129

с пистолет в ръка

преди 7 месеца

Някой българин ега, да влезе в начовта къща. Д аго търси през деня, да не спи и вечерта. Правосъдие ще раздава, България ще наорави на държава!

128

Анонимен

преди 7 месеца

Начо е местния ромски Ескобар. Кмета, полицая и прокурора на малкия умрял градец работят за него. Така е в провинцията.

127

Анонимен

преди 7 месеца

До139. Не българската логика . А ние Руската култура . Така е и в Русия . Карат скъпи коли , но станали богаташи без да се знае как.

126

Анонимен

преди 7 месеца

От къде Бойко Борисоф има пари за да си купи ,,кюлчета"...И до къде стигна родното разследване на полиция и прокурори

125

Стиска ли им?

преди 7 месеца

Ами за какво са ни закони,членове,алинеи ?Първият капацитет,го каза:по вътрешно мое Лично убеждение.Колко е лично,колко е вътрешно.Като в САЩ-жури да взема решенията!Това е в името на народа!Там е чест да те извикат на съдебен процес!Така всеки вижда ,че правосъдието е от народа-за народа!

124

до 143

преди 7 месеца

Да, ама га някои такъв патриотин влезе с пушката и изкара на начо джигера цля народ ще се радвс ... Па га му затрие и фамилията ше има and the criwd goes wild!!!!!

123

Анонимен

преди 7 месеца

,в Америка по един намерен косъм на местопрестъплението хващат човек и разкриват случай. Б Бг знаят кой е извършителя ,но го пускат за лечение!!!!

122

Анонимен

преди 7 месеца

И баща му преди 20 години карал скъпо Ауди, но се утрепал и го погребали с него в гробницата на рода. Това са някакви фараони. Или потомци на Нефертити или Бастет.

121

Татко Барба

преди 7 месеца

Един куп полицаи в Ловеч си бъркат в носа и чакат служба да мине ,замине....

120

Кръстосани пръсти

преди 7 месеца

Начо е изкарал 2 торби с пари ... Не знам з авас, но аз се интересувма къде са .. Заа напушно законосъобразни целиии, разбира се ...

119

Анонимен

преди 7 месеца

До 133....И Борислава Йончева ли е забогатял от хазарт.

118

Анонимен

преди 7 месеца

До127. Така е в нормалните държави . В ЕС няма как да работиш и 24 часа без да се знае на Светло ли ти е дейността или на Тъмно. Но гр. Ловеч не е с развита местна Власт . В него управлява Корупцията от десетилетия . Полицията, НАП. мижат и те са в схемата. С Власт пари правят

117

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време Костов ги научи как да точат ДДС, сега не знам какви са схемите на именитите ромски родове. Гледам че се водели Манджите, значи някакви манджи, оттам тръгнете хахах

116

Анонимен

преди 7 месеца

В истинските държави където има демокрации народа е въоръжен с оръжия.Защо бандитите имат а нормалните граждани да нямат.Полицив и бандити са една монета с две страни.

115

Сандо

преди 7 месеца

да оправят закона! когато превишаването на скоростта е осезателно тогава имаме предумишлено убийство а не непредумишлено. Напълно съзнателно шофьора излага живота на хора в риск

114

Толериране

преди 7 месеца

Неработещи политици/създаващи закони-запъртъци/,неработещо право съди,неработещи КАТ,общини и т.н.Примерът е очеваден!Лошо е,че и на нас хората-мозъците не ни работят на тези географски шириниАко сме на друго място,е друго!Защо ли?Трябва да дойдат граждани от други страни/непримирими с това положение/и да изчистят Нашата България и тогава ще бъде о.к.?Пак друг да ни свърши нашата работа?На 3-ти март на Шипка,хора в ледени води,възстановки на исторически събития

113

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко тръгва от ,,Барселона гейт"...Цялата ни държава е на такова дередже , каквото Бойко Борисоф ни остави.

112

Румен

преди 7 месеца

Ловеч от времето на Социализма си бе най криминалния град. По статистиката на МВР. В него израснаха няколко поколения , които измамата и корупцията е прието за нормален начин на живот . Та този с мощната кола е с ясната мисъл , че които да удари на него нищо няма да му стане . А също може и поръчка да си вземе за планувано произшествие. Няма ли кой да знае каква му е дейността в обществото , каква му е професията.

111

Цецо Апартамента

преди 7 месеца

Нашата полиция ни пази....:)

110

Анонимен

преди 7 месеца

Белият Мерцедес е от "бело"