73

BGexit

преди 9 месеца

ЕС ни накара да си затворим блоковете на АЕЦ Козлодуй, които произвеждаха най-евтиния ток, а сега ни налага освен Истанбулската конвенция и либерализацията на енергийния пазар за обикновените потребители. Време е да бием шута на тоя пропаднал съюз!

72

червена пенсия

преди 9 месеца

А по времето на Бай Тошо плащахме стотинки.

71

инж. Ганев

преди 9 месеца

Тези с евтините климатици изгорЕха. Като плащат тока ще плачат.

70

Анонимен

преди 9 месеца

да скача, не ме интересувате. Тази година сложих 20 kw соларна инсталация, и познайте? Държавата ми плати половината по програма. Хубаво е да си богат, нали?

69

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ще продължава така,по-добре да излизаме от ЕС и да започваме да живеем нормално

68

Анонимен

преди 9 месеца

По мои наблюдения, токът вече скочи негласно.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Благодарим ти, промяно!

66

дементор

преди 9 месеца

Денков не каза ли преди две седмици, че няма да позволи поскъпване на тока? ППДБ са като зловредно раково образувание

65

Анонимен

преди 9 месеца

тия либерасти се подиграват с хората,не ви ли е срам бе

64

Нулевия

преди 9 месеца

До господина с нулевата цена - като през деня цената е нулева, вечерта що не кажете колко е?Какво ги топли хората, че в 14 часа тока струва 0.00 лв.? Като се прибереш от работа към 18 часа, зимата - дали ще е 0.00лв. цената? По-скоро ще е към 0.60-0.80 лв. без пренос, ДДС и т.н.!!! Не заблуждавайте хората!!!!

63

Анонимен

преди 9 месеца

Така е вече няма да садим домати в градините а ще слагаме фотоволтаици

62

Анонимен

преди 9 месеца

Това за да можем да помагаме на фашистка усраина ли го правите? Или да могат мутрите да крадат повече от хората?Хората няма да простят това и не трябва,ще има обесени политици

61

Бастун

преди 9 месеца

68 Ес финансира много неща ама нищо не достига до обикновенния човек всички обществени поръчки се печелят от фирми на едни и същи хора.

60

Телекома

преди 9 месеца

Пример за свободни и либерални цени - телекомите. Те са си частни... Вижте им абонаментните планове, колко си приличат :)Същото ще е и с тока, само че в доста по-големи мащаби.Ако не се противопоставим на това (протести, стачки и т.н.) ще сме си стадо и по-добре да се закрива тази държава!

59

Сами си ги избрахме

преди 9 месеца

Продължаваме с увеличенията.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Фотоволтаици и къща на село. Финансирано от ЕС. Мислете с главите си. Повечето не можете и си личи по доходите де, ама има шанс за някои

57

Сифилиско

преди 9 месеца

Сега тези с къщи и солари, ще започнат да усещат удобството, когато масово населението падне от урегулираната цена, където днес може да е 208, ама утре може да е 2008 лева на мегаватчас.

56

аз

преди 9 месеца

Направиха това безобразие с парното, което се оказа 50% по-скъпо този сезон. Това увеличение дойде от "сделката на века" на Киро и Асен със 2 пъти по-скъпия втечнен газ, с който напълниха Чирен. Този газ поради неговата нерентабилност за икономиката го набутаха на абонатите на ТЕЦ в цялата страна. От тогада досега цената на газа на световните борси значително намаля, но нас яко ни зклещиха да плащаме масрафа на най-некадътното правителство, което се прави на "ни лук ял, ни лук мирисал.

55

Фед Красивия

преди 9 месеца

до 61 за чехите.Чехите отдавна ги няма.Това са ЕРП-та със собственици наши олигарски и подставени лица.Или забрави ЧЕЗ как искаше оная пикла да го купи,ето фирмата и беше на 2 седмици,на Бойко човека...Наши ни доят и стрижат,не чужди.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Промяната продължава с подкрепата на Бойко