72

Диверсификатор е

преди 7 месеца

и тоя! А мълвата е че Кокорчо щял да си купи най-после апартамент с помощите дето получава на ежедневните работни закуски в Козяк! От Козяк даже са му обещали да му отделят един голям резен ОБЕДНЕН УРАН от този който ще пращат в Украйна! Така Кокорчо ще се отоплява доживотно за без пари и няма да му пука за абсурно високите цени на газа след неговата страхотна енергийна ДИВЕРСИФИКАЦИЯ!

71

Готвят ни

преди 7 месеца

Готвят ни за жертвен агнец! Казаха на нашите политици ППДБ и ГРОБ или правите коалиция и гласувате както трябва (за газ от САЩ, за оръжия и жива сила за Украйна, за закупуване на Американско ядрени гориво, за Американски бази, за още няколко милиарда за американски оръжия.. или ще минем на следващата стъпка и ще преборим корупцията у вас! А компромати не е като да няма. За всички от сърце. И за Кирчо и за Кокорчо и за Боко и за Мравояда а и за това нещо на снимката.

70

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Тоз ако му направят "вуду" няма да го усети вижте го тои е безкръвен и безмозъчен!

69

Анонимен

преди 7 месеца

Абсолютно всички числа и статистики сочат че евроатлантическа България е пълен провал! За 33 години демокрация и партньорство със САЩ и ЕС постигнахме едно голямо НИЩО! Колко още трябва да стоим в тези съюзи за да ни дойде акъла че ако продължаваме така ще се затрием?

68

Анонимен

преди 7 месеца

Ще се молите на колене, ще ридаете и ще умолявате Вова за капчица нефт, за молекулка газ. Но Вова няма да даде!

67

Това земноводно

преди 7 месеца

Дори няма нужда да го приканват да сяда всеки ден на Козяк!! Сяда и върти чевръсто дупето. И всеки ден получава щедри джобни, а после отива в НС да предлага я оръжия за Украйна, я да ни спре тока, я някоя друга антидържавна декларация. Страхотен родолюбец е!

66

Анонимен

преди 7 месеца

До ПУТИН Е МИЛИАРДЕР...Можете ли да огласите и в България КОИ СА МИЛИАРДЕРИТЕ , прескачаме Баце , щото всички знаем за него , кои са другите !

65

Анонимен

преди 7 месеца

Който каже, че руснаците са ни освободили плюе на Васил Левски, Христо Ботев, Г.С.Раковски и Бенковски. Те много добре са казали що за зло е Русия за България и че винаги е искала само да ни подчини и да бъдем зависими от нея.

64

НАВЕДЕНКОВ

преди 7 месеца

махай се от България! Не си никакъв Българин Предател и унищожител на народа си. За 30 сребърника ни хвърли като съчки в огъня разпален от САЩ! Икономика, енергетика всичко замина. Отивай си във виката в Америка или в Швейцария и не се показвай повече.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Който каже, че руснаците са ни освободили плше на Васил Левски, Христо Ботев, Г.С.Раковски и Бенковски. Те много добре са казали що за зло е Русия за България и че винаги е искала само да ни подчини и да бъдем зависими от нея.

62

Анонимен

преди 7 месеца

До ПУТИН Е МИЛИАРДЕР... Баце не е ли по-богат , или го гони ?

61

Анонимен

преди 7 месеца

Щом русофилите така пищят, значи премиера е на прав път. Пълна подкрепа за Академик Денков и неговото правителство. Те водят България в правилната посока.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Денков недей да петниш името на Апостола,произнасяйки го с недостойната си уста!

59

Боже помагай

преди 7 месеца

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

58

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ не дава $ и остава пак Русия само на помощ.

57

Чичо Чеп

преди 7 месеца

Продажен пл_ъх! Путин ли не ни дава визи за САЩ и не ни пуска в Шенген?!? Малко достойнство, плу_жек до_лен!

56

Анонимен

преди 7 месеца

КГБ живо се интересува колко чинии може да се измият с верото на алхимика.

55

Анонимен

преди 7 месеца

По повод есдинството на ЕС напишете и дайте кадри най- сетне за многокилометровите задръствания по украино-полската граница, напишете за нежеланието на Полша да пропуска украински камиони и Украйна да им подбива икономиката, Има стачки от няколко дена, включи се и Словакия. Тук зашо не информирате за "евроатлантическото единство"???

54

Да

преди 7 месеца

Празна зала за празен човек.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Когато бяхме с Русия тогава България беше силна и успешна държава. Имахме силна икономика, и голямо младо население. От както сме със САЩ икономиката ни рухна, не произвеждаме вече нищо, продаваме си природните ресурси за жълти стотинки, населението, се смали, застарят и изглупя.