50

Анонимен

преди 1 година

Ей Анонимчо или като ти чета коментарите си АнормалеН що не се скриеш с тия твоите глупости и кирливата то Украйна,а?

49

Аз казах

преди 1 година

Абе вие американски източници и медии четете ли? Какво движение напред?

48

Анонимен

преди 1 година

До Народен съд ,само дето Украйна не е член на НАТО и ЕС и никой няма задължение да се занимава с нея и просяка им и тяхната простотия.

47

До 49

преди 1 година

Е да махнем Тагарев, че той в Москва е завършил

46

Гешин

преди 1 година

много жертви , ама мир не . тръмпи в панделата . зели4а го следва бъзже

45

НАРОДЕН СЪД...

преди 1 година

НАТО ДА ИЗМЕТЕ РУСКИТЕ ШПИОНИ ОТ СЛУЖБИТЕ, ПРОКУРАТУРАТА, АДВОКАТУРАТА, СЪДИЛИЩАТА, АДМИНИСТРАЦИЯТА И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО В БЪЛГАРИЯ....... НАРОДА Е ИЗБРАЛА ДА ЖИВЕЕ В ЕВРОПА И НАТО........ НАРОДЕН СЪД ЗА СЛУГИТЕ НА РУСИЯ...!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците дори не могат да стигнат до първата отбранитилна линия на Руснаците. Атакеват предимно след полунощ най отпред са разузнавателните отряди на Руснаците които се изтеглят на удобни позиции предимно височини. "Напредването" на Укропитеците трае само няколко часа на сутринта започва да работи щурмовата авиация и артилерията и Укропите се връщат в изходна поциция с огромни загуби и унищожена бойна техника. Общо взето така се развива контраофанзивата.

43

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо повечето от коментиралите ТУК, се радват на повече убити и ранени!?

42

Анонимен

преди 1 година

Анонимният гламар кой ще ти умира за Украйна бе ,я се събуди.Турция ясно заяви,че при една намеса ще напусне НАТО, Хърватия и Унгария също,да ходи някой глупенд-ер да умира за такива клоуни като тоя.Украйна не е член на НАТО и не ми я набутвай.

41

спекулации

преди 1 година

Моля не манипулирайте. Никой не знае какво ще стане утре, камо ли какво ще стане ако някоя от страните победи. Тук няма как да има безусловна победа и капитулация. Може да ескалира всеки ден. НАТО е отбранителен съюз, защо да се намесва. При удар по негова членка да, но това и днес може да се случи. НАТО няма и такъв интерес защото ако се случи Китай и Индия едва ли ще останат безучастни. Тогава ще има прегрупиране на силите и глобален конфликт. МОЛЕТЕ СЕ ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ

40

Нацистите

преди 1 година

От Киев ядът як бой ,за една седмица 10 000 убити и ранени!

39

Анонимен

преди 1 година

Ревете урко-пълзящите ревете,ама украинската простотия тук не минава.

38

АнонимеН

преди 1 година

До До Радевистите/ И КВО КАТО НАТО СЕ НАМЕСИ БЕ ИД-ЕОТ МРЪ-СЕН ПРО-КЛЕТ! НАТО СИ ИМА ДОСТАТЪЧНО ВОЙСКА СФОРМИРАНА ОТ ВОЕННИТЕ НА СТРАНИТЕ ЩЕ ЛИКВИДИРА МОРДОРСКОВИЯ ЗА СЕДМИЦА В ЦЯЛАТА УКРАЙНА! НЕ НЯМА ДА ИМА ПРИЗОВКИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, ЗАЩОТО ПУТЕНИТЕ КОИТО СЕ БИЯТ ЗА ПУТЕНОВИЯ РЕЖИМ ВЕЧЕ СА НА ИЗЧЕРПВАНЕ!

37

Укровермахта

преди 1 година

Повтаря грешките на нацистка Германия

36

Анонимен

преди 1 година

Абе къде виждате НАТО да се намеси в Украйна,че не е ясно.Те и сега са намесени,ама на никой я американец не му се умира в Украйна.НАТО се разпадне,ако някой се опитва да набута някой там.

35

CCCP УМРЯ.... 1990

преди 1 година

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪЗРОДИ...!!

34

Зозо

преди 1 година

Ревете ли руски пpaceтa? Гешо е аут, идва ред на Рундю :)))))))))))))))))))))))))))

33

Радо

преди 1 година

Движение напред-за една седмица 5 км,а руснаците вече влачат умрели НЕМСКИ ЛЕОПАРДИ към заводите си.Е да не забравяме и хилядите укропи срещнали се със идола си батка Бандера.

32

Защо?

преди 1 година

Британците забраниха на укропитеците да използват танковете Челанджър в бойни действия,от страх да не последват съдбата на немските Леопарди.Пазят ги явно за ТикТок и пропагандни клипчета. !

31

Анонимен

преди 1 година

Абе АнонимеН,ами ако това НАТО не беше искало да си унищожим ракетите СС-23 сега нямаше да плещиш глупости.А мен ме ме интересува нито Украйна нито на кой е Крим нито фащ.