55

Анонимен

преди 1 година

Този не заема официален пост в държавата, а заявава, как една от властите в България ще унищожи друга, чрез поставени хора във ВСС с изтекъл мандат, за да нямало задкулисие :). А през цялото това време имаме правителство чрез задкулисно споразумение на първите 2 партии, които са спечелили представяйки се за антагонисти на изборите!

54

Истукан

преди 1 година

Главният прокурор е този който иска имунитети. Един вид като закрият тази институция те уволняват шефа си, който им иска имунитети. За пръв път се случва това да закрият тази конституционна институция, защото на властта не им е изгодно да са без имунитет. Виждал съм по време на демокрацията какви ли не гаври и изцепки, но точно такова нещо не съм виждал. Да се сезира Коституционният съд по случая!!! Скандално е.

53

Анонимен

преди 1 година

Зиг Зиг Кирчо и Тапирчо! Гестапо Триумф! Новият премиер плъх Гьобелс разпореди да се създаде ново министерство на Лъжата!

52

Зевзек

преди 1 година

Когато главният прокурор започне да иска имунитети,политиците дружно се защитават като направо закриват длъжността главен прокурор.МАФИЯ!

51

Урсула

преди 1 година

Вземай Линда и у фермата у Канада :)))

50

Таня

преди 1 година

Това е добро решение. Досега главния прокурор беше символ на мафията. Наред са службите.

49

Цървул

преди 1 година

Каквито и помощи да дават другите страни за Украйна, няма страна, която да си е дала цялото налично оръжие и да е останала с гол Г(). Премахва се главния прокурор, обезвъоръжава се армията и т.н.

48

Анонимен

преди 1 година

Не си мислех, че ще го кажа, но съм съгласен с Пеевски, че тея летят на розови облачета. Съгласен съм, че и елтенето им свърши.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - "Зад всяко бедстиве в американскта история, изглежда че стой човек завърил Харвард" - Томас Соуел

46

посолствоТО

преди 1 година

Кирчо да си дойдеш за обяд.

45

Феята без зъбките

преди 1 година

Като няма главен прокурор няма да има кой да разследва политиците.Това е целта.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 - По-скоро в Силиконовата...

43

Анонимен

преди 1 година

До Пупи - Съмнявам се, че Борисов ще ходи в затвора скоро. По-скоро ПП излизат като мега клоунска партия и подкрепата им се топи по-бъро от ледниците на Антрактида....

42

Анонимен

преди 1 година

Съдебната реформа я е научил в Сицилиевата долина.

41

Истукан

преди 1 година

Не иска Петков да има главен прокурор, за да не му падне именитетът и този на Бойко. Как пък не се сетиха да гласуват на всички да им паднат имунитетите, а се сетиха да закрият институцията Главен прокурор, която трябва да я има по конституция?

40

Анонимен

преди 1 година

Изпълнява графика на ББ от записа хахаха.На следващите избори си на 1,2 процента драги ми деклараторко... сърди се само на себе си.

39

Анонимен

преди 1 година

Какъв Харвард. Този и Лена са влизали само в лафката на Харвард. Нали се видяха вече 3 години. Блеснаха само с един Парапет. Държава управлявана от двама любовници и баджанаци

38

Анонимен

преди 1 година

До Вече - Борисов никога не е се е парвил на свръхкомпетентен харарджийски спец, дори напротив - винаги е го е раздвал, като обикновен човек, дето можеш да срещнеш на улицита, на работа или в кръчмата дори. Кирето го играе директор на голяма фирма, неговите хора са академици и разни зубрачи, дето никой не ги чува и ивжда попринцип.

37

Пупи

преди 1 година

Кирчо , защо ти е президента да освобождава главния прокурор до края на седмицата , за да може да елиминирате и малкия шанс Борисов да влезе в затвора ? Гешев е куче неземно , най-вероятно е газил в дълбоките води с Борисов и компания ама нека поне свърши нещо преди да го смените и него . И спри коката , яко си се изцъклил .

36

Анонимен

преди 1 година

Измамниците Киро, Асен, Лена, Баджо и компания. Щяха да гонят Борисов, изведнъж решиха че Възраждане и Радев са най-големите проблеми и обърнаха палачинката само и само да намерят причина да се прегърнат с Баце