91

9 A klass mega rizz

преди 9 месеца

Е какво? Човешко е! Би трябвало ТЕ да му помагат. Сега кой знае колко ще умрат от студи и глад, заради това. Жертвите са сигурно стотици за момента!!

90

Анонимен

преди 9 месеца

До Несериозно е 81 Ти имаш ли представа какво е по селата? Че ревеш във форума в истерия... Да не мислиш, че селските магазини са заредени като в София?! Има най- много 1-2 магазина с най- необходимото. Само 10 човека да пазаруват сериозно и магазинът е оредял. По селските магазини няма пълни складове със стока. Каквото е на рафта, това е. Който иска повече ходи до града. При затворени пътища до града не може да отиде. В някои села и магазин няма.

89

Мдааа

преди 9 месеца

До Анонимен 90 Ти нали си го "чел". Там какво пише, ако има аварии по независещи от оператора причини?

88

Анонимен

преди 9 месеца

Колко от вас са избеснявали на политици , енерго , мобилни оператори , банки , хранителни вериги и тн .Това което направи този човек е единствения начин , иначе ще си говорим с телефони оператоти , ще ни прехвърлят от едно гише на друго , ще ни грабят , унижават и тн . Браво на човека , ако знаех , че ще постъпи така , щях да съм до него и после щях да отида в пътното ...

87

Анонимен

преди 9 месеца

В крайна сметка е полицаите са му написали акт за дребно хулиганство -от 100 до 500 лева Ако се бе държал по спокойно и без ножа , пак щеше да получи такова внимание и нямаше да плаща глобата Това е за поука на всички в такава ситуация - може да протестирате , но нормално , без вие да нарушавате някакъв Закон За да не плащате глоби за протеста си

86

Анонимен

преди 9 месеца

До Мдааа, ами не си си чел договора. Важно е да четете преди да пишете!

85

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 86 "В Енергото работят хора, събрани от кол и въже." Хайде пак. Ами, отиди да работиш ти там, да им вдигнеш системата на крака. Впрочем, с хора "от кол и въже" не се отстраняват тежки аварии, но ти откъде да знаеш?

84

Мдааа

преди 9 месеца

До Анонимен 75 Той плаща за потребяван ток. Не знам някой да плаща за час свързаност с електропреносната мрежа, но от ганчовци и по-абсурдни твърдения очаквам. Както и да е, щом е големия разбирач, да вземе да съди енергото и да видим как ще се омаже.

83

Бял и добър

преди 9 месеца

Утре очаквам да си свари боб ))))

82

Анонимен

преди 9 месеца

До Българин 73 В Енергото работят хора, събрани от кол и въже. Преди седмица се възмущавах, че са с посредствени умения, бавни, мудни, чудят се кое- как да подхванат и най- дребната авария за тях е голям проблем. За най- малкия проблем оставаме с часове без ток. Най- малкото 4-5 часа. И ми цъкахте минусите на коментара. На нашата улица от неделя сутрин се търкалят 2 кабела насред шосето, досега никой не е дошъл да ги вдигне поне. Това е в центъра на града.

81

Анонимен

преди 9 месеца

На мен ми писна от разни компании, които все се оправдават. И аз имам проблем с енергото. ВСЕКИ ДЕН спират тока! ВСЕКИ ДЕН! Ха съседите им изгоряха уредите... ате се правят, че нищо не е станало! Време яко да бъдат съдени за лошо качество на услуга! Има дни, вкоито спират тока по 3 и повече пъти. И това ли да търпим, а? Мрънкалниците долу да замлъкнат! Не знаете колко ужасни са тези дружества. Или сте техни служители и за това сте толкова злобни към поптърпевшите!

80

Анонимен

преди 9 месеца

Не сме ти "колеги"!

79

Анонимен

преди 9 месеца

А още не сме излезли на свободния пазар ...........

78

Несериозно е

преди 9 месеца

До Анонимен 74 Ти шегуваш ли се? "Спрели да доставят храни" от утре за днес. Не, че нещо, но тия села на един километър от града не е като да нямат заредени магазинчета с наличности за седмица две. Днес паднал големия сняг, и те вече нямали абсолютно нищо. Вие вярвате ли си? Да не говорим, че ВСЕКИ има в къщи някакви неща, които може да ползва за ядене. Вие изкарахте, че живеете от сутрин за вечер.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно това в буркана компот ли беше или туршия...

76

Бай Вълчо от Хисара

преди 9 месеца

Колеги нека поздравим този човек .Нека по някакъв начин му помогнем. Искам да подаря 5л. хисарско каберне. Ако някой по някакъв начин му напише името, да му го изпратя по спиди или еконт. Благодаря.Другия начин е по -труден. Кмет, полиция, съселяни!

75

Анонимен

преди 9 месеца

"така си търсят правата" единствено хора с връзки!

74

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро очаквам и в банките да става така ! Вдигане на вноските , и като не остват пари за децата , носят ключовете на апртамента в банката и си тръгват .

73

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 72, а на енергото колко да друснат? Щот той си има и права ;) В това число да използва онова, за което си плаща. Стига се държахте като заптиета!

72

Анонимен

преди 9 месеца

До Ядрен вампир Z 64 Селото(по- точно квартал) е над Силистра, един стръмен баир. Ако пътят не е разчистен, може да са спрели доставките на храни, каквото е било налично в магазина, може да е изкупено. Едва ли в селото има много хранителни магазини. Ток няма да си направят домашен хляб. Днес е успял да стигне до града, купил си е това- онова, носи си компотец от вкъщи и в Енергото.