172

Анонимен

преди 11 месеца

СДС и ДБ се провалиха 3-4 пъти и в правителства на СДС и ГЕРБ под други имена и си сменята и името, за да лъжат народа.

171

Анонимен

преди 11 месеца

ПП ДБ и ГЕРП СДС се провалиха при предишни правителства и сега пак се опитват да краднат. Това показва историята и тя е срещу ПП и ГЕРП. Са мпо СДС има 2 провалени правтителства. ГЕРБ 4 провалени, ДБ 2 ПП 1.

170

Радев

преди 11 месеца

Искам аз да съм новия диспечер на Мафията и да поема щафетата от Боко и Шиши. Те са гепили голямата пара и сега се перат, а аз тепърва мога още много да гепя, па после че се перем.

169

Българин

преди 11 месеца

Атанасов, вие се спрете! Народът не иска да вижда вашата продажна анти-руска политика, която може да ни вкара във война с един братски наш православен народ ... само и само да защитавате интереса на наглосаксонците.

168

Обективен

преди 11 месеца

Наско Пекинеза пак се разлая.

167

Решетников

преди 11 месеца

Българската губерния се управлява най-лесно, защото има най-много полезни *** на глава от населението.

166

Анонимен

преди 11 месеца

Очевидно е, че симпатизантите на Възраждане са най-елементарните хора на планетата. За нищо не стават. Едно време Бялата Златка така ги лъжеше, не си взеха поука. После Варели ги лъжеше, пак не си взеха поука. Каракачанката и очилатко Джамбазки ги лъжеха, пак не си взеха поука. Влече си ги все да търсят мaлоyмни партии.

165

До 157

преди 11 месеца

Така е. Но асвалт продължават да крадат и сега. Който не вярва да провери в Пловдив на Брезовско шосе, където стана катастрофата преди дни с убитото 13 г дете, там издадоха ремонта на пътя преди седмици с липса на 6 см.от асфалта. Цялата отсечка от колелото на ОУ "Йордан Йовков" до Българска роза е с липсващи шест, повтарям 6 см.от асфалта. Това са тонове асфалт и чували с пари. Боку вече не управлява. Кой открадна асфалта?

164

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко се е случвало в историята, но чак такива лъжци като гербавите и променените не е имало.

163

Анонимен

преди 11 месеца

Така си е -яко "изчегъртване" падна. Затова на изборите продажните душици-вън.

162

Портрет

преди 11 месеца

Този шут на политиката в България - Гнома , няма спиране! Отявлен комунист , а се напъва за демократ.

161

Ми повече българи

преди 11 месеца

Са гласувари за Радев откалкото да вас бееее! Нелегатимници!

160

Анонимен

преди 11 месеца

Само Възраждане може да ги отнесе сите, друго читаво не остана. Изчегъртани и променливи захапаха здраво к.окала и пускане няма. Заради власт на всичко са готови, ама в името на суверена. См.еш.ници жалки.

159

Управляват

преди 11 месеца

С 63 депутата! О Боже! Срам за България!

158

Анонимен

преди 11 месеца

А вие защо излъгахте избирателите си ? направихте биз бизе с геп и дпс ,за да Крадете заедно ! инас голям панаир направихте на Росенец ,ала близнахте сладоледа на Доган .

157

Анонимен

преди 11 месеца

Тия скоро ще са при псевдопатриотите на Симеонов и воеводите.

156

Анонимен

преди 11 месеца

Гнусни типове ей ,преди всички с Радев срущу мафията сега всички с мафията срещу Радев, грам достойнство нямат тия долни душици.

155

Анонимен

преди 11 месеца

Само закон за Лустрация щеше да спаси България от комунисти като Ген. Атанасов.

154

Анонимен

преди 11 месеца

На гнома ще му изхвръкнат очите от злоба

153

БОГ ЩЕ ПРОМИСЛИ

преди 11 месеца

Бог знае кого, кога, защо и как да спре. Атанасов да си гледа работа. Лично аз нито съм гласувал за Радев, ниво бих евентуално гласувал, но простата математика покзазва, че за Радев са гласували вероятно повече граждани, отколкото за управляващата коелиция в настоящия парламент. Освен това Радев е избран за президент с пряк вот, докато Атанасов е вътрешно назначение и никой не го е избирал. С друми ген. Атанасов е НИКОЙ в лошия смисъл на думата. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.