128

Мишо

преди 7 месеца

Защо мислите Пеевски стана толкова активен. САЩ и Турция просто дават брутално мазен хонорар! Чак да ти потекат лигите! ЛукОил е най-скъпото, което има в тази държава. Контрола над рафинерията е контрол над целия Балкански полуостров. Защо по време на соца това беше стратегически важен обект и даже направиха летище Равнец и Братово с отделна ескадрила и ПВО заради рафинерията?!

127

Анонимен

преди 7 месеца

Унгария започва строежа на нови два ядрени блока. Строителството се води от Росатом , ядрените реактори са руски , най-ново поколение и са с проектна годност до края на века. В строителството са включени и компании от ЕС, съгласувано е с Брюксел.

126

Мишо

преди 7 месеца

Лесно е да си измиеш ръцете! САЩ и Турция чакат да лапнат ЛукОил....... Консорциума вече е готов. Пеевски на практика е предател и следва дъ бъде съден, заедно с Дилян Добрев. Но това няма да се случу, защото държавата се управлява не от българските власти, а от Вашингтон.

125

Анонимен

преди 7 месеца

Бананова република, международен престъпник е всеки ден и нон стоп в новините ни. Само в резервата.

124

Анонимен

преди 7 месеца

И тази дъвка загорча. Какво ни интересуват kravar$ките интереси нас, обикновените хора? Стиснали за тройната гуша този новопокръстен атлантик и ще ни принуждават да купуваме скъп петрол от с%инктера на географията. Хайде де!

123

Магнитски

преди 7 месеца

Изряза се г-н Магнитски пред хората

122

Рендету

преди 7 месеца

Не////реза от ДПС е агент на влияние на чужди интереси в Бг, тоест, на Тр. Скоро Тр. ще има Четири Атомни Реактора от ново поколение с ресурс от около 60 години! Ресурса на нашите два реактора е към края си... Сещате се от къде ще внасаме електричество, нали!? А, сега си представете, че "Лукоил" се оттегли от Бг, кво прайм??? Ами закриваме Нефтопреработвателната си промишленост!!!!! Кой е Хъб на Газ и Нефт на Балканите? урция! От къде ще внасяме бензин, дизел и масла? От Турция!!!

121

Анонимен

преди 7 месеца

а, вие ли сте пропутинската коалиция-герп-дпс?... при боко, освен че се построи путински поток с наши средства, подарък за джуджи, ами и лукойл не си плащаха данъците... не разбирам какво се правят на ощипани моми

120

Анонимен

преди 7 месеца

В Мексико тези дни има огромни протести по повод дали да се продължи дейността на канадска петролодобивна компания. Хората не я искат. Има блокади на пътища, Писаха даже, че един преминаващ оттам американски професор, ядосан на протестиращите, застрелял двам от тях. Че! Дали петролът на канадска или американска фирма е по-добрата инвестиция, по-желан, .....?

119

Бай Дрън

преди 7 месеца

Хаха, верно, всичките евроатлантици сте такива като тоя. Един дол дренки, сякаш едн х...ви е правил.

118

Анонимен

преди 7 месеца

По времето на социализма имахме оюе една рафинерия - "Плама" в Плевен. Ше напише ли някой защо я унищожиха?

117

Анонимен

преди 7 месеца

Още един евроатлатик

116

Анонимен

преди 7 месеца

Кой вярва на този червен иZрод, същият подлец и мошеник е като майка си и баща си!На кой не е ясно, че Мутрата и шиши искат да вкарат Промяната в капана на липса на горива точко по средата на зимата? Писна ми от тези кре те ни!!!!

115

Анонимен

преди 7 месеца

Шиши, кажи някой друг виц. Този не става!

114

До 116

преди 7 месеца

Прав си.Лукойл ни е ощетил с милиарди,защото тулупа 10 години играеше карти с Вальо Златев и стотинка не му е потърсил.Нещо повече,къщата в Барселона на любовницата на тиквата е закупена от фирма на В.Златев.Демек,аз на тебе,ти на мене,а народа да го д.ха.

113

Анонимен

преди 7 месеца

А Коалицията 'Байден' ?

112

Анонимен

преди 7 месеца

Държава управлявана от Пеевски не я чака светло бъдеще.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Какво важно трябваше да видим на многобройните снимки ?

110

Пешеваров

преди 7 месеца

Родните друзя лижат подметките на Путин, а пък той лиже тези на Кадиров.

109

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 113. Как изчисли че малко си плащат ?