42

Анонимен

преди 6 месеца

Конят цвили ама никой не му слуша глупостите вече

41

Анонимен

преди 6 месеца

РУСКОФАШИСТКА ДИКТАТУРА, РУСИЯ Е МОНГОЛОАЗИАТСКА ДЪРЖАВА

40

Magna Bulgaria

преди 6 месеца

За едно е прав Лавров: няма да позволим Русия пак да ни се меси и да настройва балканските народи едни срещу други. А за нова Велика Сърбия и да не си помисля, както и да я нарича! Ако и този път в Белград тръгнат да осъществяват шовинистичните си безумия, това ще е краят на Сърбия. Ньой никога повече няма да се повтори! А за македонистите несретници дори не ми се мисли, ако продължават да играят по свирката на Белград и Москва...

39

Запознат

преди 6 месеца

Е щом няма демокрация, значи е като в Русия, само където живеем по-добре от руснаците

38

Анонимен

преди 6 месеца

Реват лгбтарите нещо

37

Писна ми

преди 6 месеца

От орангутана! Само глупости и тролене! На вас не ви ли писна?

36

Факт

преди 6 месеца

Европейският е ДИКТАТУРА, България е Ромска Държава !

35

Кървавата Московия..

преди 6 месеца

..ДАВА УРОЦИ ПО ДЕМОКРАЦИЯ а , на руските дупедавчета у нас , анусчетата им пулсирата от щастие...ха,ха,ха,хаааааааа....

34

пияница мистик

преди 6 месеца

Ахахахахахахаха :)))))) Как го рече само Моржа, а? Говори за някакви диктаторски позиции, за липса на демокрация в ЕС, а забравя много удобно някой неща. Примерно в Беларус, колония на Пyтлаpax когато излязоха стотици хиляди на протест срещу диктатора Лукашенко десетки хиляди бяха смазани от бой и хвърлени в затворите. В Пyтлepистан пък, ако кажеш само думичка срещу Джуджанка и падаш от прозорец или те покосява инфаркт. Уникални извеpги са това крепостните крестьяни. Нагли и цинични до безбожие

33

Истината

преди 6 месеца

Дъщерята на Лавров-Екатерина Винокурова е родена в Ню Йорк 1982 година и естествено има американски паспорт.Учила в Манхатън,завършила е Колумбийският Университет в САЩ !

32

СССР2

преди 6 месеца

Всички виждаме какво се случва в ЕС ,цензура,забрани,нацизъм,конфискации,грабеж,подкрепа за фашистите в Украйна и реки от кръв и разруха в Газа и гузно мълчание и тн.и тн.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Този напиня да става за смех на всички европейци!

30

Ееее

преди 6 месеца

Той от къде знаеш какво е демокрация като живее в Русия.

29

Истината

преди 6 месеца

Дочь Лаврова Екатерина Винокурова Сообщалось, что она является директором российского отделения британского аукционного дома Christies, который занимается продажей антиквариата и предметов искусства. Доросла там до должности директора, но потом в 2015 году у нее появилась возможность обзавестись собственным бизнесом проектом Smart Art. Компания занимается продвижением и развитием предметов искусства и является посредником между коллекционерами и художниками.

28

Хм!

преди 6 месеца

Вече никой не ще да говори с тоя, и той се оплаква на журналистите, само те вече му объщат внимание.

27

СМЕХ...

преди 6 месеца

Това руския Катър ли го говори...ха,ха,хаааааааа...ГДЕТО ДЪЩЕРЯ МУ Е У САЩ , С РУСКИ ПАРИЦИ ОТ , КРЕПОСТНИЦИТЕ ...??!!!....ЩО НЕ СЕ ВЪРНЕ У РУСИЯ ТАЯ ПРОСТАКИНЯ??!!

26

Лошо

преди 6 месеца

Евреите разрушиха Газа и убиха хиляди араби само за две седмици,къде са демократите и право защитните организации,срам и позор за Европа.

25

ЗАЩО ЛИ?

преди 6 месеца

НА ТОЗИ ДЪЩЕРЯ МУ НЕ ЗНАЕ РУСКИ И ИМА АМЕРИКАНСКИ ПАСПОРТ.

24

Eeeeee

преди 6 месеца

За това в Русия става навалица желаещи бягащи от ЕС да усъществят "Руската мечта" и да бъдат щастливи до края на дните си.

23

Ужас

преди 6 месеца

Европа е окупирана от САЩ.