379

ммм дааа!

преди 8 месеца

До 396Времената се смениха и всички които мразят САЩ ще бъдат снабдени с ядрено оръжие от Русия за да могат да се пазят от САЩ!

378

АГРЕСОРА ПУТИН

преди 8 месеца

Нема избор...или се бие до край, или потъва от срам...

377

Анонимен

преди 8 месеца

Да ви светна ли какъв ще бъде следващия ход на Путин: Мога да се обзаложа, че Русия до края на годината ще излезе от договора ограничаващ разпространението на ядрени оръжия и ще започне да изнася ядрено оръжие към С. Корея. Там имат интерес от ракетата Сармат, както и към Иран. Ако Ердоган вземе властта в Турция и Турция излезе от НАТО, то тя ще се превърне в ядрена супер сила! Интерес към ядреното оръжие имат всички държави от БРИКС, както и Аржентина и С. Арабия!

376

Предложение

преди 8 месеца

Здравейте приятели, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам да приемам Украйна в НАТО. Какъв е Путин, че да казва дали Украйна може или не може в НАТО. Хайде приятели, хайде споделете тук във форума, какво смятата за моето предложение?

375

Анонимен

преди 8 месеца

Eдно не мога да разбера! Че зеления фашизиран клоун си изнася всеки ден циркаджииското си представление го разбирам! Той е като жабока Кърмит! Удава му се и го влече това! Както казва народа: В кръвта му е! Но защо дртака бай Дън се опитва да играе в това представление, като нито му се отдава това, нито е професионален клоун! Според мен е по добре да стои там на ложата и като двамата старци от Мъпет шоуто да наблюдава и коментира изявите на жабока Кермит!

374

Библията казва:

преди 8 месеца

Ще свирнат тръбите на 7 те княза и Архангела Господен ще поведе войните си в битката със злото! Сатаната ще бъде окован за 1000 години и ще настъпи МИР на Земята и благоденствие. Ще води битката Архангел Император Александр III! Те идват пастирки !!! А с тях и края на Сатанинската ви система на злото!

373

Анонимен

преди 8 месеца

И Паткин, не може да спаси руснаците!

372

ПАРИТЕ НА САЩ

преди 8 месеца

Ще пратят Украйна в цивилизацията...ЕС и НАТО.

371

ПАРИТЕ НА САЩ

преди 8 месеца

Ще спасят Украйна от лапите на Путин....

370

да ви светна

преди 8 месеца

Украинският бизнесмен и бивш депутат от Върховната Рада Александър Онищенко твърди, че синът на бившия вицепрезидент на САЩ Джо Байдън Хънтър е изтеглил милиони от сметките на украинската газова компания Бурисма, докато ФБР е прикривало скандала.Онищенко заяви, че семейство Байдън е получило официални и неофициални плащания, които възлизат на милиони долари. Според него бившият агент на ФБР Карън Гринауей, който ръководи антикорупционната работа на администрацията на Обама в Източна Европа, е ангажиран с укриването на скандала около Байдън.

369

ПУТИН ЗАКОПАВА РУСИЯ

преди 8 месеца

И 1$= 100 рубли....засега...

368

Анонимен

преди 8 месеца

Само луд може да даде долар за 100 рубли!

367

ЮЖНА КОРЕЯ

преди 8 месеца

С по силна икономика от путиновата....

366

само питам

преди 8 месеца

Живее ли ви се в един радиоактивен свят в който ще ви се цпи и пада кожата?

365

РУСИЯ БОГАТА

преди 8 месеца

На ресурси...бедна на акъл...

364

Анонимен

преди 8 месеца

Този ще погуби човечеството!

363

1$= 100 РУБЛИ

преди 8 месеца

Подарък за рождения ден на Путин....

362

До Русия огромна

преди 8 месеца

Ти Русия не гледай. Те ще се оправят. България гледай, на кое място е.

361

САМО НАТО

преди 8 месеца

Спира Путин от имперските му амбиции.....

360

Анонимен

преди 8 месеца

Старчето е лудо,ще фалира сащ от войнолюбие