35

Анонимен

преди 1 година

"Политико": Еврозоната изпадна в рецесия заради повишените цени на енергията. БВП на Еврозоната падна с 0,1% през първите три месеца на 2023 г. в сравнение с предишното тримесечие. Свиването в продължение на две последователни тримесечия ще усложни работата на Европейската централна банка в борбата с инфлацията.

34

На Бялата Пръст

преди 1 година

На бялата пръст има място за всички нацисти. Всички Укронацисти до един ще легнат в бялата пръст.

33

Споко

преди 1 година

ЕС се деиндустриализира, споко, всички европейци скоро ще са бежанци в хилядолетния путински райх.

32

Анонимен

преди 1 година

Супер върви контранастъплението. За 7 дена имат 10 000 укрита преселени във вечните укри-полета, 50 танка на скрап, 100 бронетранспортьора отворени като консерви и полските МиГ-ове окапаха от небето. Една година просена техника замина за една седмица. Резултата - две села с по десет къщи превзети, дето нямат нито стратегическо, нито тактическо значение...

31

Анонимен

преди 1 година

Конфликтът в Украйна ще продължи дълго, Русия не бърза за никъде. Украйна вече премина на пълна издръжка на Щатите и ЕС. Тя не може сама да осигури нищо за себе си. Да не говорим за военни доставки. Украйна е като полутруп. Тя живее на апаратно дишане, а хранителните вещества й се подават чрез прикрепените към нея системи.

30

плитък гроб за наци

преди 1 година

В плитък гроб ще бъдат положени всички нацистки из-ча-дия. Плитко под земята. Там им е мястото!

29

Аз

преди 1 година

Пропагандите ви стават смешни. Дори най-простия човек на земята да си - виж Русия и виж Украйна на една проста карта. Тия ги пишете на Байдънци да се радват... Те са с отрицателно айкю, верват само в новините.

28

Споко

преди 1 година

Нацистите са сламени хора, споко, руснаците не са сламени хора и Путин не се крие в бункера като мишка.

27

Анонимен

преди 1 година

Успехите на Украйна от 2014 насам: Свалянето на малайзийския самолет. Палежа на профсъюзния дом в Одеса. 8 години обстрел на цивилните в Донецк и Луганск с РСЗО. Взривяване на газопроводите Северен поток. Взривяването на Кримския мост. Атентат срещу Кремъл. Взривяването на язовир Каховка. Светла и демократична страна!

26

Путин не бърза

преди 1 година

Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо населението на ЕС.

25

Споко

преди 1 година

От началото на офанзивата украинците са дали 7000 жертви, утре вече ще са 7 милиона загинали, само споко.

24

Генерал смърт

преди 1 година

До до 20 та вас мускарите кой пък ви брой за хора бе шу..шляк

23

Сламен човек

преди 1 година

Сламен човек е Зеления наркоман нацист. Дрогата му е направила мозъка на слама. Изсъхнал като сахарска земя. Една клечица, една искра е достатъчна да го превърне в горяща факла. Това е съдбата на всички нацисти. Сламени хора.

22

Евроатлантик съм

преди 1 година

Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път дойде заповед за мобилизация. Страшничко е. Днес се изпуснах леко в НАТОВ-ските га-щи.

21

свършиха чиповете

преди 1 година

Русия е изолирана от целия свят, руснаците са принудени да свалят чипове от немските Леопарди и да ги слагат на миялните машини и на прахосмукачките.

20

Анонимен

преди 1 година

Вярно е сега когато руснаците изградиха три ешалона мощни отбранителни съоръжения за които западната преса писа и показа снимки и с наличието на един невероятен блуждаещ боеприпас виждаме ясно кво става .

19

Анонимен

преди 1 година

Каквито и неща да се случат от тук на татък а ,колкото и време да мине .Русия ще спечели тази война! И още повече я амбицира факта,че цяла Европа и САЩ са против нея! Срамота за самата Европа,че САЩ ни води за носа,да Сме Против една държава от нас,която е в Европа!-:(((

18

Лошо

преди 1 година

Скоро Европа ще разбере че са създали и въоражили едно чудовище в центъра на Европа,дано да не е късно.

17

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението, какво става с успешното контранастъпление което вече 2 седмици върви успешно? Какви са последните успехи на успешното контранастъпление?

16

до 16

преди 1 година

Генерал смърт, забавен си, обаче :) Най-обичам панелен шкембак бедняк да дава акъли на топ ниво хора как да си вършат работата. Ахахахаха. Чак и стратегията анализирал. В руските фейк сайтове, дето снимаха комбайни и ги представиха за танкове ли го чете или пред панелката го измислихте със съседите бачкатори?