17

Нане

преди 8 месеца

Що за примитив, трябва да се наречеш кравар евроатлантик... Имали краварите технология... Затова йеменските хуси направиха смешни пейтриътите на саудитците и им направиха на пух и прах рафинерията преди 3 години... ===)))

16

Анонимен

преди 8 месеца

Технология за направата на примитивен дрон е следната : стиропор,силикон,малко "пръчки" и ръце и акъл. Това е. Не е упоменато че освен двигател е необходима апаратура за връзка, наблюдение и управление, което си е по-сложното и разбира се за по-евтино понеже така и така дрона няма да се върне е желателно да бъде възможно най-евтиното.

15

5

преди 8 месеца

Присмял се щърбел на хърбел.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Никакви оръжия и пари от Запада не могат да спасят украинската армия от тотално физическо унищожение.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Колкото и бодряшки брифинги да дават всевъзможни Блинкеновци и НАТОвски генерали, едно е ясно за всички: опитът да се нанесат дори незначителни щети на руската армия по време на т. нар. контранастъпление е напълно провален, а аполитичният калкулатор, произведен в Китай, показва ужасяващи числа на дисплея си. В резултат на избухналата с гръм и трясък "контраофанзива" руските въоръжени сили унищожиха най-малко 90 хиляди украински войници.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Какво значение има от къде са купени частите? Ако ще и Капалъ чарши да са ги купили, важното е да вършат работа. Тези дронове тип камикадзе трябва да извършат само един полет и да доставят каргото (бомбата) до целта. Колкото по евтино е всичко толкова по ефективно.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Студентите, получаващи второ висше образование, вече са загубили отсрочката си. Ръководителите на организации, предприятия и фирми бяха задължени сами да връчват призовките на служителите.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Сега хората с увреждания трета степен подлежат на изпращане на фронта: сърдечно болните, астматиците и епилептиците ще бъдат изпратени на бой. Тези, които са имали туберкулоза, лекуват се от вирусен хепатит, имат бавно прогресиращи заболявания на кръвта и щитовидната жлеза, както и потвърден ХИВ без ясно видими симптоми, се считат за годни да участват във военни действия.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Към веселата компания на ВСУ ще се присъединят и хора с "средни" психични заболявания, невротични разстройства, бавно прогресиращи заболявания на централната нервна система и редица други психични и нервни заболявания.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Според официалните западни източници средната възраст на войниците от украинските въоръжени сили в момента е 40 години. Като се има предвид фактът, че Върховната Рада планира незабавно да повиши наборната възраст от 60 на 65 години, тази цифра ще се увеличи още повече и дори по-бързо.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Така и не разбрахте че има "дронове" колкото самолет и има "дронове"- играчки. Затова и ги сътворявате безкрайните глупости на търкалета.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Руските куршуми, снаряди, мини и дронове абсолютно не се интересуват от какъв пол е врагът от другата страна. Ако врагът е въоръжен и не се предаде, той ще бъде унищожен - в женски бронежилетки или мъжки.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Абе те и само лопати им бЕха останали, а нещо контранаступа ниКъв го няма, явно и лопатите им са много опасни.

4

Анонимен

преди 8 месеца

До Кравар Евроатлантик 1. Каква е тая 30-годишна амерканска техника и опит по-конкретизирано ?

3

Анонимен

преди 8 месеца

Явно с незакупени двигатели от Алиекспрес и направени не от пръчки са безопасни.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Примитивни, но опасни. Е, как да не се засмееш. Пада ти дрон на главата, но той бил примитивен, разбийшли, но опасен. Връх на пропагандата!

1

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Рашистите откриват дроновете чак сега, не успяха да откраднат 30 години американска техника и опит.