113

хмм

преди 1 година

Бойко не е толкова наивен, че да спасява тези. Те се самоубиха, че завличат и дб, които се бавят да се разграничат от тях. Това е дюшеш за Бойко и ГЕРБ. Много голяма услуга ще им направи, и това ще е само ако го помолят и от Европа. Той може и да клекне, защото е добряк, не е злобен като тези. Нали ги чухте на заседанието? Половината разговори бяха около Бойко, и как било време да му разбият мутрата в асфалта (цитат). Какъв възвишен наратив от интелигенцията, а?

112

Анонимен

преди 1 година

Асенчо ще ти дойда на свиждане в Белене.. Не знам какви диктатури те тресат , но в затвора здраво ще те разтресат.

111

Анонимен

преди 1 година

Парламентарна република БЕЗ ВАС бе,чорапогащник непран.

110

Българин

преди 1 година

Превратаджиите ни обясняват, че или трябва да избираш Фелдфебелът Радев, или неговите... Шарлатани ? И едва ли не , друг път нямало? А руските таракани се подмокрят от възторг, и ги тресе луд работохолизъм!

109

ДОСТОЙНО ОТТЕГЛЯНЕ

преди 1 година

Айде, Василев досущ като Бойко взе да плаши народа, че без него всичко ще се срине, само той, т.е. ПП са верният избор, инак ни чака истинска катастрофа. Г-н Василев, след записът от Съвета на ПП - НЯМАШ МОРАЛНОТО ПРАВО ИЗОБЩО ДА ГОВОРИШ. Чухме те какво каза. Просто замълчи и се оттегли с ДОСТОЙНСТВО. Сигурен съм, че ако се заровиш малко по-дълбоко, ще намериш, че все още ти е останало.

108

Прав е

преди 1 година

Не трябва да се допускат ПП да създадат хамериканска диктатура

107

Възмутен

преди 1 година

Иdioт. Диктатурата звучеше от твоята уста.

106

ОЙ

преди 1 година

Най-големия страх на българина - гейовете и образованието. Аз предлагам да изберем един Ердоган и ние да ни оправя, да гърми инфлацията, да се борим срещу западните злини (например свободен пазар, свобода на словото и правосъдие!!!). Аз предлагам да изберем Делян Пеевски, прощавай, Коцето Копейкин за министър председател и да гърми инфлацията и простащината! Евала!!

105

Анонимен

преди 1 година

По-добре нови избори ПП-ДБ извън НС, Борисов ще вземе лъвския пай от гласовете им и ще управлява с подкрепата на ДПС.

104

Анонимен

преди 1 година

Василев ни предлага диктатура на американското посолство.

103

Зозо

преди 1 година

До Прави кабинет Асене ... Какви протести ще има? Руски - поход за мир ли? Да правят правителство и да ги започват руските слуги - чистка и лустрация до дупка!

102

Краят на ППна ДБ

преди 1 година

Не можеш да се гавриш със един народ защото той народът накрая се изгавря със теб!! Смешници продали се за няколко сребърника! Избори през септември и тогава надявам се българите да са се поучили от грешката си!!

101

да

преди 1 година

диктатура, разбира се!....светът винаги се е крепил на монархиите!....къде са сега републиките и в какво състояние са - загиващи!...българия 1300 г. е била царство и дори е стигала на три морета,.... 80 г. е република и удари дъното!

100

Демек

преди 1 година

дали ще има диктатура на джендърите и американските ***, които ще сложат навсякъде свои хора, съгласувани с Посолството или ще си останем парламентарна република?

99

Анонимен

преди 1 година

Боко ще ви сдроби на нови избори. От какъв зор да ви крепи за да установите контрол над държават и настройва хората срещу себе си?

98

Асене

преди 1 година

Време е за Промяна, да смениш професията! Може би рекламно лице на Пирални Машини или в Някоя Пицария!!

97

Анонимен

преди 1 година

Така не се прави промяна, като ви управляват всички стари премиер-мамуни, шарлатани, мутри, шоумени и чалгари. Не са ли ви прекалено много вождовете вече? Съкращавайте, съкращавайте, ако искате истинска промяна,

96

Зозо

преди 1 година

Ся Боко ако спаси Рундю и не направи Евро правителство, на другите избори ще го завлека с 30 гласа за друга партия. Да не говорим за местните избори - да забрави.

95

до 101

преди 1 година

турски ***, отивай в пробитата анадолска свлач и недей пиши на български, този език е свещен и тук не е диктаторска дупка като турция, стой далеч стягай багажа да не се налага да те ритам до там скапан башибозук реджеп

94

КирУ и Асан

преди 1 година

И за крадци и лъжци мозък нямат!! Ведната ги хванаха!