18

ДО 14

преди 9 месеца

Като си возиш празната кратуна в Гърция трябва да схванеш някой неща - Минималната Пенсия в Гърция е 1500 евро , Минималната Заплата е 2500 евро .Това е Акциз за Магистрали и Пътища .

17

Анонимен

преди 9 месеца

Сега да отнемат "ексклузивитета" на руския Лукойл върху складовете за горива и чак тогава цените ще се нормализират!Мръсните руснаци не спират да ни правят номера, а продажниците дето са се продали за 4000 лева на месец изпълняват каквото Крмъл им нареди!Всичко руско - вън от държавата!Само така ще има нормално бъдеще за нас и децата след нас!Тотално скъсване на дипломатическите отношения с Руската федерация докато не загубят в Украйна и Русия не се разпадне!!!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Да "благодарим" на Перем Парите-Да,Бойко!По-специално на Кирчо и Кокорчо.

15

Русофоб

преди 9 месеца

А? Как тъй ба? Нии УМНИТЕ русофоби смятахме, че цените на горивата ще са винаги ниски! И зимите ще са винаги топли!!! Нещо космосът се е изкривил!

14

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 9 месеца

е Как, Кой е Министърът Ви?!

13

Анонимен

преди 9 месеца

В Гърция бензина А95 е 3.90лв. Обикновен дизел 3.40лв.

12

ВЪПРОС

преди 9 месеца

Цените на Горивата поскъпнаха с Десетки Стотинки , не с Няколко .Олиото Поскъпна с 1 лев , и то при Рекорден Добив на Зърно и Слънчоглед .Петрола има рязко поевтиняване на Световните Борси .Пичове и Пички , Правителството ни Пръца .

11

Немит евроатлантик

преди 9 месеца

Важен е евроатлантическият цивилизационен избор и да сме от правилната страна на историята. Всичко останало е пyтинска пропаганда и дeзинформация. Не им вярвайте, какви цени пишат по бензиностанциите.

10

ЕС

преди 9 месеца

Дано стане 6 лева дизела, 5 лева бензина и 3 лева пропан бутана! Важното е Промяната да Продължава! Така е демократично и евроатлантическо!

9

до 2

преди 9 месеца

Никакъв рекет на Лукойл не е, това е картелно споразумение между веригите бензиностанции а те не са собственост на Лукойл.

8

ха-ха

преди 9 месеца

навсякъде поскъпват,много хляб има да изядете докато стигнете една малка част от европейските цени,без-***-мни-ци,при положение,че на ден заплатата ви е в пъти над европейската на месец

7

Анонимен

преди 9 месеца

4 лв ще стане бензинът до края на септември. Ама тъй ще е тя като гласувахте за Кирчо и ДБ. Както казва Киро Брейка глупаците трябва да страдат.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Росенец... Ще плащате сега...

5

Анонимен

преди 9 месеца

От всички популярни бензиностанции, на Лукойл е най-евтино горивото. Справка тая сутрин, на път за работа. А95 беше 2,83 на Шел, ОмВ и Еко по южната тангента в Сф. Лукойла беше 2,76

4

ГМО правителство

преди 9 месеца

За нас това е добре.

3

Жоро Пентаграм

преди 9 месеца

И как се ценообразува- в зависимост на къде сочи оная работа на директорчето на Лукойл като стане сутрин ли. Айде малко по- сериозно, не може да сме заложници в схемите на монополиста. Направо баретите да влизат в рафинерията.

2

Koko

преди 9 месеца

Това е рекет на Лукойл. Направо да ги приключват предлагам. Няма корпорация по- силна от най- слабата държава.

1

Анонимен

преди 9 месеца

След като казаха, че няма да се увеличават - нормално е да стане обратното.