47

ама защо 9%

преди 8 месеца

Защо да им е 9% ДДС-то. Вече няма пандемия, няма ограничения, могат да си работят свободно. Няма причина все още да им е намалено ДДС-то. Да не говорим, че не го и заслужават. Все пак това са най-сивият сектор.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Така е...Когато ги заплашваше затвор , се потайваха в очакване.....Сега размахват пръст....За това....Никаква прошка.Никакви споразумения....С вълк , споразумения правят ли се бе??? Реформатори нещастни....

45

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ?

преди 8 месеца

Аз само разбрах, че Кабинета се опитва да прави само добри неща: - вдигане на ДДС за заведенията на 20%, затваряне на Мариците, спиране на помощите на зърнарите, но руските партии ГЕРБ-ДПС-Възраждане-БСП-ИТН постоянно му слагат прът в колелетата на всяка стъпка и пречат хубавите неща да се случат.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Ей, не мога да го гледам това гнусно нещо! Как пък не се появи един нормален и добре изглеждащ политик за 30 години, че трябва начело на новините да е една безмозъчна топка от лой?

43

Анонимен

преди 8 месеца

Киряк Василев да ходи да целува ръка на агата, че е сгазил пред шефа в сараите!

42

Зозо

преди 8 месеца

Асан Василев не е наред у главата. Мисли абсолютни щуротии във финансите. Трябва да го махнат веднага. Ще ни фалира.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Някой казали , че Доган е все още на власт....Не чух....хихихихихи.....А какво стана с не законния кей край ,,Росенец"....С частното пристанище на Доган...хихихи ...хохохохо

40

Анонимен

преди 8 месеца

Въпросът е кой е написал декларацията.. Стилът малко ми напомня този на ПР Севи.

39

Пеевски

преди 8 месеца

Шефчето на - пп, е ядосан на василев, да го накаже парично с част от парите по плана за вьзтановяванеЧовека на сачева - ричко няма да е доволен да плаща - 20% ддс като всички нас

38

Анонимен

преди 8 месеца

Някой казали , че Доган е все още на власт....Не чух....хихихихихи

37

КОКОРЧО fanbase

преди 8 месеца

Пеевски да си мери приказките, защото Кокорчо не е Боко или Кирчо да му нареждате и да му се карате. Той ви се кара на вас, не вие на него :)

36

Анонимен

преди 8 месеца

Асенееее, ха сега разказвай, че нямаш сестра. Така ще е докато ходиш с ТИЯ по закрити срещи без стенограми и протиколи...Сега, могат да си декларират каквото си поискат, че си се съгласил...Аматьорщина и ченгеджииски номера.

35

Анонимен

преди 8 месеца

До 39.....Спомням си , в бе далечното минало.Само преди година и нещо Имаше едни протести за сваляне на Пеевски от власт и вкарването му в затвора...Само преди две години.....хахаха...хихихи...На жълтите павета , до колкото имам спомен .Преди две години...хихихихи

34

Кирил I Клепоухи

преди 8 месеца

Киряка ся пак ще почне да мига на пapцали и да клепа с уши и да заеква "Д-д-д да ш-ш-ш-шефе.. в-в-в-в ве -ве- веднага ще инструктирам Дее -Дее - Дее -Денков"

33

абе

преди 8 месеца

Кой е тоя Пеевски, с какво ги държи всички български политици, че той управлява в сянка вече толкова години. Няма Бойковци, Кирчовци, Василевци, Денковци, Радевци и т.н. Все едно тоя им дърпа конците на всички. Все едно те са организирана престъпна група, а тоя е дясната ръка на боса (който е в сянка) и всички се страхуват от него и му се кланят. Пародия на държава сравнима само с Латинска Америка

32

Баничарка

преди 8 месеца

Все пак трябва да се знае кой разпределя баницата.

31

Можем да мислим

преди 8 месеца

Някой умен може ли да ми каже как със ставането и лягането на българина виждаме огромното туловище на Пеевски да се разпорежда из държавата, а жълтите павета са празни? Защо така бе, другари! Спокойно, недомаслени, въпросът беше риторичен. Е, все пак как живеете със себе си?

30

Анонимен

преди 8 месеца

Ами като не им взехте парите от краденото....Като не ги вкарахте в затвора, сега ще слушате.....хахахахаха....реформатори нещастници Не разбрахте ли , че тая държава ще излезе единствено чрез революция Такава каквато бе в Румъния За това Румъния ще е все напред.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Значи как става номера с ДДС? Държавата го връща на бизнеса, който преди това го взима от нас! На нас кой ще ни гонвърне? Или нещо бъркам в схемата? Може би затова искат да върнат 20%?

28

Анонимен

преди 8 месеца

......Казал вълкът на бялото агънце......реформи ли!....Ей сега ще ти дам едни реформи.....