414

Анонимен

преди 10 месеца

На мен не ми пречат просяците, единствено на българи с китара съм давал 5 лева, ама те свиреха Щурците, то беше само веднъж, не съм тръгнал да бия наред като този се ляк :)))

413

анонимен

преди 10 месеца

има и плюс и минус - добре е да се показва лъжата и да се борим за справедливост, но това е, има закон - не може всеки да раздава шамарите - давай по дневния ред , прекалено е това нещо, не може така не може просто. Хем е плюс хем е минус.

412

Роза

преди 10 месеца

Затова никога не давам пари на просяци-нито на деца,нито на възрастни!

411

НЯМА справедливост

преди 10 месеца

ДЪРЖАВАТА Я НЯМА .До там сме я докарали че човек може да убие друг, да плати на полиция за да изчезнат доказателствата да плати на прокуратура за да не са ю'твърде строги" към него , на адвокат за да лъже и шикалкави в съда и на медии за да си кротуват ... И готово. Невинен. Чист като салза. Абсолютно съвпадение ама какво стана с оня заместник министър дето уби детето си на моторната шейна? А оня лидер на етническа партия дето изхвърли от пътя колата на семейство и уби детето им НАКАЗАНИ ЛИ СА ?

410

Тоя разбойник

преди 10 месеца

Голям бабаит бе.Брей!!! Сигурно който не му хареса по улицата и....дай да го набия.За какъв се има? Брей!!! Ако е крадец съм съгласен,но на улицата?! Всеки има право да се прави на какъвто иска. Не е бръкнал на никого в джоба.

409

Анонимен

преди 10 месеца

Той Динко е на един шамар живот, затова се репчи само на такива рахити :))) Че чак го заснел селян дура....хахахахаха :)))

408

Анонимен

преди 10 месеца

На територията държава има ли или само едно посолство?

407

Презкурий

преди 10 месеца

Когато държавата я няма, хората вземат нещата в свои ръце. Този "просяк" е късметлия, че е попаднал на Динко. Ако бях аз нямаше да са само шамари.

406

Рендету

преди 10 месеца

Пита се, къде е държавата и държавните ни правоохравителни институции както за "просешката мафия", така и за "н.андерталците"!?

405

До Анонимен 412

преди 10 месеца

Защо считаш, че Динко е длъжен да се бори с олигарси, мутри и престъпници? Нали ти е ясен какъв ще бъде резултатът, докато такива мишки, като теб, тракаот само клавиатурите и заклеймяват. Като искаш борба срещу изброените, хайде до Динко, тогава може и да има резултат. Засега той сам се бори с когото може, с по-дребните мошенници.

404

Хюго Бос до 409

преди 10 месеца

Аз съм виждал инвалид просяк да става след "работно време" и да се качва в Мерцедес

403

Анонимен

преди 10 месеца

Тая малка душа Динко няма ли да го осъдят и да го пратят в затвора най-накрая! Занимава се с просяци. Като е борец за справедливост, защо не се занимава с олигарсите, мутрите и престъпниците? Аман от балканска простотия в България.

402

Токмаков

преди 10 месеца

Всички трябва да раздаваме правосъдие. Държавата е в ръцете на комунистически простаци. Огледайте се около себе си и се замислете. Ограбват заплатите ни ограбват пенсиите ни грабят ни и ни лъжат в магазините. Да 74 години ни ограбват онези които Москва ви назначи. Няма правосъдие няма здравеопазване няма полиция която да се бори с престъпноста. Цялата държава работи против всички нас - обикновените хора. Няма държава тя отдавна я няма. Ръководат ни престъпни ци.

401

Анонимен

преди 10 месеца

За съжаление май всеки трябва да стане Динко и да вземе справидливостта в свои ръце след като институциите не работят.

400

подкрепям Динко

преди 10 месеца

Лично съм бил свидетел, как на подобен просяк една състрадателна жена отиде и му купи бюрек, след което съжали за постъпката си. Наглеца го хвърли на земята и започна да я ругае за това,че не и иска яденето, а пари !!!

399

Анонимен

преди 10 месеца

Динко ще раздава правосъдие докато държавното правосъдие липсва. Няма полиция, няма прокуратура, няма съд. Липсват. Браво на Динко. Хората ще вземат правосъдието в собствените си ръце. Утре Динко ще ошамари и лъжливите полицаи, прокурори и съдии. Само така. Нека да ги е страх от любоФта на народа.

398

До авторката

преди 10 месеца

Сашке, остави Динко. По добре разкажи на хората какво е станало на тази дата преди 78 години ? Или какво става със украинският Контра наступ ? Знам че няма да го направиш защото от Козяк ще ти набият канчето и край със тлъстите грантове....Но като дойде Доналд Тръмп ще ви резне.

397

Анонимен

преди 10 месеца

Докато пръвосъдните ни органи не го раздават, правосъдие ще раздават такива, като Динко.И в случая е прав. Да намерят и арестуват лъжеца-измамник, закщото той също е с противоправни действия. Аман от нпо-та и защитници на правата все на когото не трябва. Затова се появяват динковци.

396

Анонимен

преди 10 месеца

Менте пpосяка задържан ли е? Не, че нещо но доколкото ми е известно пpосията в България е противозаконна..

395

ред в държавата

преди 10 месеца

Важното е че има право да се самоопредели като орган на реда и всички крепостни селяни от средновековието могат да го подкрепят