223

Анонимен

преди 1 година

Руснаците нямали капацитет да направят дрончета??? То затова ли вече за година и 3 месеца западняците наляха 150 МИЛИАРДА долара на украинските фашисти във вид на оръжие и боеприпаси, а те отстъпиха Донбас и Бахмут? Защото руснаците нямат капацитета? Муахахахахахаа...колко сте жалки краварите не е истина.

222

Анонимен

преди 1 година

Добре, че падна това миньорско градче Бахмут че чебурашките за тази година нямаха никакъв напредък. 6 месеца нищо, великата безаналогова армия! И то падна ама пирожката ше бяга от там, що? Щото по лесно в Африка да се бият с ***, а затворниците взеха да попривършват. Но важното е краварите да са виновни нищо друго не е важно.

221

R.A.T.M

преди 1 година

Тъкмо да започне контранастъплението и Украйна ще умре. Нещо като с приказката за магарето, което го научили да не яде.

220

Анонимен

преди 1 година

Много на нула в полза на руското оръжие то не бяха Джавелини, Хамъри, Хамърси, всякакви видове гаубици, бронирана техника Леопарди, ракети Storm Shadow, Патриоти и едно голямо НИЩО!!! Сега ще видим и старите щайги ф16 ако въобще се стигне до там. Като гледам Руснаците как са ги набрали яко. Жалко за войниците които са заставени да бранят Киевския фашистки режим абе какво стана със Зеления и той се скри нещо още е на околосветско. За Залужний знаем, че е при Бандера?

219

Анонимен

преди 1 година

до 243 Значи имат руски ракети за 200 000 долара едната, но нямат капацитета да направят дрончета за по 20 000 долара руснаците? Кравар, ти откога не си си пил хапчетата?

218

Анонимен

преди 1 година

Бахмутя е жив и поглъща още руснета!

217

Анонимен

преди 1 година

Хах не си хабят техните щото нямат техни дронове. Нямат капацитет да си направят техни, нищо че те дори се оплакват че Иранските са некачествени. За икономическата обосновка защо е по изгодно ти да си произведеш нещо отколкото да купиш, няма да ти обяснявам. Така, че на тия бклци дето ти им викаш братя да знаеш, че са гола вода и винаги са били такива.

216

Анонимен

преди 1 година

Кога ще са покаже оргиналният мистър Cмьpт от землянкатъ? Май тея 14'000 бодигардове не го пущат!

215

Анонимен

преди 1 година

до 238 Питаш за офанзива? А тогава що Бахмут падна ве, кравар? Щото бягат на изток ли руснаците? Муахахаха...

214

Анонимен

преди 1 година

до 239 Виждаме как я загубва войната. Взе си Донбас ако не знаеш още, кравар!

213

Бмв

преди 1 година

Русия ще загуби тази кървава война.Предсказано е. Имайте вяра.Бог е с Украйна!

212

Анонимен

преди 1 година

Русофосилите питат за контраофанзивата, а до къдя стигна офанзивата? До Крим? А?

211

Анонимен

преди 1 година

до 238 И що да си хабят техните дронове, като могат да си купят ирански? Впрочем нали Русия била бедна? Как тогава си позволяват братушките за един дрон 20 000 долара? Муахахахаха...Путин за една кирливa зимна олимпиада в Сочи пръсна 70- 80 МИЛИАРДА долара ве. Нека да са бедни братушките.

210

Анонимен

преди 1 година

Урките ще бъдат смазани!!!

209

до Бай Лазар

преди 1 година

Един обикновен ирански дрон каквито използват братушките е 20 000 долара. Една ракета е 200 000 долара. 10 пъти по-скъпа. Много ясно че братушките с дронове ще мачкат украинските фашисти.

208

блицкриг

преди 1 година

До Бай Лазар----дроновете не ги свалят с ракети, използват скорострелното 35мм оръдие Оерликон на ''Рейнметал''

207

Анонимен

преди 1 година

Не знам за кви ракети пишете копейките като в статията се говори за дронове?Дроновете са ирански,що? Нали чебурашките имат икономика, нали военното им производство може само? Къде са техните дронове къде са там измислените им ракети дето нямали прихващане пък се оказа че ПВО от 80те си ги прихваща. Защо създателите на тези "супер" ракети но само в Тубата ги прибраха службите? Нищо де, важното е копейките да им се привиждат само кравари които да са им виновни за мизерията която сами си създават

206

Бай Лазар

преди 1 година

Руснаците се гъбаркат с укрите. Един дрон е 50-60к , а една ракета е милиони. Да ги смачкат наглите нацита.

205

блицкриг

преди 1 година

До До Космонавт----''изгледай филма ''Солнцепек'' по реален случай'' - не знаех че има още хора, които учат история по филми и не се усещат колко са смешни като го споменават. Всеки може да направи какъвто филм му поръчат

204

Анонимен

преди 1 година

до 246 Космонавте, значи ти е скучно, защото няма днес да гледаш ония дето се бъхтят в една клетка и навсякъде хвърчи кръв? Това ли ти е забавлението? Стана ми ясно всичко за теб! Аре чао, краварски умирисник!