78

satyr

преди 15 години

тя и Луната е македонска ве хаха

77

unA

преди 15 години

Ta kato che li ne znaete che Bulgaria e makedonska koloniq xyahyxayu !!! Tez makedonci shte se puknat ot qd eiii....jalki sa napravo

76

ATAKA

преди 15 години

SAMO PIIN I DA JIVEE MAKEDONIQ SMART ZA TURCITE

75

преди 15 години

И една от най-големите загадки е тази, че календарът на маите завършва на една конкретна дата: 23 декември 2012 година. Какво ще се случи тогава?Съдбоносната датаТази загадка вълнува мнозина. В езотерическата литература се приема като време на възнесение - масов преход на човечеството на друго ниво на съзнание, своего рода - край на света. Това се обяснява с факта, че по това време завършват три космически цикъла: завъртането на слънчевата система около Плеядите (26000 годишен цикъл), движението на Плеядите около центъра на Галактиката (230 милиона години) и движението на Галактиката около Великото Централно Слънце.Започва новият цикъл на космическо движение на планетите и явно трябва да има съответно друго ниво на съзнание на обитателите на тези космически тела, в това число и на обитателите на Земята. Самите маи са казвали, че тази дата означава Край на Епохата. Ще завърши епохата, която е започнала на 12 август 3114 година (до н.ера) и която маите са наричали Петото Слънце.Знаели са за съществуването на предишните 4 епохи и тяхната продължителност. Първото Слънце е продължило 4008 години и било разрушено от земетресение и изядено от ягуари. Второто Слънце продължило 4010 години и било унищожено от ветрове и яростни циклони. Третото Слънце продължило 4081 години и било унищожено от огнен дъжд, пролял се от кратерите на вулканите. Четвъртото Слънце продължило 5026 години и било погълнато от вода, заляла всичко наоколо в гигантско наводнение. След това се родило Петото Слънце, което ни свети сега. То е известно като Слънце на Движението", защото според представите на индианците, в тази епоха ще има движение на Земята, от което всички ще загинат. Всяка епоха имала своя бог.В 2012 година, по време на декемврийското слънцестоене, Слънцето ще се окаже в зоната на Млечния път. Това изчисление може да направи всеки астроном. А нашата Земя и Слънцето ще бъдат на една линия с центъра на нашата Галактика.Ще има ли край на света или край на епохата и обновление на света - никой точно не знае, но пророчеството на маите касае събития, които ние не можем просто да игнорираме - те ще изменят хода на историята.

74

ujas

преди 15 години

Хаахахаахаххахахахаах ти наред ли си?

73

martin

преди 15 години

ei tapaci ne govorete protiv MAKEDONCITE be zashtoto ako ne sme nie NEMA DA IMA BALGARIQ nie sme nai 4istite balgari be i ne dumaite nishto za Vanga beeeee

72

satyr

преди 15 години

Исус *** на Буш. Врачки, пророчици - bullshit

71

az

преди 15 години

ei tes makedonci we .. :D50 cent i toi e makedoneci gagarin i toi i maite sa bili makedonci i kvi li ne tam o6te izrudi sas divi kalendari koito "uj" preskazvali kakvo 6te se slu4i a vsa6tnost tva vsik4oto e mediina izmama !!

70

ник

преди 15 години

Това дето го е написал номер 44 не е казвано НИКОГА от Ванга. Поне 80-90 % от написаното тук са измишльотини от чужди сайтове, приписвани като думи на Ванга.

69

Лудьо

преди 15 години

Хахаха! Ще се напикая!!!"2111 - Хората се превръщат в киборги (живи роботи). ""2164 - Хората се превръщат в полухора. ""2341 - Нещо страшно се приближава към Земята. ""2299 - Във Франция възниква партизанско движение срещу исляма." 44-ти, много фантастика четеш и прекалено много се интересуваш за окултното! *** на 4-ти километър! Хахаха! А и не на последно място много холивидски филми гледаш. Половината от събитията ги има по филмите! Хихихи!

68

преди 15 години

разкарай се, бе психопат!! или бегай да се запасяваш с консерви за края на света, аман от лековерни наивници

67

Вангелов

преди 15 години

Това е проблемът на предсказанията - никога не можеш да ги изтълкуваш правилно. От достоверни източници знам, че Ванга е предрекла и взривовете в Челопечене, но никой не можал да вземе мерки, щото предсказанието гласяло "Нещо грозно и страшно ке клати София през 2008 г." и всички си мислили, че става дума за Бате Бойко, пък то какво се оказа... :) :) :)

66

Anonimen

преди 15 години

съм преживяла 10 трети световни войни и също толкове края на света. Измислете нещо по-оригинално!

65

topcho s topchetata

преди 15 години

nevezhite ste,zhenata e predkazala pone polovibata neshta koito sa se sluchili viarno ,a vie kakvo ste predskazali, nishto?Vsichki mlakvaite ili pochakaite do 2012 togava mozhe i da mlaknete ama shte vi e za posledno i niama da mozhete da si otvorite ustite posle niamaaaaaaaaa......

64

преди 15 години

не се притеснявайте, според мен тази статия я пускат с цел за да изучават реакциите на хората, тази информация е като вирус за нашите умове, руските психолози са майстори в това, опитват се да впрегнат мозъците ви в някакви техни проекти, забележете колко много страх има във в нас. защо се появява сега новината а не когато Ванга е била жива - сега тя не може да отрече или да потвърди . Тук има и друго противоречие - ще я наследи момиче от Париж пък от друга страна в европа няма да има живот. Да войната е в ход - тя е информационна и е за вашите умове и души. Търсете Бога по различни пътища. Човешкото тяло е смъртно но човек има още тела едно от тях е мисловното. Според мен трябва да се страхуваме повече от атака срещу другите ни тела а не срещу физическотолСтрахът е лош съветник.

63

преди 15 години

б.аси глупостите!!! ахха, хора, вие сте л.у.д.и!!!!

62

преди 15 години

na balacite deto vyarvat na takiva gluposti-teglete krediti i jiveyte kato za posledno 4e ide kraya na sceta:)))))))))ama kato ne doyde mnogo mi e stranno kak 6te gi vra6tate!!!!!!!!

61

преди 15 години

Факти:- В 2012 година, по време на декемврийското слънцестоене, Слънцето ще се окаже в зоната на Млечния път. Това изчисление може да направи всеки астроном. А нашата Земя и Слънцето ще бъдат на една линия с центъра на нашата Галактика. - Наблюдения на Слънцето показаха, че към момента на него почти няма петна. Това говори за достигане на минимална активност от нашето светило. Сега учените очакват поява на нови петна на неговата повърхност, които ще свидетелстват за начало на следващия слънчев цикъл. Според прогнози на Центъра за изучаване на космическото пространство (САЩ), следващият слънчев цикъл би трябвало да започне през март 2008 г., а неговият пик ще достигне през 2011-2012 г.- Според маите Първото Слънце е продължило 4008 години и било разрушено от земетресение и изядено от ягуари. Второто Слънце продължило 4010 години и било унищожено от ветрове и яростни циклони. Третото Слънце продължило 4081 години и било унищожено от огнен дъжд, пролял се от кратерите на вулканите. Четвъртото Слънце продължило 5026 години и било погълнато от вода, заляла всичко наоколо в гигантско наводнение. След това се родило Петото Слънце, което ни свети сега. То е известно като Слънце на Движението, защото според представите на индианците, в тази епоха ще има движение на Земята, от което всички ще загинат. Разумното е да признаем, че на 23.12.2012 или около тази дата, в космоса ще стане нещо, което жреците на маите наричат начало на ново Слънце и това събитие по категоричен начин ще се отрази на живота на цялото човечество.

60

преди 15 години

Сега ние живеем в последната Пета Епоха от Сътворението или "Петото Слънце". То е известно и също като "Слънцето на Движението". Маите предполагат, че след завършването на сегашният 5126-годишен цикъл ще се случи някакво движение на Земята, което ще повлече след себе си унищожение на нашата цивилизация.Най-интересното е, че на 21 декември 2012 година ще има парад на планетите. Сатурн, Юпитер, Марс и Земята ще се наредят в една линия. Подобни паради е имало и по-рано. С какво се отличава парада на 21 декември 2012 година от предишните? Работата е там, че на този ден ще се строят в една линия не само планетите от Слънчевата система, но и планетите от другите звездни системи и ще образуват линия от центъра на галактиката. А това е съвсем друга работа. Процесът може да се сравни със стрелките на часовника, когато те застанат на 12 часа. Дадената комбинация означава преход на вселената от една система в друга.

59

преди 15 години

Да присъстваш на края на Света е нещо специално. Все едно ти се оказва специална чест, защото си с нещо по-различен от тези преди теб. Сякаш на човек не му се иска да изживее един обикновен живот и да се изгуби във времето и историята както се е случвало с всички досега. Затова и толкова много ни вълнува този прословут край, но истината е, че не сме го заслужили с нищо, защото не сме повече от преците си.