26

до 24 до агентМълдър

преди 11 месеца

а от друга страна вече хиляди руснаци са в земята, а от НАТО още не са прекрачили границата на държавата, където се водят бойните действиа

25

ВАГНЕР

преди 11 месеца

Очаквайте Пръстена на Нибелунгите във Варшава. Хаха.

24

Анонимен

преди 11 месеца

провали се, провали се, не се притеснявай, слагай 12-сантовите токчета и *** да се разтъпчеш из бункера

23

до агентМъдлър

преди 11 месеца

От 500 дни Русия, чиято икономика е едва 2% от световния БВП, воюва срещу около 50 страни. В числото на тези 50 страни са Г-7, Хегемонът и слугите му, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 500 дни Русия воюва срещу 50 страни със сумарен БВП около половината от световния и цивилизованите, богатите и изключителните никак не могат да я победят. Русия не иска да стига до Берлин, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Като ги слушаш тея психота се чудиш защо от началото на войната... пърдон СВО, руските фашисти вече 2 пъти не се обиколили около земята. А реалността е, че още не могат да мръднат на 100км от руската граница.

21

БАНко

преди 11 месеца

ВОЙНАТА НА НАТООООООВЦИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ Е НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ И ОСВОБОДЕНИТЕ ХЕРСОН , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ ВОЮВАТ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИ МАРИОНЕТКИ !!!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Като са искали да отидат на екскурзия във Варшава от Вагнер да ги е пуснал Лукашенко

19

Анонимен

преди 11 месеца

Двамата мoшеници и психопати са патологични лъжци... Каквото казват е точно обратното на това което се случва и мислят... Русофилите тук взимат пример от тях.

18

агент Мъдлър ЦРУ

преди 11 месеца

Раша войва с целия свят. Вече дори Африка дават оръжие на Украйна. Може ли Раша да бие Света? Съмнявам се. Само болен рософил би повярвал.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Около клещеевка мирише на mърша ужасно , гледах кадри от дрон минават с едни пикапи и ги товарят , руснаците не ги обстрелват

16

Анонимен

преди 11 месеца

Каквато държавата,такава и контраофанзивата.Не е тайна че Украйна е най бедната и мизерна страна в Европа.Корупцията е невероятна а средностатистическата укра е готова да продаде и майка си за пари.А че Вагнер искат да изнасят концерти в Полша това отдавна го знаем.

15

Анонимен

преди 11 месеца

"Що се отнася до чуждестранните наемници, те също търпят значителни загуби. Поради своята глупост" --- Грубо казано влезли са почти 12 000. От тях под 5 000 са претрепани и около 5 000 са избягали. Някъде около 2 000 продължават да са в Украйна.

14

агент Мъдлър ЦРУ

преди 11 месеца

Какво ти пука колко Брадлита са унищожени, жалък ручки Спонжбоб. Нато има капацитет да прави на ден хиляди нови танкове, снаряди и бомби. За една година са произвели още 3000 ядрени глави, с което Нато вече има повече от Русия. Само 10% от тях стигат да няма нито един жив ручляк на този свят.

13

Анонимен

преди 11 месеца

То щото пък руското настъпление никак не се провали... Хахах, кога превземате Берлин? Или ще се позабавите малко в нивите на Донбас... Някъде около 300 години

12

Алекс

преди 11 месеца

Добре въоръжената полска армия с нетърпение очаква вагнеровския башибозук,за да го ликвидира окончателно и освободи планетата от този оттпадък.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Общите бойни загуби на руската армия от началото на нахлуването в Украйна достигнаха 241 330 войници и офицери... Нашествениците стремително губят всякакви видове сухопътна бойна техника. Съдете сами - само за изминалото денонощие са унищожени 7 танка, 16 бойни бронирани машини, 19 артилерийски системи, 1 РСЗО, 8 ПВО установки, 11 дрона, 14 автомобила и автоцистерни и 5 единици специална техника.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Да. Време е да направите още по-голяма глупост.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Путин казва ще доведен до знанието на хората какво се случва там е как ние гледаме само американски телевизий там само едно и също повтарят

8

Анонимен

преди 11 месеца

Каква симпатична гей двойка

7

пришълецът

преди 11 месеца

Тя по същество още не започнала:))вашето настъплени се провали, а не друго...:)))