18

Анонимен

преди 6 месеца

До Вярно, че БЯГАЙ ОТ ПИСАНОТО НА ТАЯ АМЕРИКАНКА- ХВАЩАЙ ПЪТЕКАТА И ПРИ ТАТКО ПУТИН- ТАМ НЯМА РАНЕНИ- ТЕ СА ТАКАВА ВЕЛИКА АРМИЯ ЧЕ НЕ ДОПУСКАТ РАНЕНИ ВОЙНИЦИ- ДОВЪРШВАТ ГИ НА СЕКУНДАТА- ЗАЩО ДА СЕ МЪЧАТ?

17

Анонимен

преди 6 месеца

Чудесна възможност за българските русофили да докажат на практика колко много обичат Русия.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Напрао са е съсипал от мъки и нещастия

15

АнонимеН

преди 6 месеца

РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНИ ПРИКЛЮЧИ И ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ОБЯВЯТ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ КОЕТО ЩЕ ЗНАЧИ, ЧЕ БУНКЕРНИЯ ФАЛШИВ ПУТИН КОЙТО НАРЕДИ СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ Е УМРЯЛ! ДОРИ ДА Е ЖИВ ДРУГИЯ ФАЛШИВ ПУТИН ГЛУПОВАТИЯ ДЕТО НЕ СИ ЗНАЕ НА КОЯ РЪКА СИ НОСИ ЧАСОВНИКА НЯМА ДА ГО ОСТАВЯТ НА ВЛАСТ , ЗАЩОТО Е ОПОЗОРЕН!!! УКРАЙНА ЦЯЛАТА ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕНА ОТ ТЕРОРИСТИЧНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ОКУПИРАЛ Я ОСОБЕНО КРИМ! РАЗПАДА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Русия ще победи И ЗАЩО ДА ЧАКАШ БАЩИЦАТА ДА ДОЙДЕ ТУК- *** ТАМ- ТОЙ ТЕ ЗОВЕ- ЕТО ПОКАЖИ КОЛКО СИ ВЕЛИК ПУТИНИСТ И ВЪРВИ ПРИЛОЖИ НА ДЕЙСТВИЕ ИДЕИТЕ БА ДЯДЯ ПУТИН.

13

Вярно, че

преди 6 месеца

нямам какво да правя в събота, ама да прочета толкова много безмислени напъни, на някаква безполезна американка, да ми разяснява колко се бил отчаял Путин и колко положително е това за украинците (предвид реалната ситуация), не ми влиза в плановете за почивните дни :)

12

Анонимен

преди 6 месеца

Търси пушечно месо- срещу жълти стотинки...и кой ще отиде като се знае че в Рашистката армия на дядя няма ранени.

11

0880

преди 6 месеца

До Да ---- ***, защо не избереш някоя по-височка сграда и .. ни отървеш от глупостите ти.. с джамбаза от факти сте лика-прилика

10

Русия ще победи

преди 6 месеца

В началото на седмицата Русия е признала ЛГБТ извра *** за ЕКСТРЕМИСКА организация,БРАВО! Признава двуполовото деление на хората мъж и жена! Доколкото за армията им всичко това е пиар акция за очерняне на Путин.Няма да им се получи на евроГЕЙците! Само да им кажа,че ако Путин реши да води войната с Украйна ,както Израел ,изобщо няма да му трябват и много войни,просто ще срине всичко! Мачкай Путин,гласим солта и погачите,намини насам!

9

Анонимен

преди 6 месеца

"В света не останаха толкова отчаяни хора да отиват да умират за нечия идея или някакъв идеал" - ГЛУПОСТИ! Ще св бием против злото!

8

ХОРА!

преди 6 месеца

Крайнодяното се надига! Затова вече започваме да обучаваменстудентите, обичащи свободата и демокряцията, как да рязпознават, откриват и унищожават крайнодясната неонацистка терористипна идеология! Започват о обучение за боравене с оръжия, както и да се учим, кой в парламент аи полицията е от нашите, а за другите - за съжалене няма смисъл от опити за реабилитация!

7

Няма желаещи

преди 6 месеца

В света не останаха толкова отчаяни хора да отиват да умират за нечия идея или някакъв идеал. В Европа няма кой да се бие, в Америка само наемници. Руснаците гледат и те как да се спасят. Затова този след като изгори затворниците, ще търси кубинци. Средноазиатци те вече са по-добре от средния руснак. Азери, казахи са с по-висок стандарт. Освен ислямските фундаменталисти, на никого не му се умира във война. Това е плашещо, като се замисли човек.

6

Ей

преди 6 месеца

Защо не пишете за Руският флаг над Маринка а пускате само вицове ?!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е от малкото държави които не приключват годината на рецесия, а с растеж. Силно вдигат бюджета за армия и отбрана. Какво странно има в това че имат пари и търсят още войници? Какво странно че никой не ще да става такъв тук, дето ще иде курбан за 1000 лева?

4

Бай Дрън

преди 6 месеца

Номер 2, това е все едно да накараш Македония да признае за майка България :) Егото е по-силно в случая.

3

Да

преди 6 месеца

Отчайват ни глупостите и лъжите който се пишат,тук....