118

Българче

преди 1 година

Сал' да ва питам -Ванчууууу, оти нашето знаме си го обърнал като за война, а?

117

Анонимен

преди 1 година

Забрави да каже, че се пенсионира като милионер и ще продължи борбата от топлите държави.

116

Анонимен

преди 1 година

Глема драма, големо нещо, ама не ти беше неудобнокато те избраха за главен прокурор без никакъв конкурс, просто те сложиха там да береш ядовете :)))

115

Анонимен

преди 1 година

Изнудиха с нещо Бойко и той реши да жертва Гешев, но онзи не се дава. Реално нищо ново, от някъде се притесниха че на следващите избори Възраждане ще порасне още и сглобиха коалиция от хронически непонасящи се хора.С две думи, поредния цикъл у нас, но без бюджет няма нови заеми и тогава ще стане наистина разтрисане на Държавата.

114

Анонимен

преди 1 година

Последователната ни борба срещу престъпни олигарси и срещу крадливи партийни лидери доведе в последните месеци до безпрецедентното обединение на висши политици, мафия и сенчест бизнес.Техният панически страх бе породен от моята и на прокуратурата решителност. Тази решителност ги накара да покажат своите истински лица и своето скрито до този момент взаимодействие.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/06/19/geshev-za-posledno-kato-magistrat-namirame-se-na-krystopyt-namirame-se-vyv-vreme-razdelno.573592#comment-newest

113

Кашпировски ти ли си

преди 1 година

Гешката чете аутокюто, не ще да мигне. Ококорил се в екрана като Кашпировский. Иначе томислав дончев викаше че Кокорчо говорел като Кашпировский в Панорама, обаче те ГЕРБ-аджиите са заповядали на под-гербаджията Гешев да прави точно това - крадеца вика "дръжте крадеца"

112

Анонимен

преди 1 година

Гешеф, Сарафа, Еврото, Боко, Доган, Делян, такава идилия беше толкова години Чао случилось, ребята?

111

Анонимен

преди 1 година

Кво става, гербодепесарчета? Гешеф е радост! Как го бранихте тооолкова години, докато ви държеше чадъра и бухалката

110

Анонимен

преди 1 година

Падна чадърът над Бойко и рязко започнаха да умират хора от криминалния свят. Да не вземат да продумат.

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88Къде живеете бе хора! Този си повярва, че само Бог е над него и бе поставен на мястото му. Коя е"мафията"? Преди повече от месец в афера.bg писаха, че Боби Сарафов се е срещал няколко пъти в"бялата стая"на президентството и му е обещано поста на гл.прокурор. Сега като поискаха Сарафов да се отегли от поста гл.прокурор кой реагира? Вицепрезидента Йотова. Да не се бъркали политическите партии. Това ако не са случайни неща! Ама си знаем едно и също. Само ГЕРБ и ББ са виновни.

108

Анонимен

преди 1 година

Не пипайте Гешев докато не прибере боко, защото ще има революция !!

107

Митьо

преди 1 година

Га яде кифтета толкоз години не рива, сега ривеш.

106

Анонимен

преди 1 година

Кажи си всичко за боко и ще лежиш по малко от него в затвора !!

105

Pi Ar Sevi Boiko

преди 1 година

"Ау Севде! Ще стане уникално! Много добре си го измислила. И после пак да си крадем заедно, като едно време. Много ми харесва плана. Айде поздрави на Боко."

104

Анонимен

преди 1 година

Браво Гешев! Смачкай бившия ти шеф Мутрата! Народът е с теб!

103

Анонимен

преди 1 година

Спящата красавица Гешев се събуди след 12 години.

102

Анонимен

преди 1 година

До до 98защото ако от първия ден се бореше срещу мафията, веднага щяха да го махнат за изказването примерно ла-бала... Сега разбра ли, човек не му е лесно да се оттърси и да стане независим като знае каква армия от медии, служби ще му хвърлят ТИ СЕ РАДВАЙ ЧЕ ИЗЛЕЗЕ МЪЖ НА МЯСТО! Поставете се на негово място и на местата на предшествениците и следшествениците му.

101

Анонимен

преди 1 година

Разделяй и владей, хляб и цирк

100

Анонимен

преди 1 година

И страшен беше хайдутин, за невинната Иванчева, ала за клети гербаджии, крило бе Иван Гешев

99

STRATEGY

преди 1 година

Стратегията е да се отиде на нови избори, ППДБ да изгубят поне 10%, партията на Гешев да влезе в НС, през ала-бала-задния вход (както ИТН и Янев), след което ГЕРБ-ДПС да управлява необезпокоявано от опозиция.