715

Анонимен

преди 1 година

Радев като взе да му говори с отсечения български, Зеленски взе да се поти от неудобство, то още с таз неземна охрана дето получи взе да се чуди къде се намира :)))

714

СРАМ МЕ Е

преди 1 година

че Радев е президент на България. Такъв *** не бях виждал до сега.

713

До Радев

преди 1 година

Ако Украйна клекне на Путсталин до 5 г. ще цъфнат тук руские. Той си и каза в прав текст Румъния и България. Искате ли да чакате 10 г за Лада и да спуснат пак желязната завеса? Ако не добре е да даваме оръжие на Украйна за да спре нашественика о го изхвърли лт там.

712

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНКО, КОГА СТЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВА УКРАЙНА ЧЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ВАЖНИ НА КАРТАТА НА СВЕТА, ВИЕ СТЕ СЪЗДАДЕНИ В КАНЦЕЛАРИИТЕ КАТО ИДЕОЛОГИЯ НА ХАБСБУРГСКАТА АВСТРИЙСКА ИМПЕРИЯ И КАТО ПРОРУСКИ АНКЛАВ НА РУСИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ...

711

Анонимен

преди 1 година

Каква пародия, един великан се срещна с един зелен, смрадлив скъса чорап.

710

айде

преди 1 година

Браво на Радев!

709

Анонимен

преди 1 година

Българите в Украйна с равни права ли са при мобилизацията или са дискриминирани пред други общности? БИ ТИВИ ПРЕЗ 2015 ИЗЛЪЧИ КАК СА МОБИЛИЗИРАНИ ПРИОРИТЕТНО...

708

Анонимен

преди 1 година

Браво на Радев, ония с абсистенцията се чудеше къде се намира като чу острия български език :)))

707

Анонимен

преди 1 година

До 731Украйна да се откаже от ЯДРЕНИТЕ оръжия,.... защото САЩ, Западът и Русия щяли да са гарант за сигурноста ...къде са гаранциите и щом не важат с какво прави ИСКАТ НИЕ ДА ПРАВИМ СЪЩАТА ГРЕШКА?)))))Ехаа,не съм знаел ,че имаме ядрено оръжие.

706

Анонимен

преди 1 година

Хъшове като минавате да се ръсувате с мърсала пускайте ме по сел фоните речи на Путин. Голямо густо ще има особено ако щракнете руски химн. В Израел и Италия го прогониха от техните парламенти.

705

Анонимен

преди 1 година

До 731 Ами убедиха я щото не са нейни и,ако не ги беше върнала нямаше как да съществува,а и сега явно няма как при положение,че на страната на Русия се бият украинците от Донбас.Ами така става като се правиш на отворен ,а нямаш никаква история като държава.

704

Анонимен

преди 1 година

Какви територии бе шматковка!

703

Анонимен

преди 1 година

Баба и дядо дават по леф и пийсе за снимка как Херр ГрюненШайзенко шмърка пудрата и по три и четиршйсе за снимка къ до последния вагон колона керестлии с мед бележка за Fi и L лашкат оная с дългите крака и ситната тиква за което сите пари ги отделя за реакторите. Семейсто лайнярестигувнъОт шяъзенския отдел на ЕУтерасите

702

Отговорете ми

преди 1 година

Някой ще ми отговори ли КОНКРЕТНО - Тук се спомена много интересен ФАКТ от БЛИЗКАТА ИСТОРИЯ НА УКРАЙНА - убедиха я да се откаже от ЯДРЕНИТЕ оръжия, които наследи от разпада на СССР, защото САЩ, Западът и Русия щяли да са гарант за сигурността й, нямала нужда Украйна от тях. Какво стана сега, къде са гаранциите и щом не важат с какво прави ИСКАТ НИЕ ДА ПРАВИМ СЪЩАТА ГРЕШКА?

701

Анонимен

преди 1 година

Най интересното беше как в София нямаше никакъв интерес при посрещането на Зеленски.Хората въобще не ги интересуваше.Зеления явно е забелязал че тук не го харесват.А и президента Радев му каза истината в очите.

700

Анонимен

преди 1 година

До боби шматкарокаРФ има наказателно дело по този случай а понеже се касае за убуйство няма и срок на давност. А Властите в Киев от 2014 годна до.)))В РъФъ не може да заведе дело защото Одеса не е под нейна юрисдикция,и интересно как са разследвали от разстояние.Извършителите са ясни агенти на ФСБ.

699

АЗ НА МЯСТОТО

преди 1 година

НА РАДЕВ ИЗООБЩО НЯМАШЕ ДА ГИ ПРИЕМА ТОЗИ УКРО-ФАШИСТ

698

Анонимен

преди 1 година

До 728 Какво знаеш.бе шматарок кога си служил,че не е ясно.Тия украинците повечето и автомат не знаят как се държи за това и още един милион да мобилизира все тая.

697

Анонимен

преди 1 година

Ей Радко, на тоя малкия на екрана нему трябва Бьлгарско орьжие той си има достатъчно, просто си прави таш.к сьс тебе защото янките така са му казали!

696

Анонимен

преди 1 година

Радев море я би айката на тоя наркоман.Наместо да благодари че 280 000 днепърски лентая нахалстват и претендират за оке по голями аванти и то между което мъже спасили се от общата повиквателна движат из нашите курорти с прескъпи и то нови коли. Шибни му една длан по врата и изречи "ха офицерски врат, шиш ти гониш, ще бъ ф диота"