27

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде сега след като обискираха Порше Лизинг за данъчни престъпления за милиони,нека обискират и строителните фирми.Всички!Там данъчните престъпления са за милиарди!Апартаменти се купуват със сакове за стотици хиляди евро КЕШ, под масата,като се изповядват на двойно,тройно, дори четворно по-ниска цена.Има хиляди КУХИ фирми регистрирани по ДДС с актив апартамент. Без 1 лев доход.Само и само да отмъкнат няколко стотин хиляди данък.Хайде,къде са ДАНС,прокуратурата и НАП? Или и те са в схемата?

26

Защо Ушев пе де ра с

преди 7 месеца

Ива слсиримче с руския Герп в джендърмерията?!

25

Анонимен

преди 7 месеца

До 21 Това съвсем не е бг манталитет, а по-скоро е мислене, копирано от Запада, където всичко-всичко е пари. С важната разлика, че там живееха в относително охолство, докато нас ни крадоха - първо през бригадирски движения, после през смени на парите, фалити на банки, кредитни милионери и пр. Съвсем нормално и разумно е човек да се стреми да запази капитала си, ако ще и в имот.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова е и реалната инфлация.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Тук са едни от най-ниските лихви, доходите ще скочат доста с вдигането на минималната, има голяма инфлация, нормално е да поскъпват и хората които продадоха миналата година са слаби играчи, можеше да изчакат защото може още нагоре.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки живее по своя си начин.Когато търсиш спокойствие и сигурност залагаш на собствен дом.Когато инвестираш в себе си имаш други приоритети.Но да купуваш дом с кредити в днешно време не е най доброто решение.А ,че строителната мафия се е развихрила е безспорно.

21

До 13

преди 7 месеца

Хубаво започваш... едни наследствени земи... Трудно се става софиянец. А някой, селото не ги напуска цял живот. Така, че не се учудвай на избора им. Да беше тропнал по масата тогава! ... Наистина ли вярвате, че тия новите общинари и ДС кмета ще ви построят детски градини, ще решат въпросите с трафика, ще завършат околовръсното, ще запазят данъците, ще почистят улиците, ще дишате чист въздух...?! Де бре!

20

До 19

преди 7 месеца

Много точно казано !

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Трябва да си . . .Я ми кажи една по евтина европейска столица от София, където са по евтини апартаментите. Дори в столици като Скопие, Тирана, Белград цените са в космоса, а те дори не са и в ЕС.Иначе, не говорим за градове като Париж, където едностайните са по половин милион евро. Голяма работа , че ще имаш на няколко километра от кутийката си купчина железа за селфита и на всеки ъгъл ще е пълно с мароканци и нови французи.

18

Пострадал ще съди

преди 7 месеца

МВР за полицейско насилие и ще даде парите за благотворителност Евала!!!

17

пияница мистик

преди 7 месеца

До Анонимен 10 === За да ги дава под наем. Така тушираш инфлацията. Преди си давах 3-те двустайни по 500лв на месец, вече им взимам по 750лв на месец, защото са в широк център. От 3 апартамента това прави 750лв отгоре вече, които покриват поскъпването на живота. Иначе файда от много празни имоти няма никаква, само данъци да им плащаш е тъпизъм. В София рентиерството винаги ще е на страхотна далавера. С тези скъпи имоти и с този наплив на новоприходящи, дето си търсят квартири няма как да е иначе

16

до 8

преди 7 месеца

Типично габнъовски манталитет. Все иска след 5 години да продаде веща си, която е ползвал, двойно по-скъпа. Нали за тиа 5 години колата ще ти върши работа. Ще отидеш тук, ще отидеш там. А полза от банката - нула

15

сиромашия!

преди 7 месеца

Тоест, поскъпват в унисон с всичко останало, като изключим заплатите.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата е мъртва. Демографията е убийствена. Отворете си очите, вижте фейса, инстаграма, пуснете си българска телевизия, вижте участниците в риалитата, огледайте внимателно външните им белези и интелекта им. Вижте резултатите от матурите, които с всяка една година стават все по-плачевни (въпреки постоянното понижаване на изискванията). Децата вече не знаят кой е Левски бе хора! Не знаят какво е написал Алеко. Не са чували за Паисий. А вие купувате 3-4-5-ти апартамент в София. Ужас!

13

Трябва да си

преди 7 месеца

Олигуфрен за да дадеш пари да живееш в София в България Попринцип Станарла е някаква грешка трябваше да се подя в Рондон и са съм Англичанин или в Франция и са съм Французин!Неискам да съм българин!

12

Анонимен

преди 7 месеца

До baby shark: Основният фактор е пране на пари. Половината апартаменти стоят празни.

11

Така е ..

преди 7 месеца

Предлагам една година никой да не купува имот , да видим какво ще стане.Но щом се съберат трима души в завера , единия е предател.

10

baby shark

преди 7 месеца

Съгласявам се с колегата по-долу, че дори и да го продаде скъпо жилището си, после тия пари какво да ги прави и че не е оферта да стоят в банката защото от инфлацията заминават лека полека и точно тук идва и момента че все още има хора които не искат да продават и това също е един от факторите за качване на цените.

9

Пенсионер

преди 7 месеца

Това е лудост и лудите не свършва Продължават да се заробват за 30 години напред.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Аз ще ви дам един друг пример. Жена ми и родата й продадоха едни наследствени земи през 2015 година за 150 хиляди евро и ги разделиха с брат си. Вместо да си купят по един апартамент, тогава за 70-80 хиляди имаше двустайни в София на хубаво място, те решиха да си купят по една нова кола и останалото в картата. От тогава нивите скочиха два пъти, апартаментите и те с толкова, а нашите си купиха коли които за 8 години загубиха 80% от цената си и дадоха една камара с пари за каско и други глупости.