12

ами...

преди 1 година

До АнонименНе е паметта ти, това е така наречения "ефект на мандела".

11

Анонимен

преди 1 година

Председател, направете го председател на комисията само така ще има Промяна, ха ха ха

10

Вин Дизел

преди 1 година

Не трябва ли да е член на софийския градски затвор?

9

Анонимен

преди 1 година

Браво! Точно така се прави! За пореден път отборът на ДС накара всички които се мислят за десни да се хванат за палците.Дори на площада ги изкара да подкрепят Шиши и Бойко.Измислиха нещото наречено "европейско правителство" и ги опънаха здраво.

8

Анонимен

преди 1 година

Реформите които трябваше да демонтират модела герб/ДПС се доминират и контролират от ДПС/герб? Браво бе ппдб+. Ама какво да очаквам от хора, които пазаруват депутати, все едно са зарзават на пазара ...

7

Честито!

преди 1 година

Дебелия, удостоен с международната "награда" Грнитски, ще ни пише конситуцията!!! Това ще бъде записано с ГОЛЕМИ букви в изторията :) ДА ЖИВЕЙ!!!

6

Закривай

преди 1 година

Закриваааай

5

Анонимен

преди 1 година

Господин Борисов също е виден конституционалист, с когото г-н Хр. Иванов и Ат. Атанасов са работили заедно и успешно неведнъж! И неговото мнение трябва да се вземе предвид в дискусиите в комисията.

4

Данчо Полицая

преди 1 година

Браво на господин Пеевски, истински капацитет и радетел на демокрацията. Голямо благодаря на г-н Петков и генерал Борисов за мъдрия избор. Сега искаме да видим в конституцията най-сетне текстове за правата на малцинствата, за религиите, за различните полове, за конвенцията. Искаме прекрасна конституция, като комиксите на Дисни навремето. Благодарим от сърце!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Хм, ама ПП-дб нямаше ли да се борят и срещу Пеевски, Доган и ДПС? Или пък паметта ми изневерява?

2

Браво!

преди 1 година

България тръгва напред! Малко ме е срам, че съм българин, ама за вас не е проблем.

1

Шегобиец

преди 1 година

Ееее, то такъв достоен човек! Как няма да заема най-важните постове? То като го погледнеш и направо си е антропологичен светец и гений.