18

Анонимен

преди 7 месеца

И ние търсим работна ръка,че нашата избяга в Германия и къде ли не.На украинците тук ще им е по-лесно,защото езиковата бариера е по-слаба.Да ги интегрираме,иначе ще берете ядове с ромските "работници".

17

ива

преди 7 месеца

2015 се знаеше че няма как да стане номера третият свят да доставя работници за първият свят... ако имахе такива те щяха да са първият свят, а не третият.. Много познати напуснаха Германия и други ще напускат.В Германия ако си от висококвалифицираните нищо не те задържа там... Тия дето живеят на помощи ще си седят там... Но Германия свърши - вече е Германистан .. а както знаем държавите завършващи на -стан не са цвете за мирисане..

16

Христо Христов

преди 7 месеца

Украинците се бият за ЕС, НАТО и германия и немците са длъжни да ги хранят, ако трябва 100 години. В противен случай - те да заминават на Източния фронт!

15

До 13

преди 7 месеца

Работиш за 3600 евро,ама друг път.Ако въобще си в Германия,в което се съмнявам,ако ти дават 1200 евро със сигурност ще си доволен.

14

Анонимен

преди 7 месеца

В източна Полша кипи от окраински "имигранти" виждаме ги как работят.. от Одеса, лъвов са дошли..

13

Случаен минувач

преди 7 месеца

Е няма що. Значи Германия ги xpантyти година и половина, а те си лежат на една кълка и са се превърнали във фабрики за изпpaжнeния? Мъжете сигурно се занимават с дребни кражби и далавери, а жените - с пpocтитyция. Ами и най-стабилната икономика ще се срине, когато храни толкова нищо не произвеждащи хора. Направо им се чудя на германците. Между другото, сега бях в Берлин началото на октомври и се изненадах от ниските им цени - в ДМ всичко беше по-евтино, отколкото в тукашните ДМ.

12

Иван

преди 7 месеца

Украинските бежанци към Германия: време е да започнете да ни давате повече социални помощи.

11

Калоян

преди 7 месеца

Германия е вече спукано гърне. Масово работим за 3000-3500 евро. Няма ги вече големите пари. Напълни се с всякакви, които подбиват пазара на труда.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Те ще почнат, но дали ще са доволни от плащанията? Открите не са свикнали да работят както останалите "имигранти" в Германистан.. Някой от тях които са купили жилище в Алания почнаха да пускат обява за продажба..

9

Анонимен

преди 7 месеца

Работа ли, ае сега от Германия у нас на черноморието

8

Анонимен

преди 7 месеца

Нашите условия какви са?

7

Смях

преди 7 месеца

Е то беше ясно, че ги прибират за евтина работна ръка. Западняците винаги са правили това! Залъгалки за бляскав живот, безмерно щастие постигнати със съвсем малко труд и после тежка форма на робство. Само арабите ги наиграха, че не им се пипа да работят. А някой ги е накарал и ще има "аллах агбар" в центъра на Берлин...

6

do 5

преди 7 месеца

Че на кой му се работи?

5

Анонимен

преди 7 месеца

ХАХАХА!

4

простата истина

преди 7 месеца

Не им се работи на хората бе.Какво не можете да разберете?НЕ ИМ СЕ РАБОТИ.

3

До 1

преди 7 месеца

Конкуренцията на рускините е много силна. Както знаеш, в Германия тази професия е легална и регулирана. Над 75% от тези "домове" са на руски сводници, а вътре работят жените, дъщерите и сестрите им. Да отидеш до Германия и да не тряскаш рускини е кощунство.

2

Таня

преди 7 месеца

Германците пак си намериха половин милион добри работници. Само тук вечно блеем и мрънкаме.

1

ПроСоТо

преди 7 месеца

Я !!...Аз пък си мислех,че украинките,които са "жрици" на най-древната професия,вече отдавна работят в немачко !