189

Анонимен

преди 9 месеца

До 198....Няма как полицаят да провери колко и къде е извършил престъпление.Полицията няма тия правомощия да съди на място Но има права и задължение да употреби оръжие.Яко заподозрения, подчертавам ясно, заподозрения се опитва да избяга или посегне към оръжие и прояви агресия.Все пак и полицията трябва да има права.

188

Анонимен

преди 9 месеца

живота на наркозависимия престъпник е свършил заради 20лв, като не са го научили да е нормален човек е така...

187

Анонимен

преди 9 месеца

Два изстрела с Макаров на дистанция 100 метра е две попадения!!! Веднага в националния отбор по спортна стрелба!

186

Браво !

преди 9 месеца

Нормално, ако беше моята дъщеря, на това място дори нямаше да му простя ! Директно му изтрелвам един в главата, на тоя *** ! Квото повикало това се обадило, да бъде урок за другите. При положение , че е казал ,че има пистолет в чантата и е бъркал няколко пъти , нормално е да се стреля ! Ами ако е имал пистолет ? Ами ако той стреля ! Наград за полицая ! И съд за другите двама. Тая държава няма се превръща в гето !

185

Предупреждение

преди 9 месеца

След всеки два предупредителни изстрела следва на месо. Просто и ясно . А ако е терорист или има съмнения че е терорист - няма предупреждения . Всемирен полицейски закон , с цел да се предпази обществото и живота на гражданите и нормалните хора на земята .Нещо неясно ?

184

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 198 - Искаш да кажеш, че застреляният не е нападал момичетата, а ги е защитавал?

183

Радослав

преди 9 месеца

До 198: от кога кражбата след побой не е престъпление? Или ти май си мислиш, че ако те халосат с тръба в мрака и те ограбят е бране, а не кражба?

182

Жителите на Ботунец

преди 9 месеца

Ще направят ли протестен митинг пред домовете на родителите на двамата задържани непълнолетни престъпника? Ще направят ли такъв митинг с искане тези родители да заплатят от джоба си обезщетение на всеки, който е бил причакан, малтретиран и ограбен от синчетата им?

181

Анонимен

преди 9 месеца

И по какъв начин тълкуваш, че полицаят е нарушил устава.От къде разбра. -----///------ По това, че го е нарушил отвсякъде.

180

до Сатанато

преди 9 месеца

Беззаконието не идва от нормалния гражданин дето си плаща данъците, а от съд и прокуратура. Вчера за убийство на 3 год. дете присъдата е 6 г., от тях 5 г. вече са излежани. Като няма работещи институции и наказания, каот има толериране на един етнос от всякакви НПО, какво очакваш освен закона на джунглата. Вижда се вече и в Европа, възход на крайнодесните. В развититие държави пропищяха от мароканци и африканци, всяко действие има противодействие

179

Анонимен

преди 9 месеца

няма значение дали е имал или не щом е заплашвал че има си го е получил

178

Анонимен

преди 9 месеца

Радославе, застреляният не е бил извършил престъпление, наясно ли си с този факт?

177

За престъпния митинг

преди 9 месеца

Защо не са задържани така наречените митингуващи и не им е повдигнато обвинение за тероризъм? Как така ще блокират пътя, защитавайки ПРЕСТЪПНИК? Справедлив процес какъв резултат би имал? Кой ще плати обезщетения на всички хора, удряни от престъпната група с железаа и бухалки по главите? Нали оцелелите двама от групата са непълнолетни? Не само няма да платят обезщетения, но дори няма да върнат ограбеното, защото вече са изяли и изпили каквото са купили с откраднатите пари.

176

Анонимен

преди 9 месеца

До 190....И по какъв начин тълкуваш, че полицаят е нарушил устава.От къде разбра.

175

Анонимен

преди 9 месеца

Не разбрах за кой виновник искат наказание.

174

Радослав

преди 9 месеца

Простата истина е, че имаме крещяща нужда от проста промяна в закона, а именно: когато гражданин извърши престъпление, то с това деяние се отказва от всякаква защита която му се полага от закона! Щом нарушаваш закона значи закона спира да те пази, правата и задълженията вървят ръка за ръка. Имаш право на защита когато изпълняваш задължението си да спазваш закона. Щом не си спазваш задължението, значи се отказваш и от правата си. Тази проста промяна ще доведе до рязък спад в престъпнията!

173

голям келепир

преди 9 месеца

С тоя случай сега ще се пипкат барем една година!Ще се редят по ТВ да дрънкат умнотии,ще дават мнения и хипотези адвокати и "будни граждани", комшии ще обясняват кви са кротки и хубави момчетата и как сутрин поздравяват бабите,ще се намесят нпо-та и бхк,а нашите сияйни политици ще тръпнат от неясни предчувствия в ОНОВА посолство!Зер за потрошения марсианец ще изгърми някой и друг политик!Дай,Боже!:))

172

Анонимен

преди 9 месеца

Детенце!!! ДеТенцата се държат за полите на майките си, не ходят с винкели да трепят по нощите. Дали, като се е прибирало детенцето, любящата мама го е питала какви ги върши? Сега полицията виновна. Те, полицаите, затова понякога, като се оплачеш, вдигат ръце, щото знаят какво ги чака евентуално при подобни случаи.

171

Анонимен

преди 9 месеца

Национален митинг с искане този полицай да стане министър на МВР!Престъпността ще намалее бързо!

170

Сата НАТО

преди 9 месеца

Дай Боже повече такива доктори като този от Пловдив. Само така ще бъде излекувано обществото ни от проказата, -----///------ Така си мислиш, щото си от село. Беззаконието и култът към насилие ще ви дозакопае.