70

Анонимен

преди 7 месеца

A какво става с контранастъплението?

69

Анонимен

преди 7 месеца

"Бизнеса с умрелите" ще се разрастне. Инвестирате български кратуняци!

68

ПРОМЯНА БАТЕ.

преди 7 месеца

МИ ТО И БЕНЗИНА СТАНА ДВОЙНО ПО-СКЪП АМА КВО ОТ ТУЙ? КАРАМЕ СИ И НЕ НИ ПУКА? А ХРАНАТА, И ТЯ ДВОЙНО? ТАКА ЩЕ СТАНЕ И С ТОКА. АСЕНЧО И КИРО СЕ ДОКОПАХА ДО ЛУКОЙЛ И ИМ ДРЕМЕ! ПО МИЛИОН НА СЕДМИЦА....

67

ОКОНЧАТЕЛНО ЛИ???

преди 7 месеца

Ама КАТО ПАДНЕ правителството и НОВИ ПРЕДСРОЧНИ избори, едва ли ще е ОКОНЧАТЕЛНО това поредната национална катастрофа.

66

Кире харвардо

преди 7 месеца

След 3 години закриваме България хехе продължаваме подмяната

65

Бедняга

преди 7 месеца

Българите сме бедни, защото сме глуповати. Сега се тюхкаме за 2026г. а другите бивши соц държави това го направиха преди 10-15г. т.е. промяната щеше да е факт при ниски цени на тока, ако бяхме по интелигентни. Същото се отнася за всичко друго---данъци върху недв. имоти;върху МПС;.Погледните какво правят другите страни и ще разберете какво трябва да се направи. Закъсняваме и с АЕЦ, и с Ел.МПС и ФЕЦ. Отделно е саботажа на ПАВЕЦ Чаира, за коетомога да се обзаложа,че няма да има виновни.

64

от 2026

преди 7 месеца

ставаме борсови играчи. Евала на тези "велики" икономически мислители. Това, което направиха държавата да бъде борсов играч. Тъй като нашата икономика е твърде малка, т.е. сме малък борсов играч, защто на всяка една борса малките играчи ги фалират, така ще фалират няколко пъти страната

63

Депутат

преди 7 месеца

До 67 няма да умрем, но вие със сигурност ще умрете от студ и глад ;)

62

Анонимен

преди 7 месеца

Възобновяващи източници и Европа разбра , че е скъпо до космоса. Защо Франция и Германия връшат по 10 АЕЦ-а отново да работят. Знаят какъ автогол си вкараха. Тука сметките ще са от 250-500 лв заради ВЕИ-тата

61

Американофил

преди 7 месеца

Ще преизпълним плана ран ът и вместо на 4 милиона ще ви направим 3 милиона ;) Америка ПОБЕДА!

60

тъй.....тъй

преди 7 месеца

Тридесет и четири години ДЕМОКРАЦИЯ, тридесет и четири години ПРОПАДАНЕ в МРАКА.

59

Умрете бе

преди 7 месеца

продажници. Просто умрете!

58

Простите панели

преди 7 месеца

Нямат представа за нормалния свят-отиваш в Испания, полицейски коли електрически, таксита тесли и хибриди, отиваш в Англия същото и тн и тн. В България - сиво, счупено Астри на 25 години гнусни милиционери дебнат да ти навредят. Мислите си, че живеете в държава, а не клозет!!! Поздрави от Залцбург

57

Христо Христов

преди 7 месеца

Жалко, че чак 2026та година, а не 2024та! 85% гласуваха на 2 Април да събуят потурите и да станат европейци!

56

Анонимен

преди 7 месеца

Ако това ще реши проблема със свръхнаселеността на България с бедняци и неугледни средностатистически българи, аз съм "ЗА"..

55

мак

преди 7 месеца

Охранените д.тати може да решат, че на българина му стига 100лв заплата, те нали живеят в отделна вселена с големи заплати, служ. коли и подобни глезотии. И гледат какво е удобно за ес, а не за хората на територията. Шоково поскъпване може и да няма, но ще има нешоково и то не 1 път. Тука е така.

54

Чичо

преди 7 месеца

Не влязат ли скоро Възраждане в управлението на държавата, тук скоро въобще няма да може да се съществува! Единственото решение е курс на отдалечаване от ЕС с последващо напускане!

53

ГЕРЕН

преди 7 месеца

ПИШЕТЕ СПОРЕТЕ. НО едно нещо помнете. Не гласувайте за онези и тези които са на власт сега. ТУК пишещите сте различни и не помислят за това. За КОЙ КОЙ ГЛАСУВАХТЕ. ПО ДОБРЕ НЕ ОТ КОЛКОТО ПАК ЗА СЪЩИТЕ. МИСЛЕТЕ ХОРА НЕ САМО ПИШЕТЕ. НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ А ВИЖДАЙТЕ ПО ДАЛЕКО ОТ НОСА СИ. КОЛКОТО И ДА Е ГОЛЯМ ТОЙ И ДА РЪСТЕ КЪТ НА ПИНОКИО.

52

Народе!!!!

преди 7 месеца

От 2026 година,всички български полити ще са на свободния пазар!Кой иска да ги купи?Бонус :еднопосочен билет от българските граждани платен.Които ги няма ,ще ви дадем координати на кой остров са.Доставката също ще е за наша сметка като бонус!

51

Икономист

преди 7 месеца

При новите цени 40% от българите ще емигрират