10

Анонимен

преди 9 месеца

Божков е основен свидетел.Първо да изясним що е това основен свидетел...В 90 процента от случаите те са и обвиняеми.В България съществува т.н. ,,правен феномен"...Тук основните свидетели веднъж са подложени на натиск от своите покровители ,да речем мафиотската организация И от друга...държавата Която се стреми по всякакъв начин да му запуши устата Бидейки разкарван унижаван като арестант .До като не изчезне или не бъде убит от неизвестен извършител.Това в главната причина големи престъпления да

9

АнонимеН

преди 9 месеца

БУДА И ЧЕРЕПА ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ТОВА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ЯСНО! И ЗА БУДА И ЗА ЧЕРЕПА ОСТАВАНЕТО НА ДРУГИЯ ЖИВ Е НЕВЪОБРАЗИМ СРАМ! ЧЕРЕПА ИМА ПОРЪЧКОВИ УБИЙЦИ НО И БУДА СЪЩО ИМА И ТО НИЩО ЧУДНО ДА СА В ДАНС :D И ДВАМАТА СА МНОГО СИЛНИ ТЪЙ, ЧЕ НЕЗНАМ КОЙ КОГО ЩЕ ЛИКВИДИРА ПРЪВ!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Въпроса е дали има кой да го чуе от крИвосъдието иначе кел файда какво ще разкрие.

7

123

преди 9 месеца

Нека да позная, нищо и половина. Да очакваме един крадец и убиец да си признае? Едва ли.

6

На...

преди 9 месеца

...Весела Лечева ще разкрие ли нещо..

5

Анонимен

преди 9 месеца

Разкрива всичко днес какво други са направили, дали ще разкрие и той какво престъпление е извършил или само дъни другите. Такъв голям бизнес не може да без малко акита.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Оказва се , че един клиент от Банкя , денонощно тормози служителите на телефонна линия летище София .Колко и кога имат полет за Дубай

3

АнонимеН

преди 9 месеца

ДА РАЗКРИЕ, ЧЕ ТОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА ДВЕТЕ ОФШОРКИ КОИТО ПРИТЕЖАВАХА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД И НАЗНАЧИХА НОВЕ ХОЛДИНГ ДА ГО УПРАВЛЯВА И ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА 10 000 ГОДИНИ , ЧЕ ОБРА 10 000 АКЦИОНЕРА НА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД И ОЩЕ Е ЖИВ!

2

Мда

преди 9 месеца

Божков май е единственният - напьлнил чекмеджета , извьн политикатаГолям си

1

Анонимен

преди 9 месеца

Престъпника арестант има ли право да дава пресконференция