80

български избирател

преди 1 година

Не може 7-10% 'ЕнтЕлЕгЕнтнИ"."умни","красиви" и кресливи малцинства да налагат на целокупния български народ дневния ред на обществото и да твърдят, че това е НОРМАЛНА ПРАКТИКА, законно и незаконно да слагат свои политически верни хора навсякъде в държавната администрация и да слушкат "УКАЗАНИЯТА" на ПОСОЛСТВОТО кои да са шефове на специалните служби и да ги съгласуват с другите посолства....АЙДЕ ЪРьь У ЛЕВО !!! Нови избори и БАЙ-БАЙ-ГУТ - БАЙ !!!!

79

Анонимен

преди 1 година

До до 74 на Русия до Бондстийл

78

Анонимен

преди 1 година

Докато "родният" п.утк...ин ко-***-умньо коли и беси, българите живот НЯМА да видим - нито редовно избрано и действащо правителство, което да РАБОТИ в името на хляба и оцеляването ни! Да "живее" арманлийското ***..ьорче в името на нашата СЪСИПИЯ и изчезване!

77

Анонимен

преди 1 година

Време е колкото и да се правим всички на света вода, да се погледнем в огледалото, и да си зададем въпроса, тези в парламента ли са само такива, или целия народ

76

Анонимен

преди 1 година

Тея са луди!

75

Асен от затвора

преди 1 година

Ли ще е министър?

74

Хаха

преди 1 година

В затвора ли ще правят кабинетили в съда?! Нико скандарно няма в това..

73

до 74

преди 1 година

Коридор на кое до кое?

72

Анонимен

преди 1 година

Тая държава до 5 г. или няма да я има.. или няма да е в същия вид. То не е възможно 30 г. да те управляват най-низшите и г.л.упави хорица, МВР ченгета и т.н. Всичко да е схеми как да окрадем народа за да има за нас и после да очакваш да има някакво развитие.. някакви хора да дойдат и да направят чудо. МИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ. Действително сме си за закриване, няма алтернатива, няма да се даде шанс на некорумпирани, защото всички са в г.н.усни игри. Отиваме си към приключване, всички ние сме виновни

71

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, че Радев се обиди на Бойко, след като Гешев го обискира по заповед от банкянската мутра, нормално е да създаде ПП от нищото, но те се изложиха, изложиха и него :)))

70

Анонимен

преди 1 година

От мнгоо време повтарям, че хомосексуалистите са станали до такава степен нагли, че ще убият човек, и ще кажат, че няма нищо нередно и скандално. Доказват го тр0л0вете тук ежедневно, доказват го и лидерите им от тази смърдяща партийка. Цяла България ги чу , че са наведени към определено посолство, но за тях няма нищо нередно.

69

?

преди 1 година

Сегашният президент не "помнел предишните"

68

натовски фашисти

преди 1 година

Вижте какво става в Събрия. Натовските фашисти стрелят по цивилни сърби. Ако излезем от ЕС и да сключим военен договор с Русия и Сърбия и можем да дадем сухопътен коридор на Русия до Сърбия и до Бондстийл, и НАТО ще се разпадне, Бондстийл е сърцето на НАТО, и от НАТО и от ЕС няма да остане нищо.

67

Анонимен

преди 1 година

Помним на кого връчваше третия мандат за съставяне на правителство Р.Радев през последните години - на БСП. Помним и защо пропадаха тези мондати. Защото никой не иска да управлява с най-крадливата партия в България, която е изключително зависима от Путин. Р.Радев по всякакъв начин се опитва да вкара във властта БСП, както и да управлява безконтолно. Това трябва да се прекрати и да се състави редовно правителство..

66

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ сега ще държат брюкселската скумрия във фризера, с надеждата цената й да се повдигне! ПП-ДБ трябва да са съвсем изперкали ако дадат и една пробита стотинка за тая развалена стока, изхвърлена с шут от Брюксел!

65

Анонимен

преди 1 година

В политиката има едно основно неписано правило: Няма значение дали си червен, син, зелен или пембен, няма значение дали си либерал, демократ, консерва, комунист и тн, единственото, което има значение е да си ВЪТРЕ.

64

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Хората го казаха, напълно нормално е. Започвайте да съгласувате КРАВАРИСТАНСКАТА ВЛАСТ с българското посолство и да ходите на инспекция в техните военни бази. Да не пропуснете зоната 51, може да откриете още "ЗЕЛЕНИ" като "ЗЕЛЬО". Много ми е интересно ако опитате подобно нещо, колко дълго ще ви държат живи.

63

Анонимен

преди 1 година

България има уникалния шанс да стане втора освободителка на Европа от фашизма след Русия. ЕС не може да съществува без България, ако успеем да се измъкнем с ЕС е свършено, а и с НАТО е свършено.

62

ей писна ми от тия:

преди 1 година

АЛА-БАЛА аматьори и ШАРЛАТАНИ !!!!

61

Анонимен

преди 1 година

ДЗЕНКОВЩИНАТА СРИНА ОБРАЗОВАНИЕТО ПРЕНАПИСА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ НЯКАКВИ БЕЗУМИЦИ... ПАИСИЙ Е БИЛ ОБЕКТИВЕН И Е НАПИСАЛ ПЕТДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ПРАВДИВА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, А ДНЕШЖНИТЕ НПОПРОДАЖНВИЦИ СЪСИПВАТ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО.