34

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

33

Анонимен

преди 9 месеца

"Русия е първа икономика в Европа" Хахха може, може ама от зад напред. Всъщност може, по брой външни тоалетни от глава на населението хахха

32

дообрее

преди 9 месеца

ами те либералите ще я разпаднат заради гл.упави решения против традиционно християнската култура.

31

до 32

преди 9 месеца

И какъв е новия модел?

30

Анонимен

преди 9 месеца

Дай Боже и този пореден тоталитарен строй си отиде, защото както е тръгнало е на път да се превърне в в откровена фашистка диктатура.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Западът е закрит проект. Механизмите които осигуряваха висок жизнен стандарт и икономически разцвет вече не функционират. Западът цикли де6илно на стария неработещ модел и постепенно си заминава.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Невежите не разбират, че и ние сме в Европа. Все еддно да се радваш, че собственият ти кораб потъва. Или пък да се кефиш на собственото си погребение. Мазохизъм и безумие на нта степен.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Европа е малък полуостров ограден от Атлантическия океан и Африка, тоест географски Европа е една окрайна на Русия и на Африка, при това не е самодостатъчна, без инструментариум за икономически ръст, без самодостатъчност, една окрайна където бушува гражданса война в Украйна която лесно може да се пренесе в окрайната.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, СССР се разпадна, а днес Русия е първа икономика в Европа и първа военна сила в света. Така и ЕС като се разпадне, ще стане първа икономика и първа военна сила.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Анусия изригва с поредната тежко русофилска статия. Четирихилядничка е!

24

Анонимен

преди 9 месеца

До: Украинският конфликт може да продължи до 2032 г.... Отговор: Със текущия рейт на загуби украйна има човешки ресурс за още 2-3 години максимум

23

до 16

преди 9 месеца

Търсете вие под вола теле. Никакъв проблем няма там, където го търсете. Като стане белята, ще се чудите от къде ви е дошло. Историята се повтаря. Човечеството не се надоговеди.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Европа винаги е била гладна, бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря, днес отново отново идват "тъмните времена" за Европа.

21

Анонимен

преди 9 месеца

До Бг бедняк СССР не се е разпадал.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Нещата в ЕС не са читави отдавна!Уж откриха корумпирани " служители" ,а си замълчаха! Бяха Нужни Реформи и " политики" в ЕС,които ЕС Не направи! Икономическите показатели в ЕС са на ниско ниво! Ами нека сам си отговори всеки,това ли е нашият ЕС?! В ЕС има " старци"от самото му създаване и реална дейност на ЕС след 1989 г! Да знаем че ЕС е създаден по " документи" ,още през 1953 г! И се развихри едва след 1989 г,наливайки Америка огромен паричен ресурс,за да е това което е днес ЕС! ЕС е Зависим!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Украинският конфликт може да продължи до 2032 г. Тази прогноза изрази генералът от германските въоръжени сили Кристиан Фройдинг, който пристигна на посещение в Украйна. Важното е, че ние от запада сме обединени и консолидирани, и ще снабдяваме Украйна с оръжия и пари толкова колкото е необходимо да бъде победена Русия, каквото и да ни струва това.

18

Бг бедняк

преди 9 месеца

Естествено ,че е.Както се разпадна СССР така и ЕС.

17

123

преди 9 месеца

EС е най доброто което се е случвало на Европа, но в момента са нужни промени. Повечето богати западни държави имат много щедри социални системи и това е причината ЕС да не успява да се справи с мигрантите. Трябват традиционни десни политики за да спрем да храним безделници. Примерно помощи 2-3 месеца докато си стъпиш на краката, след това ако искаш пари - работи!. Трябва и обща външна политика и отбрана. Ние сме свикнали да се справяме цивилизовано, но света се променя и трябва отбрана.

16

Анонимен

преди 9 месеца

"като Бонус 40% от Територията на Украйна е Вече Руска - НеВероятно!!" А да посмалиме манко. Поне на половин и то с цената на поне 250 хил жертви и ранени, ама в Мордор кой му е зор за това? Е, и НАТО се увеличава с още членки и 1200 км нови граници на цената на въоражение от 80 те. Невероятно нали?

15

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемът е, че от Европейски съюз той стана евроге...и.И за това левите носят персонална вина.Няма как да не отбележим и тоталната ислямизация започнала при левите партии.Десните като Аденауер обединяваха Европа, а левите буквално я разкъсаха от идиотщини и доведоха до колапса.