79

Ото фон Бисмарк

преди 10 месеца

Путин уби Пригожин. Показно, точно два месеца след преврата, даже на същата дата.

78

Анонимен

преди 10 месеца

До реалност Когато проумееш че ние живеем в реалност русофили да управляват България вече почти 80 години ще разбереш защо постоянно се спори за Русия.

77

Ужас

преди 10 месеца

Днеса, пребройте си статиите за Путин за последните 24 часа. Ще останете изненадани. Изглежда е ваш голям идол и не можете да спите без него. Ако решите да заприличате на нещо като медия, опитайте да пишете и за нещо друго. Дет се вика, за разнообразие, че като ви отворя сайта е ужасно скучен. На първа страница 5 глави на Путин, 3 на Зеленски и тук таме некой наш мутрафон - я с инсулт, я със самолет, я с куршум, я с менискус.

76

Ники

преди 10 месеца

Що да не може. Точно обратното. Обеща хората сттреляли по свои да си платят и си платиха.

75

Пак Бисмарк

преди 10 месеца

"Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост."

74

Истината

преди 10 месеца

Пригожин беше убит от нигерийците. Факт.

73

до 84

преди 10 месеца

Точно ти не се прави на компетентен. :)))) точно ти, който пишеш само в такива публикации. Това е достатъчно основание да считаме, че си ограничен. Или по-скоро, си абсолютен тро0л :)))))))

72

Строг, но спреведлив

преди 10 месеца

Изводът за Тръмп е че с предателите във военно време Путин постъпва правилно и по единственият възможен начин. Значи е сериозен държавник на който може да се има доверие.

71

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 83, Ники Хейли е госпожата с пилешкия мозък, точно като останалите в държавното управление на САЩ. И как разбра, че тя нещо разбирала? Сложиха я в ООН, за да може най-малко да вреди с глупостите си. Там четеше едни хартии, в които екип от 20 човека и готвят текста, който да прочете.

70

Анонимен

преди 10 месеца

А на обещанията на американските президенти може ли да се вярва? Не бяха ли обещали да не разширяват НАТО на изток и на милиметър? Колкото до Пригожин, те не знаят дали действително е загинал. Ако се окаже, че е жив, ще се извинят ли на Путин?

69

Анонимен

преди 10 месеца

До Космонавт Аха ясно значи цяла нощ :)

68

реалност

преди 10 месеца

Абе хора, ние в Русия ли живеем? По цял ден за тоя Путин. Дайте нещо за нашите наведеняци - Ицко, Бацко, Буцко, Кикче и Кокорче. Ко праим с тях?

67

Анонимен

преди 10 месеца

Сега разбирате ли защо нашите русофилите са толкова настървение. Друго е да с кожа в играта

66

Украинец

преди 10 месеца

Благодаря, Путин, че си уби единствения поне малко ефективен командир. До седмица -две правим десант в Крим. Вече пробвахме и се получи добре.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Рамасвами е същата кръгла нула във външната политика като ментора сиТръмп. Между впрочем от всичките 8 кандидати за президент от републиканската партия единствения който разбира от външна политика е Ники Хейли.

64

проумявате ли го?

преди 10 месеца

...не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Чудесно е когато руските фaшиcти се самоизтpeбват без загуба на човешки ресурс и без да ме удря по джоба! Вече няколко пъти наблюдаваме този прекрасен феномен! Мисля, в края си руснаците още по усилено ще се самоизтpeбват!

62

за космонаФтата

преди 10 месеца

"Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява."

61

Димо

преди 10 месеца

Западът просто не разбира начина на мислене на руснаците. Те не искат да са богати и успешни, искат другите да се страхуват от тях.

60

До 58

преди 10 месеца

Правилно,но Бисмарк пише за руснаците изобщо,а Путин е вече обзет от параноя,*** изолиран в бункера си. Тези бетонни стени го откъсват още повече от действителността и трагедия за руснаците и света, е че това увредено ментално същество има власт и да започне ядрена война. Затова никакви отстъпки на руснаците за да ликвидират Путин при неизбежната катастрофа собствените му хора.