14

Аноним

преди 9 месеца

Нямат шанс нито едните нито другите те просто са едно цяло няма украинци няма руснаци те са славяни една кръв.това е пълно безумие спрете се

13

Украински воин

преди 9 месеца

Не е честно! Трябваше да е изненада. Началството каза ,че ще побягнат към Москва.Изобщо не е честно. Те трябваше като видят западната техника да изпадат в паника ,а не с един танк да смачкат осем наши!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Завалиите,САЩ ви употребиха яко.Жалко за стотици хиляди жертви.Като си ратай на Big Brother е така.

11

ъцз

преди 9 месеца

обратно към Киев и изчистете онези фашисти който ви пращат да гинете щото така са им казали от "свободния свят"

10

Анонимен

преди 9 месеца

Руските защитници са създали "предварително наблюдавани зони" в очакване на настъплението - БАААССИ тия са като някакви супервоенни мега-гении а

9

ГАДОРЯН

преди 9 месеца

Украйна вече е прочетен вестник. Сега по интересно ще е в Нигер. Нигерци, Чад, Буркина Фасо и Вагнер срещу Френския чужд. легион. Ха да видим кой кого. Не знам армията на Нигер с какво разполага. Имат ли дронченца, надеждно ПВО, танкове и прочее. Но даже с калашници и с Оркестъра биха били сериозен противник за жабарите. Макарона ще има ли кохонес да започне операцийка срещу тях или ще полае, подскача па се кротне в обятията на маман ;))

8

Анонимен

преди 9 месеца

1. Материалът ви е стар, въпросното село пак е за руснаците. 2. Има сведения за безвъзвратните загуби сред украинците, преброени чрез некролозите в социалните мрежи. Безвъзвратните загуби на украинците са около 284 000 души. това е много. 3. Колкот и да се говори за героизъм, нарочно не се споменават жертвите сред военните. Защото "Публиката", т.е. ние с вас по целия свят трябва да бъде държана тъъъпа, безчувствена. Военните се изразяват "обработихме", "зачистихме", никой не казва "стреляхме".

7

Анонимен

преди 9 месеца

Демек малко стана работата - Човекът взе парите и каза Ще видим. Наляха им милиарди пара на западния данъкоплатец, спукаха се да се хвалят по телевизията от месеци как ще светят маслото на руснака. И накрая - Ама те ни чакаха. Е оставаше и да не ви чакат. Украинците се оказаха пълни некадърници. Ако офанзивата умре, ще ги принудят да преговарят и ще си загубят териториите под руски контрол.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците са се готвили не месеци, а над 30г.за тази война.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Още ли я дъвчите тая дъвка с измислената контраофанзива бе ахахаха то преди 2 месеца стана ясно, че всичко е фантазия за да се точат още пари, вие не се отказвате от пропагандата

4

Анонимен

преди 9 месеца

Даже не знам как такава статия е минала през редактора, ми ле то грам пропаганда не са могли да впишат.Нищо де, руснаците са към края на запасите, свършиха им дори чиповете от пералните и съдомиялните дет крадяха преди 2 години.

3

Анонимен

преди 9 месеца

И за два месеца контраофанзива, с цената на хиляди животи си върнаха едно село?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Половин година ревахте на всеослушание, че готовите контрапростотия те оставаше и да не ви чакат подготвени...

1

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна беше използвана и захвърлена, от Запада, като парче тоалетна хартия.