47

Смехории

преди 8 месеца

от времената на рицарските двубои,селективно прилагани от наглосаксонската фарисейска политика срещу противниците и.Те са длъжни да спазват правила,а "ние",дори и да ни е тъжно,сме принуждавани от тях да ги нарушаваме.Кажете ми кой ще загуби война,защото го е страх от световното обществено мнение,че ще го обвини за "неетична" война?Да ме обвиняват колкото си искат,а аз като спечеля войната,после ще се оправдая,че съм бил принуден.Победителите(ако сме ние)не ги съдят.Хората са щит за военните.

46

Умен

преди 8 месеца

Никога не вярвай на синовете на Юда.Мислят си че целия свят им е длъжен.Не,не сме.

45

Вьзмутен

преди 8 месеца

Изрел вече -50 г избива - палестинци и затваря като животни в ивицата газа , каде е сега международната общност да подкрепи с пари и вьоражение - нападнатата палестина като украйнаКаде е ес да наложи санкции на изрелските фирми опериращи и в бьлгария

44

Анонимен

преди 8 месеца

Свобода за Палестина

43

Анонимен

преди 8 месеца

Израел ще спазва правилата за водене на война, както тероориста путин ги спазва

42

Анонимен

преди 8 месеца

"А МЮСЮЛМАНИТЕ КАТО РЕЖАТ ГЛАВИ, КАКВИ ПРАВИЛА СПАЗВАТ ?" - много си назад с материала Сара Сиднер от СНН си призна, че това е измислица и вече писа в Туитър, че се извинява. Същата *** като оня Тагарев дето лъга, че му били прожектирали обезглавяванията. Прожектирали му ги пък на следващия ден Израел признаха, че няма такова нещо. Страшни сте боторляци тия дето вярвате на евреите.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов заради зверствата на украинските терористи в Донбас както сега Израел изравняват със земята цели жилищни квартали заради Хамас, Украйна нямаше да издържи и една седмица.

40

Отговорът е ясен

преди 8 месеца

Израел никога нищо не е спазвал. Убива години наред деца и жени. Просто няма специална статия за всяка жертва. С роднините, с опечалените майка и татко, със сълзлив разказ какво е правила жертвата 10 години назад и снимки от профила й. Не ме разбирайте грешно. Аз съжалявам за всяка една жертва. Но понеже медиите се държат от техни лобита, ни се представя нереална картина. Как едните са животни, а те жертвата. И съответно за животни няма кой да милее. А тези хора в Газа имат също живот, роднини.

39

Анонимен

преди 8 месеца

не никога - това са им истинс\ките лица - и именно затова и беше човека с мустаците - за да ги няма нга този свят

38

Анонимен

преди 8 месеца

А бе! Я кажете тука сега бе, какво става с контранастъплението?

37

Анонимен

преди 8 месеца

След Хамас евреите ще се занимаят и с кремълските злодеи... Джyджето дърто и просто да си чете молитвата!

36

Вьзмутен

преди 8 месеца

Дали плюсове за убииствата на цивилни палестинци - ще им пожелая изрел да се сети за атентата в варна и като приключи с убииствата в палестина да дойдат по родните им места да бомбандират , близките имПосле някой да напише - да се сьрдят на бандитите си , след като ги избият като палестинцитеБаце бе прав , че матряла е скапан

35

Анонимен

преди 8 месеца

Прекъсването на достъпа на Газа до вода, електричество и храна е международно престъпление.

34

Анонимен

преди 8 месеца

"Премахнахме всички правила за водене на война. Нашите войници няма да носят отговорност за нищо. Няма да има военни съдилища" - израелският министър на отбраната Йоав Галант.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Путин: Ако мъжете са решили да се бият, защо трябва да въвличат в това и да убиват жените и децата.

32

Риторичен въпрос

преди 8 месеца

Най наглите и кръвожадни мошеници да спазват някакви правила??? Вие шегувате ли се

31

Анонимен

преди 8 месеца

Зверствата, извършени от Израел в Газа, привлякоха и ще продължат да привличат голям брой радикализирани млади новобранци в целия регион в редиците на иранската прокси колекция. Иран дълго време няма да има проблеми с попълването на редиците на своите проксита, особено от палестинската среда, чиято омраза към Израел ще продължи да расте експоненциално.

30

Анонимен

преди 8 месеца

"Хамас не бяха ли добрите в Сирия а Башар Асад лошия?" - пич, много извън час си. В Сирия опозиция на Асад бяха крилото на Al-Qaeda наречено ISIS и Al-Nusra. Или иначе казано афгани, които както сам се сещаш бяха въоръжавани от онзи който контролираше Афганистан тогава - САЩ. Хамас работят с Иран както и Хезбола. Мнооого си незапознат напълно изпаднал от реалността.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки момент ще започне сухопътната операция. Господ да пази невинните и от двете страни.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна пада като държава. Вече няма такава държава Украйна, едвам успя да изкара 30 години съществуване. Толкова.