299

Посолството

преди 9 месеца

Всички българи са Милионари! Това е долна руска пропаганда!

298

Милионер

преди 9 месеца

До краваря: Аз пък изобщо не работя :))

297

Анонимен

преди 9 месеца

Русия всеки ден става все по-силна и по-богата, западът все повече отслабва и обеднява.

296

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия всеки ден постъпват нови единици бойна техника, при това и образци на нови оръжия.

295

Самият факт

преди 9 месеца

че толкова много хора могат да си позволят да не работят и да не правят нищо, означава че българинът е много добре. Защото действителността е такава - едни се занимават с нелегални дейости, други въртят далавери с европари, трети са уредени от познати на работа и всимат пари под масата, всяка втора-трета жена има спонсор чичак, други са се разпльокали по държавните админстрации, имотчета, кредитчета и т.н Тоест никой няма право да се оплаква, че държавата ни е тотал щета.

294

Не съм случаен

преди 9 месеца

Аз имам книга на бизнесмена и знам какво е да си бизнесмен. Мога да ви кажа много разбирам. Питайте ме нещо.

293

Друга жена

преди 9 месеца

Краварю може да имаш Трудов Договор но нямаш никаква класа, морал, култура и образование :)

292

Анонимен

преди 9 месеца

Мене лятото по ме кефи да работя в Монако, а зимата предпочитам Пиринеите.

291

до 301... ми дойде

преди 9 месеца

Че кой ще се унижи до там, да ти слезе на тесногръдието, бе? :D

290

Проблема на Русофила

преди 9 месеца

Проблема на русофила е, че ако напиша "Да живее независима от Русия България" той ми слага минус, а когато той напише "Да живее независима от САЩ България" и двамата слагаме плюс. Защото аз съм за независима България, а той иска да сме зависими от Русия.

289

Кравара ИТ

преди 9 месеца

Има огромен комплекс за малоценност! Избива си го като нарича другите жал ки :) И то най вече върху жени!

288

до 309

преди 9 месеца

Да. Водя се на ТД в България. Мога да работя, откъдето си поискам. Няма кой и как да ме спре :) Поне не се е случвало от 15 години.

287

Още ли работи, Мика?

преди 9 месеца

Да спре да работи тогава и ще върже най-после двата края

286

До 312

преди 9 месеца

Това ти го написах и аз същото жал кар..до 6 месеца малко повече или по марко можеш, после трябва да се пегистрираш в държавата! И аз работя зимата от Португалия и лятото от Австрая жал кар :)

285

до 309

преди 9 месеца

Не е вярно. Имам работодател. Според различното законодателство измежду различните страни мога да стоя до 12 месеца на едно място. Например- всяко лято работим по 3-4 месеца от Гърция. Зимата- от Алпите. Това е. Сумарно 6-7 месеца в годината НЕ работя от България. На трудов договор съм, не съм написал долния коментар.

284

една жена

преди 9 месеца

До до 304 307 Не коментираме думата жалък, а психическото състояние на човек, който има нужда да нарича хората жалки. Голяма разлика :)

283

леля Пена

преди 9 месеца

ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ И НАЙ-ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА ДРЪНКА ГЛУПОСТИ.НИЕ СМЕ НАЙ-БЕДНИТЕ,А В ГЪРЦИЯ Е ПЪЛНО С БЪЛГАРИ,ЗАВЕДЕНИЯТА СА ПЪЛНИ И Т.Н.АКО СМЕ НАЙ-БЕДНИ ТАКА ЛИ ЩЕШЕ ДА Е?

282

До 308

преди 9 месеца

Е да но плащаш данък само в една държава :)Пък и не целия свят е фрииланс миличък! Ако имаш работодател трябва да се регистрираш в една държава и да плащаш там данък!

281

до 305

преди 9 месеца

Локацията няма никакво значение. Аз работя като фрийланс през моя си компания. Мерси. И о да- плащам ниския данък тук, а работя, откъдето си пожелая напълно законно.

280

до 304

преди 9 месеца

Няма нищо лошо, факт. Просто са ЖАЛКИ. Коментираме думата "жалък". Мерси. Няма лошо да с и жалък кой го е казал, че има?! Просто си жалък. А колкото повече жалки, толкова повече пари за средната класа.