83

Анонимен

преди 10 месеца

А защо Швеция се страхува от еврото?

82

Анонимен

преди 10 месеца

Руската пропаганда издиша . Ако еврозоната е лоша и иска да ни прецака, както твърди пропагандата... ами щяха да ни вкарат още 2007 ;) А не да ни отказват години наред. Защото за да си там имаме изисквания . Ние сме тези ,които имаме зор да влезем там при нормалните държава. Както влязохме в ЕС !

81

Полския тръмбеж

преди 10 месеца

Какво ми пропагандирате какво било в хърватия?Там винаги са били със западен манталитет и нрави и няма нищо общо с нашенския развъдник на ромове!Я минете покрай ромовските тотално сингарелизирани села скрити от планини от б0уклуци и озвучени от денонощните им кечеци !Там такова нещо няма как да съществува!

80

Духайте супата

преди 10 месеца

Русия е на пето място в света по БВП за покупателна способност на населемието, пред Германия. А България е на 72 място ха ха ха! Жалка, мизepна, презряна държавичка и винаги ще си остане такава. България с всеки изминал ден се затрива и отива в нищото. Жалки палячовци и марионетки на заокеанските кукловоди.

79

Анонимен

преди 10 месеца

Левът е вързан за еврото, но имаме свобода да го променим. В икономически борд сме, но утре ако еврото тръгне на зле, можем да вържем лева за друга валута. Тоест имаме все пак някаква независимост. Приемем ли еврото губиш всякакъв контрол над парите си. Всичко директно ще се диктува от Брюксел и тръгне ли на зле, нищо не можеш да промениш, защото на ония от Брюксел България им е през ...

78

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера един приятел се върна от Еврозоната, изкарал 18 хиляди евро за 2 месеца, заплатите растат, цените падат, хората си карат новите коли по магистралите, заведенията са пълни.

77

нднс

преди 10 месеца

наврете си това евро в зад ни ците диб или

76

Анонимен

преди 10 месеца

Като е толко добре в Хървация защо половината им население се изнесе и работи в чужбина.

75

До Анонимен 75

преди 10 месеца

Минимална заплата в Русия 300 лева, ама за тоя месец. Следващия месец ше е 150 лева като стане един долар 200 рубли. В момента е 100, а рублето не може да спре да потъва.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Еврото е супер полезно за държави като нашата. Която има туризъм. Сега тези туристи са длъжни да ходят да търсят ченджове ,за да си купят левове , като идват. Да не говорим за измамите с ченджовете с които сме известни я цяла Европа. Когато сме в Шенген и Евро зоната.. вскички тея схемаджии и банки приключват играта и печалбите. Лева ни няма никаква стойност в Европа никой не го ползва за нищо. Само ние вътрешно и само губим от него.

73

Анонимен

преди 10 месеца

За русофила икономика било само АЕЦ, ресурси, петроли и газове. Еххххх, другари, така и не се научихте. Как се гради нормална държава с такива хора?!

72

Анонимен

преди 10 месеца

МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В РУСИЯ- 300ЛВ, СРЕДНА 1200ЛВ, СРЕДНА ПЕНСИЯ- 320ЛВ- АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ КЪМ МИЗЕРИЯТА НА РАШИТЕ- ВЗЕМИ ГУГЪЛ И ВИЖТЕ КЪДЕ ИСКАТ ДА НИ ТИКНАТ РУСОФИЛЯ, ЧИИТО ДЕЦА ЖИВЕЯТ В ГЕЙСКИЯТ ЗАПАД- Я ГИ ПИТАЙТЕ ДАЛИ КРЕМЛЯ ИМ ПЛАЩА В КОПЕЙКИ.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Хърватия е много по-малка от България. Това си е една микро държава с население, колкото София. Какви сътресения да има? Самите хървати са понемчени славяни. Католизирани и фашизирани насилствено. Въобще не може да се сравнява с България, която е много по-голяма държава и имаме съвсем друг манталитет. У нас ще има катаклизми.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Какво точно имат хърватите като икономика. Нямат и АЕЦ даже. Имат само туризъм но им е подарено голямо море а на бг го отнеха. И затова прибират евро от германските туристи и им е изгодно. Но туризма фалира винаги при кови или икономичкеска криза в Германия такава че висат.

69

Анонимен

преди 10 месеца

1 евро струва 110 рубли, кво има да се плашиме толкова. Руснаците трябва да се страхуват от еврото и да свалят диктатора, ама правят ли го. Бавно си вървят към ада и те така.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Хървация нямат население и са малка колоноия на Австрия и Германия. Нормално е да приемат и $ а не само евро защото са едно икономическа нула. Проблема си остава и при тях как да направат силна икономика и еврото и $ само им увеличава дълга или трябва да живеят на помощи ако им ги дадат и те ги обират само елита им от няколко мафиоцки фамилии.

67

Ердоган

преди 10 месеца

Аз ще въведа турската лира в Дунавския Вилает, тъй както е в Северно Кипърската Турска Република!

66

Анонимен

преди 10 месеца

До 62 ти си пълен селчоо . Явно си селскияя бек ,който цял живот говори само празни приказки. Ако беше поне малко образован, щеше да знаеш че Лева е вързан към еврото. С други думи, без еврото лева ти щеше да става за тоалетна хартия. Щеше с 5лв да си купиш 1 Евро сигурно. Щеше да си тотално беден., защото всичката стока идваща в България се плаща с евра :))) Ама твърде си ттъъппп да ти обяснявам икономиката .

65

Анонимен

преди 10 месеца

55- ГУГЪЛЧО ВЕДНАГА ТИ ДАВА И ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ- 30% ОТ ДОХОДА ЗА НАЕМ И РЕЖИЙНИ, НАД ТАЯ СУМА СЕ ПРИЕМА ЧЕ НЕ Е РЕАЛНА И МНОГО МАЛКО ПЛАЩАТ А ТЪРСЯТ СПОРЕД ДОХОДА- УЧИТЕЛ ВЗЕМА НАД 12 000 ЛВ ЗАПЛАТА, НАЧИНАЕЩ- 10 000 ЛВ- ЗАТОВА ТАМ СТОЯТ МНОГО УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ БЪЛГАРИ, КОИТО С ТРУД СИ ИЗКАРВАТ ДОБРИ ДОХОДИ. ЮМРУК КРЕМЪЛСКИ НЕ УСПЯ ДА ГИ ИЗЛЪЖЕ- ОЛИГАРХИЯТА МУ ПЛАТИ ДА СВАЛИ УПРАВЛЕНИЕТО А СЛЕД ТОВА ДА ДЪРЖИ СЛУЖЕБНИ КАБИНЕТИ.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Maниnyлиpaньe нa мaт'pиaлo y koлoниaлнaтa тepитopия...