88

Анонимен

преди 1 година

75 Няма такава наглост. ПП,ДБ живеят извън реалността. И кой да върши чистите, Рашков комунистическия следовател, ли пак? Болшевиките чистки не се правят в демократична страна.

87

Анонимен

преди 1 година

Права е тридесет години в чакалнята . Чакаме и няма край.. . Много млади изнреха , а тия които само " тупат топката" живот си живеят

86

Анонимен

преди 1 година

Призовава еугЛенката, ама да не си мисли, че вече ще им минат номерата с тяхно правителство, пък подкрепата от Герб. Айде да чуем какво ще каже Борисов или Габриел.

85

ФАТАЛНАТА ГРЕШКА..ПП

преди 1 година

ЩОМ СЕ ПИШЕТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ, АКО БЯХТЕ ПОДКРЕПИЛИ ПЪРВИЯ МАНДАТ НА ГЕРБ/СДС..... СЕГА ТОЗИ ЗАПИС НЯМАШЕ ДА ГО ИМА И НЯМАШЕ ДА СТЕ СЕ ЗАКОПАЛИ ТОТАЛНО,....... АМА СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО УМНИ......

84

Анонимен

преди 1 година

Ако Тиквата сега иде на избори, той е първи, вторите са ***, трети са ДПС, четвърти БСП, пети ДБ, шести ИТН, ПП не е ясно дали изобщо ще влязат. Защо му е на Тиквата да размразява преговорите? Преговаряйте с ДПС, ИТН, БСП, но се съмнявам, че някой ще ви пипне и с електрически стълб. ПП са пътници вече. Руди Гела ви такова таковата. Дългия ви каза, че е предател, ама вие не "той е достоен" и си го взехте. Ай честито Кратун и Кокор стягайте багажа.Ние се връщаме в мутроландия! Е*Ете се!

83

Анонимен

преди 1 година

Парапетова нали НЕ Е народен представител ?????? Какво търси в парламента????? И какво се изказва???

82

Анонимен

преди 1 година

Добре, на заседанието нищо лошо ни било казано, президента и той леко ги щипнал по бузките - какво пък толкова. Е така се сварява жабата - бавно, бавно, баааавно.

81

Парапетна Партия

преди 1 година

Времето е наше, Байдън тегли кредити за война в Черно море /Азовско , тука някви бели н.гри ще спъват златния милиард ааа

80

София

преди 1 година

Защо продължавате да ни занимавате с това провалено в личен и професионален план момиче? Това ли е примерът, който трябва да следват младите в дните на завършването им - кариеристка до дупка, която си ляга с шефа за да се изкачи до високи позиции, от които очевидно нищо не разбира и няма никакъв морал?

79

Анонимен

преди 1 година

Ленчето ходи между парапета и микрофона.

78

Анонимен

преди 1 година

От тук нататък, каквото и до обещаят ПП ДБ каквото и да "договорят" с ГЕРБ, там няма да им вярват. Защото изобщо не са имали намерение, да спазят ротационния принцип, който уж, соговориха с ГЕРБ. Както се чу в записа.

77

Извинете

преди 1 година

Но каква е тази?

76

Анонимен

преди 1 година

Започна се и срещу 8.-те Джуджета ! Там в групата е и брата на Иван Гешев , които ограбиха Бизнесмена ! Ще си купим пуканки и ще гледаме какво ще стане с Бойко Борисов и Ахмет Доган , а може и Карадъя да е в играта ! Те знаят че Турските служби ги пазят !

75

Анонимен

преди 1 година

Ленче, свиквайте с безвремието, защото в затвора все безвремие ви чака.

74

Анонимен

преди 1 година

"Ще те заведа при един човек, който е решителен, сериозен, малко е скъпчия, но пък ще ти реши проблемите. В края на юни ме заведе в ресторант "Осемте джуджета" на "Шандор Петьофи"... Запознаха ме с един слаб мъж, представиха ми го като Петьо Петров...", за да работи по няколко внимателно подбрани разследвания - за хонорара на Ахмед Доган за "Цанков камък", срещу издателите на "Труд" и "24 часа" Огнян Донев и Любомир Павлов, както и свързаната с Цветан Василев поръчка за модернизацията на армията, известна като мрежата "Странджа 2". Покрай последното Петров чрез съдията Петър Сантиров и бившия

73

Ice age

преди 1 година

Лене!

72

3333333333

преди 1 година

Мине замине и Ленчето ръси мозък.А стига вече гледай си живота не ставаш за политик.Не сомо ти и другите от ПП.

71

добре де

преди 1 година

След като трябва правителство, защо не с трети мандат? Изиграхте ГЕРБ, вие пък наистина не ставате, тогава трети мандат или избори. Защо вие, след като и Киро каза, че имате 6-7%, другото е ала-бала.

70

Анонимен

преди 1 година

Видя се колко е правилна позицията на ПП за пълно изчистване на службите. Да изтървеш бандита през задния вход или тунела говори за пълно единодействие между службите и престъпниците. Записите доказаха,че само ПП могат да се справят.

69

Тошо

преди 1 година

Опитва се да разсъждава в правилната посока, но с това каменно лице ... как да стане!?Младо момиче, абе дай една усмивка, разчупи малко статуквото, дай живот на тия хора!