140

Мани, всичко е леш

преди 1 година

Жените гледат кучета и котета щото по лесно. Не искат деца. Предпочитат да ходят по екскурзии и да си показват жуките и сисите и дупетата в инстаграм и тикток. Мъжете пък вече налитат на мъжко. Половината зобят химия заприличали на урaнгyтaни, другите играя само игри. Всеки втори безработен или крета на някаква заплатка колкот да има джобни

139

Анонимен

преди 1 година

До Avatr 12 Ти такъв ли караш или си на москвич?

138

Тото

преди 1 година

Кажи го това на Нинова...

137

4

преди 1 година

До Програмист Аз не съм. 3 деца имам. Все още са в България. Ама ако не дай си Боже видя, че пак ще става руско тука - ще ги гоня на запад.

136

Анонимен

преди 1 година

Lynk & Co на Geely вече са осезаемо на европейския пазар, навсякъде може да се видят по улиците на европейските градове, по-често и от Тесла. Тесла е тесла, електричката е добра само за градска кола, да даваш толкова пари за такъв камион като Тесла е rлупост. Lynk&Co e много по-добър концепт, и пазара веднага го оценява. BYD също са с много силна маркетингова кампания в Европа.

135

Анонимен

преди 1 година

Защо президента говори като "Възраждане"?

134

е

преди 1 година

До Бай Тричко Демографията, демек на български - мандръсането. Има ли мандръсане - има и демография. С тик-ток не става.

133

Анонимен

преди 1 година

Пълно болни мозъци.Отиват към гроба,но не се дават.

132

Анонимен

преди 1 година

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Пакистан, Нигерия и Бангладеш изпреварват Холандия. Бангладеш с 1,26 трилиона спрямо 1,23 трилиона за Холандия. Хората в Пакистан, Нигерия и Бангладеш живеят на по-добър стандарт не само от Холандия, но и от Швейцария (733 милиарда) и Люксембург (86 милиарда).

131

Анонимен

преди 1 година

Щото си рушка ***, затова. Щото ги е срам от рушки президент на пилон

130

Анонимен

преди 1 година

ЖИВКОВ БЕШЕ ОСТАВИЛ ДИСИДЕНТИТЕ ДА ГОВОРЯТ ЗА НЕГО ВИЦОВЕ И САМ СЕ СМЕЕШЕ НА ВИЦОВЕТЕ, КАНЕШЕ ГИ В РЕЗИДЕНЦИЯТА СИ И ГИ ГОЩАВАШЕ... НАКРАЯ ТОЙ ПУСНА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА ОТ 1985 ГОДИНА А КОСТОВ И ВЕНЦИ КОНЯ И ЛЮДЖЕВ МУ БЯХА ИКОНОМИЧЕСКИ СЪВЕТНИЦИ. С ТАКИВА СЪВЕТНИЦИ САМ ПАДНА ОТ ВЛАСТ ТЕ ПОСЛЕ ДОСРИНАХА И ДЪРЖАВАТА.

129

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 151 Опозицията при бай Тошо е била например Горуня - отявлен сатрап, сталинист и убиец. Та бай Тошо е бил един вид демократичен полъх.

128

Бай Тричко

преди 1 година

Демографията, патриоти! Демографията!

127

Анонимен

преди 1 година

Новият хибрид BYD SONG - нощен кошмар за Volkswagen. 20 години Volkswagen беше на първо място по продажби в Китай. 2020 - BYD на 19 място, 2021 - 11 място, 2022 - 2 място, и 2023 BYD e на първо място. Е, няма масаж на седалките, но е по-добър от Тигуан, а струва колкото Поло.

126

Смърф

преди 1 година

Подкрепете протестите от понеделник на зърнопроизводителите, за да изметем отполитиката тези национални предатели,които узурпираха властта в България !

125

Анонимен

преди 1 година

BYD Co. изпревари VW и стана най-продаваната автомобилна марка в Китай през последното тримесечие. Ключът към ТЕХНИЯ успех е електрически модел, който струва около една трета от производството на ID3 на VW, но предлага по-голям обхват и възможност за свързване с приложения на трети страни.

124

Бай Илийчо

преди 1 година

Младите бегат нъ запад -мажете бачкат на черну,черна раута в повекето случай,а жените често заработват с оная си раута или праат дудучета .Некой гледат стари и болни ора ,и лапат яку му тоо де ги е наел .Такваз е истинътъ.

123

Анонимен

преди 1 година

Виновен е Западът. Там бягат. Ако бяхме комунистическа страна, сателит на СССР, със затворени граници, да стреля граничаря на месо, никой нямаше да бяга. Днес щяхме да сме 9 милиона.

122

Анонимен

преди 1 година

До Avatr 11 Някой ти е забранил да си купиш китайска, корейска, японска или индийска кола ли?

121

Анонимен

преди 1 година

ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ ОПОЗИЦИЯТА НЕ Е БИЛА ОТ ДЕМОКРАТИ А ОТ ФАШЕСТИ И ЛУМПЕНИАТ. И ТОВА Е БИЛО ОТДЕЛНИ ЕДИНИЦИ, НА ПРАКТИКА НИКОЙ НЕ Е БИЛ ОПОЗИЦИЯ. И НИКОЙ НЕ Е БЕСЕН НАРОДНИЯ СЪД Е БИЛ ПРЕДИ НЕГО ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРИ ПРАВИТЕЛСТВО НА КОМУНИСТИ И ДЕМОКРАТИ.