82

999

преди 11 месеца

За какъв сигнал от страна на Зеленски става дума,след като е бил поканен не от премиера,не от президента,а от председателя на Народното събрание?

81

До космонавт

преди 11 месеца

Нито си космонавт, нито си умен. Не ръси мозук. Нямаш.

80

ЯМБОЛИЯ

преди 11 месеца

Ставаме свидетели на Екзитус Леталис(Смъртта) на Русия,т.е. оттичането на руските остатъци в канализацията на Историята. Това е радост и по-добри бъднини за Човечеството.

79

Анонимен

преди 11 месеца

Е хубаво е човек да има фантазия

78

Анонимен

преди 11 месеца

Америка дава на Украйна клъстерни бомби, клъстерни бомби и за уутрепките на Копейкин

77

учуден

преди 11 месеца

До: номер 48 (Гошо...***) Ами тогава защо Путин се сравнява с Петър Първи?По твоята логика, след като Екатерина Втора е окупирала Крим (който и преди не е бил руски), Путин трябва да се премени в рокля и да се титулова императрица Путина Первая!!!ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА!!!

76

Като

преди 11 месеца

Част от българския народ хич не ми пука за посещението на Зеленски. Много е омерзително, когато такива като тоя се имат за народа и говорят от името на всички. И самият Зеленски отчете, че нашето общество е разделено по въпроса. А, иначе да си скъса купената "диплома" и повече не го натрапвайте, ако не познае. И той и Тагарев нищо не са познали за сега. На такива не се казва "експерти", а неграмотни некомпетентни хора.

75

Ко

преди 11 месеца

***.

74

Анонимен

преди 11 месеца

да знаете догодина Румъния ще граничи с Русия. Всичко друго е ала бала

73

Анонимен

преди 11 месеца

ТОЯ да не говори от името на българския народ!! Българският народ не ви понася, всичките тагаревци, денковци, габриели, пасита, аговци, инджовци и цялата фашистка ***. Господ забавя, но не забравя, че искате да изпращате оръжия на един от ка чен укронацист, за да избива руските момчета, чиито деди проляха кръвта си за да съществуваме, като народ, и горните фашисти да не говорят на турски или немски.

72

JNS

преди 11 месеца

Тоя на какви тежки наркотици е? Наистина трябва да си изключително "не умен" и ***,че да говориш и още повече,да вярваш в такива неща!

71

Анонимен

преди 11 месеца

Хахахаха! Скоро ще има само две държави ,които гранищат с Черно море......Русия и Турция.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците показаха разстрела и унищожението на бронирана колона на ВСУ от 10 машиниАртилерията на Въоръжените сили на Руската Федерация разгроми настъпваща колона на украинската армия в района на Новодаровка.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Най-накрая ще седнат руснаците и американците да се договорят и Зеленски ще се кротне. Да не си мислите, че украинците ще преговарят. Като искате Азовско море ще ходите на екскурзия в Русия.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Прогноза Шамандура. Посещението на Зе-клоуна било ясен сигнал към целия български народ. Глупотевини. Българите игнорираха вожда на бандеровците. Нито един украински бежанец не излезе на улиците в София да го приветства.

67

He he

преди 11 месеца

Този *** да не е пребозал нещо ?!!? ;)

66

Анонимен

преди 11 месеца

Уркопа като космонавта не е разбрал,че руската армия не е в Украйна тя си е в Русия,а в Украйна е една много малка част,останалото е опълченци от Донбас и доброволци от части армии.

65

Дженерал Ромел

преди 11 месеца

Некой да ограмоти тия лунатици че Крим (Севастопол) и руският черноморски флот са ЕДНО. Може да истласкаш Русия от Украйна но нападение над Крим е нападение на Русия.

64

ткгщ

преди 11 месеца

шаламане украйна ще загуби и черно море

63

Копейкин

преди 11 месеца

Нали не сте забравили, че краля на кючека Слави Трифонов лансира (убеден съм срещу заплащане) за политика путиниста Радев?