83

Чук и Гек

преди 7 месеца

Без Русия православие финиш отдавна! ,,Русия - една страна, която полковете на султана никога не успяха да покорят и тя стана съхранение, вяра, опора и надежда на православните народи, които чакаха освобождението си от нея!". - Стивън Рънсиман, ,,Падането на Константинопол". Сър Рънсиман е ползвал турски, гръцки, руски, сръбски и италиански архиви при написването на книгата, но нито един български документ!? Защо така, бе, велики българи? Къдя сте били изчезнали, че сега претендирате?

82

Категоричен

преди 7 месеца

ФАЛШИФИЦИРАНИ ДОКУМЕНТИ!

81

Путин да Праща

преди 7 месеца

Танковене на Жълтите Павета в София - какво Чака?! Обаче, да знае, че след Пренареждането, на Пренареждането на Пренареждането са като Плаващи Пясъци!!

80

Нали знаете

преди 7 месеца

Нали знаете, че когато руснаците са дошли тук, те са откраднали държавните книжа и са ги закарали в Москва. Русия буквално е откраднала историята на България. Сега документите ни са там. Така че не се изненадвайте, че тоя документ го намериха при тях. Те просто са го откраднали. За това го няма на лице в българската държава.

79

Гepманистaн Убepалec

преди 7 месеца

Рассийската фидирация е собственик на руската църква точно толкова колкото царо е собственик на царските имоти. И по всичко личи че "натуралните" актове са подписани от едни и същи нотариуси, по едно и също врене и в услуга и по заповед на една държава.

78

Пощенски Услуги 2023

преди 7 месеца

2 месеца го "търсиха" тоя документ. Как пък не го намериха. Сигурно фалшификаторът от КГБ едва сега си е свършил работата. А и има забрана руски коли и самолети да влизат в България, сигурно е трябвало фалшификата да дойде с гълъб от Москва.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Няма значение какъв е бил, важното е чии е сега.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Ако имам такъв хипопотам за жена, ще се самоубия...:))) Малко се кротна хипопотама, вече не се перчи толкова рашката :)))

75

Анонимен

преди 7 месеца

Чий е Крим? Историческа справка. 200 години е бил български, 100 години е монголски, 300 години е бил турски, 200 години е бил руски и 30 години украински. Сами си направете извода чий е Крим. Дори ние имаме повече право да кажем, че Крим е български, отколкото украинците.

74

Луганск

преди 7 месеца

Пратете жандармерията, България да окупира църквата и да не позволява руснаци да влизат. На зло кучe - зъл прът.

73

Анонимен

преди 7 месеца

Широко прокламираното в западните медии лятно "контранастъпление" на украинците, в чиито успех целият цивилизован демократичен обединен консолидиран западен свят беше напълно убеден очаквайки голям пробив и поражение на руската армия се превърна в позорен провал, вече е в миналото сега руснаците поеха инициативата.

72

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС въвежда цифрова самоличност, с която ще пазаруваме и ползваме социални мрежи и услуги. Европейският парламент и Съветът на ЕС постигнаха окончателно споразумение относно регламента за въвеждане на европейски портфейли за цифрова самоличност, съобщи на сайта си Европейската комисия.

71

Нищо де

преди 7 месеца

Нека си е ваш, ние само ще я окупираме, защото Русия скоро ще приема исляма и трябва да запазим православната вяра. България е защитник и спасител, едно от родните места на християнството.

70

ФИЛИП КИРКОРО

преди 7 месеца

НЕ ЛЪЖИ! ЕДНОПОЛОВИТЕ СНОШЕНИЯ В РУСИЯ СА МАСОВИ ПО КОНЦЕРТИТЕ МИ

69

Анонимен

преди 7 месеца

Църквата руска, ама киреча и керпича са си наши! Искаме си ги.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Тука не ви е изконна територия Мутрофанова, гледай да не те набият бабке, че много приказваш...:)))

67

Анонимен

преди 7 месеца

"Украйна не е модел на демокрация. Това е страна, която е забранила 11 опозиционни партии. Обединиха всички медии в една държавна телевизия. Това не е демократично. Те възхваляваха нацист в своите редици комик в карго панталони, човек на име Зеленски", кандидатът за президент на САЩ Вивек Рамасвами.

66

Залагам 5 лева

преди 7 месеца

Залагам 5 лева, даже 15, че документа е фалшификат.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Какво става с мърлявия наркоман?

64

Анонимен

преди 7 месеца

В Русия еднополовите сношения се смятат за извращение.