79

A

преди 11 месеца

Важно е руския свещеник да се изгони, да се рушат паметници и да се разграбвт православни храмове.

78

ПП ДБ победа

преди 11 месеца

Парчето е по-хубаво от химна. Който е комунистически, рашистки и ретрограден. Трябва да се смени с песен на класиците Торино и Пашата.

77

Анонимен

преди 11 месеца

до 79 Ми Костадинов не е казвал и нищо против нашите турци ве, смеееешник. Значи е *** или турчин???? Толкова си смеееешен че няма накъде. Самият Костадинов се смее на такива скаааапаняци като теб които твърдят че е ром. И това го е казвал много пъти на сбирки. Едни роми на една сбирка го питали: Вярно ли е че сте ром? И Костадинов: Не съм. И ромът, жалко, много от нас ви харесват, ама ако бяха разбрали че сте ром, всичките щяха да гласуват за вас. Това го разправя Костадинов в Котел.

76

ОБЯСНЯВАМ ЗА ПРОСТИ!

преди 11 месеца

Ромчето е симпатизант на Възраждане, пренадъхало се е от речите на Костадин Костадинов и е сметнало за патриотично да направи подобно изпълнение. Аз не го съдя, просто симпатизантите на Възраждане са най-необразованите хора в България. Те не са виновни. Виж Копейката е друга бира. Той не е неграмотен и много добре знае какво прави. За това ще си носи последствията. Но това е друг въпрос.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Да направят и чалга кавър на "Бяла роза" , идилията ще бъде пълна тогава :)))

74

ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДНЕ

преди 11 месеца

ВРЕМЕ Е НИЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ да се направим, че не виждаме тази гавра, защото момчето е от нашите - ром, който гласува за Възраждане. Такъв ни е 80% от електората. По-добре да се направим, че не сме чули.

73

Анонимен

преди 11 месеца

До Обикновен Въпрос. А някой друг да е казвал ?

72

Анонимен

преди 11 месеца

Щом няма нищо подигравателно да застъпаме парламента, правителството и т.н. Пак ли същото ще кажат ?

71

Обикновен Въпрос

преди 11 месеца

Някой, някога, някъде, по някакъв повод изобщо чувал ли е или виждал ли е Костадинов и Възраждане да кажат нещо против ромите? Аз не. А защо според вас е така?

70

Анонимен

преди 11 месеца

Рязааан Бирджан, аре се изгаври сега и с турския химн, че лично Доган ще дойде у нас да те гепа за врата и да те натика доживот в турски затвор! Продажнициииииии от Софийската прокуратура- за бесилото сте!

69

моч

преди 11 месеца

Ясно !!! Ами щом е така и е допустимо да има музикална интерпретация ( кавър) на националния химн , утре ако направят тоалетна харния с цветовете на националния трибагреник или на герба лепнат свастики и петолъчки или преоблечем полицията в шалвари примерно , това отново "КАВЪР" ли ще е или ГАВЪР ?!

68

до Евразин

преди 11 месеца

Ааа..., бъркаш аркадаш, бъркаш!!!!!!, не "Со керес", а "Не Япиьорсун"! Разликатъ е Огромнъ шъ знайш! Туй са два корено различни езикъ!

67

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ

преди 11 месеца

По принцип ако тоя беше IT от ПП/ДБ, вече щяхме да сме сезирали Конституционният Съд, но понеже е ром, няма да го закачаме. Нали е от нашия електорат. Косъм да не пада от него! Казах!

66

Анонимен

преди 11 месеца

Според Уикипедия химна е заимстван от еврейска народна песен.

65

Евразин Алахакбаров

преди 11 месеца

До Анонимен лекторските часове са 20 кинта. бързо ше викаш на оня тюлен женка си. ясно ли е, нация техническа

64

Анонимен

преди 11 месеца

Много резняциии у този форум бре! Допреди 10 години нямаше и един тук. Ей, научили са се да боравят с компютър шалварите. Ашколсун машааала, резняцииии!

63

емо

преди 11 месеца

време е да отворим Белене! ама не централата!

62

СЕЙХАНсПАНАМЕРАТА

преди 11 месеца

62 Евала Бирджане пускам Тоа хит до дупка в панамената

61

хаха

преди 11 месеца

"Да кажем, че химнът беше превърнат в кънтри...'- аве как ги измисляш ве? Ако беше кънтри копековците щяха да си оплюят брадите!

60

нафърфорий

преди 11 месеца

Я, ся да вдигнат ръчички тези от вас дету знаят втория куплет на Химнъ на Реп. Бг??? Ама честно, без да питате "Чичку Гугъл"! -))))