72

Анонимен

преди 1 година

Министърката най-отляво на екрана упорито отказа да каже и една дума от клетвата...Можеше да пуснат и химна на съответните посолства

71

Анонимен

преди 1 година

По овчата логика на една малка група това чуждо правителство на посолството се прави за доброто на Българияи българите.

70

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС мисли в перспектива, сега ще обедняваме и ще храним Украйна, а когато победим Русия, след месец, два, а може и до дни, до часове, всичко ще се изплати, Русия вече е рухнала от санкциите, добре че сме в ЕС и лидерите на ЕС мислят в перспектива.

69

Анонимен

преди 1 година

Има едни думи на Китайски мислител казани преди хиляди години:Those nations who are small, but not humble,those who are weak, but not afraid of power,those who have no etiquatte and insult neighbouring great powers,those who are gready and stubborn, but do not understand diplomacy,may perish.Han FeiziУкрайна ще го научи по трудния начин. Но това е избор, който те са направили. Аз се притеснявам да не се наложи и ние да научим тези уроци на практика в следващите десетилетия.

68

Анонимен

преди 1 година

Довиждане до 2027

67

Анонимен

преди 1 година

Ясна беше работата още преди изборите.Помните ли че Баце каза че има инстинкт че ще се направи правителство.Обаче народа обърка малко нещата и победи Герб вместо ПП.После след изборите си замълчаха и така.После малко игра че единия няма да подкрепя другия и накрая коалиция.

66

Евроатлантическо

преди 1 година

самопризнание! Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път нямаше ГАЗ. Студеничко си беше

65

Анонимен

преди 1 година

Тагарев ще отреже топките на българите и ще ги даде на Украйна да имат какво да ядат, а българите просто ше си сменят пола!

64

хаха

преди 1 година

Аборигенииии, честито ви правителство "Ала-бала"!

63

Кокорчо накупи!

преди 1 година

Мълвата е че Кокорчо щял да си купи най-после апартамент с помощите дето получава на ежедневните работни закуски в Козяк! От Козяк даже са му обещали да му отделят един голям резен ОБЕДНЕН УРАН от този който ще пращат в Украйна! Така Кокорчо ще се отоплява доживотно за без пари и няма да му пука за абсурно високите цени на газа след неговата страхотна енергийна ДИВЕРСИФИКАЦИЯ!

62

радомир

преди 1 година

От интересите на кой народ? Американския ли?

61

Америка за България

преди 1 година

Заклевам се в името на "Америка за България" да спазвам Конституцията на САЩ и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на американския народ. Заклех се.

60

Кеф

преди 1 година

Няма избори

59

Анонимен

преди 1 година

Ванга е казала волжка България, тук нищо автентично българско няма вече

58

мултилатералист

преди 1 година

До11. ЕС мисли напред. Световната Банка ще отпусне след около десетина години милиарди Евро за разширяването на ЕС / най гъсто населения съюз в Света/ и възстановяването на страните пострадали от Руската агресия в Украйна и Беларус , както и възстановяването на бомбардираните руски населени места от украинската армия. С ЕС и НАТО напред.

57

Анонимен

преди 1 година

Новата, по- новата и съвсем новата коалиция.....С подкрепата на Пеевски и Катадайъ...... Е, продължихте я

56

Анонимен

преди 1 година

Какви водещи фигури са начело на Демократите от Англосаксогоморския алианс.. Това МакАрон - житейски идеали и изкривявания, Урсула урсузката - в Университета е наблягала на доста науки, а после и подменена Докторантур, Борис оня шеметь, Борел Джунглата, Шведската друсалка.. и гвоздея е обервампира Джо. А и нас Мравояд, Микимаус и Кокор и Маркучар. И който се припознава с тези личности и техните идеали и биография, заслужава ли си коментара и тюхкането .. Въобще как ги търпи тая земя?

55

колкото и преди

преди 1 година

се водиха от интересите на народа. Айде тогава референдум за всяко решение от общонационално значение. ИК, Евро, Шенген, военна помощ за Украйна и т.н. Айде да видим народния интерес дали съвпада с този на управляващите.

54

Бог да пази

преди 1 година

Нас! Тези шепа чеждаземци и предатели не само че не ни зачитат но и Съвсем съзнателно ни тъпчат и недай си Боже ще ни пратят за пушено месо!!! От това по-голямо престъпление има ли? Репресия за нас,пари за укрите,техните мъже тук ,никак да бутат към конфликт?!! Какво става? Слепи ли сте? Министъра на отбраната със флага на укрите, а не с Българския?! Какво става? Иззедници! БОГ ГЛЕДА и мамона на когото служат ги бута това да искат да проливат невинна кръв защото така казаха великите сили!

53

Баба Ванга каза

преди 1 година

Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.